Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
103.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzerinden verilen talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Kopyala yapıştır cevaplar. Valla yazmayın daha iyi.

  • Ankara Seyranbağları Mahallesi Üzümcü sokak gökdelen apartmanında ikamet ediyorum. Başkentin merkezinde altyapınız yok sayın Türknet. Keşke olsa da bu uygun fiyatlara 1000 Mpbs hızla internet kullansak. Saniye düşünmeden geçerim. Ama sorgulamada altyapı Telekom altyapısından verilen max 80. Bu da size geçmek için bir sebep değil maalesef. Yani bir ülkenin başkentinde milyonlarca kişinin yaşadığı şehirde daha hızlı altyapınızı kurmanızı isterdim. @turknetdestek

  • pahvs P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan talep olarak adresinizi paylaşamanızı rica ederim. Proje ekiplerimiz her talebi değerlendirmektedir.
  • 2019 yılından beri Ankara'da sadece Keçiören İlçesinde fiber altyapı yapan ve yıllarca oradan çıkamayan firma.. Ankara'da oturan arkadaşlar pek de ümitlenmesin çok zor yayılır bu altyapı.. biraz sonra link gelir gigafiberistiyorum diye xd

  • Yıllar geçti Ankara'da nerede bunlar hala? Keçiören'de devam mı? başka hiç bir yerde görmüyoruz.

  • mertcangokgoz kullanıcısına yanıt
    Keçiören de iptal. Nereye gittiler, bilmiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtubelere twitchcilere reklam basmaya gitmişlerdir np :D

  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Keçiören'in bazı mahallelerinde gigaFiber altyapımız aktif edilmiştir. GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Devam ettiğini görmüyoruz nedense :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıeğlence mahallesi ve etlik mahallesinin bir kısmı hariç nerede aktif edildiğini paylaşabilir misiniz?

  • JustSayWin J kullanıcısına yanıt

    6 ay önce başvurduğum aboneliğimin hala sonuçlanmasını, en azından 1 aşama bile olsa ilerlemesini bekliyorum. Hala evrak aşamasından öteye gidemedim. EVET 6 AYDIR EVRAK AŞAMASINDAN ÖTEYE GİDEMEDİM.


    Siteden kontrol ettiğimde binamda çalışma yapmamalarına rağmen altyapı mevcut olarak görünüyordu, lan dedim belki sağdaki soldaki binalara gelmiştir de oradan çekerler diye başvuruyu yapıp kimlik bilgilerini falan verdim hep.


    3 kere kablo çekimi ve kutunun kurulum için ekipler geldiler. İlk gelen kişi altyapı yok dedi, 2. gelen kişi, 16 ocakta telefonla arayıp, en geç 18 ocakta gelip altyapı çekecekti evimin arkasındaki parktan(sanırım parkın diğer tarafında aktif abone var) 3. gelen kişi 1 şubatta aradı, kutu kurulumu için geliyorlarmış. İyi dedim gelin, geldikten sonra onlarda binada altyapı olmadığını söyledi, vay anasını, 3 kere gelmene rağmen bilmiyor muydun bunu dediğimde evet müşteri hizmetlerini arayın bunun için dedi.


    Defalarca müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ama henüz bir sonuç yok. Sorsan 'altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor' diyorlar, beklemeye devam...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halorandal -- 5 Şubat 2023; 0:34:47 >




  • Merhaba,


    Konuyu yeni başlık altında detaylıca inceledim:


    Lütfen destek olunuz.


    TurkNet'in GigaFiber Altyapı Müjdeleri ve GigaFiber Kutuları Hakkında Bulduğum Gariplikler


    Ve arkadaşlar çok fazla mağduriyet mesajları okuyorum. Verilen sözler üzerinden tazminat talebi mümkün olabilir mi bilemem, lütfen hukuk çevrenize danışın. Durumdan rakip firmalara da bahsetmeliyiz. Rekabet Kurumu ve BTK incelemeli diye düşünüyorum.

  • Halorandal H kullanıcısına yanıt

    çalışmalarımız devam ediyor ama reklam çalışmalarımız :D biraz sonra gelir bot kopyala yapıştır yapar gider

  • Napsak botu boykot mu etsek :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt

    o da yalandan hocam.. o mahallenin tamamında zaten super online, türk telekom ve kablonet fiber altyapısı var zaten. bu turknet hep altyapının hazır olduğu yere gidiyor bence

  • Death Time kullanıcısına yanıt

    Altyapı hazır olsa bile baştan çekiliyor, bir fark yok yani altyapı olup olmamasının. Keşke ortak bir hat kurulsa da 8-10 fibere kadar müsade eden.herkes ordan geçirse kablosunu ama işte..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam dışında yapılan bir şey görmüyoruz, alt yapı çalışması falanda yok zaten kablo çekildiği yok. Ankara'da Türk telekomun, superonlinenin ve kablonetin GPON'u olan yerlerde var gerisi nanay. Buraya da kopyala yapıştır cevap veriliyor.


    250TL fiyat koyup başka firmanın fiberinden hizmet almakta bir garip olsa gerek.

  • 19 Mayıs mahallesi hala proje kapsamında değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler sitemiz üzerinden iletilmektedir. Altyapı süreçlerinde belirtilen tarihlerde değişikliği olduğu için net bölge bilgisi bizimle paylaşılmamaktadır.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan adresinizi iletebilirsiniz. Bölgenizde bir çalışma olması durumunda bilgilendirme yapılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.