Evet hocam süreç hakkında bilgilendirme yapmanızı bekliyoruz . @Jayussi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (36. sayfa)
-
-
muhtemelen binadan binaya havadan havai fiber :D hayırlı olsun inşallah bizede nasip olur.
Keçiören/Çiçekli Mahallesi/Yamaçlı Sokak @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 17 Eylül 2021; 12:33:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jayussibu evde aldığım hız bile mükemmel yaklaşık 6 7 aydır türknetliyim hiç kesilme olmadı allaha şkür
@Mustafa Dmrl valla kablo çekilen yer bizim ofis eve gelirse şöyle bi 600 e 600 alsak üff yemede yanında yat ya
ofise gelen kabloda bu
Heycanlandım şimdi hocam hayırlı olsun.
Yeri gelmişken söyleyelim hocam
Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokağınıda unutmayın. @TurkNetDestek
-
Hocam adres aşağı eğlence mimarlar sokakmış @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben tam olarak
Keçiören İncirli Mahallesi
Keçiören Çiçekli Mahallesi ve
Keçiören 19 Mayıs Mahallesi kesişiminde oturuyorum
Karşım 19 Mayıs Mahallesi
Arkam Çiçekli Mahallesi
konumum İncirli Mahallesi :D
başta Keçiören İncirli Mahallesi olmak üzere
Keçiören Çiçekli Mahallesi
Keçiören 19 Mayıs Mahallesinde görmek isteriz. @TurkNetDestek
-
Şu anda Kuşcağız Mahallesinde fiber döşeniyor.
Ama ekipler turkcell ekibi. Menfez kapakları vs Turkcell. Aynı boruları kulanmıyorlarsa bu sene içinde kuşcağız'da gigafiber biraz hayal olabilir.
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, gigafiber talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Ankara Çankaya Fidanlık ve Sağlık Mahallelerinden çalışma olacak mı acaba ?
-
Merhaba, Çankaya 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba Ankara/Yenimahalle ilçesinin Serhat mahallesi planda varmı öğrenebilirmiyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, adresiniz2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Ankara/Yenimahalle ilçesi Serhat mahallesi onbinlerce hane olan büyük bir mahalle türkneti de bekliyoruz mahallemize.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dragontoolAnkara/Yenimahalle ilçesi Serhat mahallesi onbinlerce hane olan büyük bir mahalle türkneti de bekliyoruz mahallemize.
Şuana kadar Keçiörende geleceklerini söyledikleri mahallelerin nüfusu;
Aşağı Eğlence (25 bin küsür) hariç genelde 30 bin++ üstünde
-
Hocam kabloların fotoğrafını atan arkadaş aşağı eğlence mimarlar sokak diye belirtmiş kablolar ve çalışma size mi ait ? @TurkNetDestek
Nasıl saydınız acaba bu bilgiyi nasıl aldınız
Keçiörende çalışmalar başladı mı?
-
Neresi burası?
-
Sorgulama sayfasında ayvalı, esertepe ve aşağı eğlence için çalışma başladığı görünüyor üstte atılan kablo resmi ise aşağı eğlence mahallesinden.
-
Aktarım yapılırken çalışanların başını ağrıtmıştım biraz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X