Şimdi Ara

TURKNET GİGAFİBER PENDİK- KURTKÖY-YENİŞEHİR SİTELERDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşabilir misiniz?

Maalesef ilgili bölge site bölgesi olduğu için şirketler aç kurt gibi üşüşüyorlar. Tüm iss'lerin fiberi var neredeyse o bölgelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qinck1 -- 16 Eylül 2025; 17:34:30 >

Vdsl hat bizim ülkede max 100 maalesef. O da 100 vermiyor zaten santrale yakınlığa göre en fazla 90 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az üst caddem de Süperonline kazı çalışması yapılıyormuş. Kazı esnasında şansa Proje müdürüyle ordaydı görüşdüm. Ana hatlar için şuan borular çekiliyor. Sonra Gpon çekilecek. Ara sokaklara da ruhsat çıkınca girilecekmiş. Türknet e 2018 den beri gigafiber için yazıyorum ama hala harekete geçmiyor. Türknet gelmeden Süperonline gelecek gibi . Açıkçası Türknet yetkililerine sesleniyorum elinizi çabuk tutun abone kaybedersiniz. Çünkü fiber dönüşümü yapan bu mahallede sadece Süperonline var. Aboneler direk fiyat farketmeksizin bende dahil oraya geçiş yaparlar. Millet 50 mbps hızlardan bıktı artık. Direk 1000 mbps geçer. @TurknetAltyapı @TurkNetDestek Yer: İSTANBUL PENDİK GÜLLÜBAĞLAR MAH.

• @WoLeRiNe Hocam yarın Pendik belediyesini ara Türknet altyapı çalışması için ruhsat almış mı ya da altyapı çalışması için başvurusu var mı diye öğrenebilirsin. Siteler için gerek yokta mahalle arası ise ruhsat ve başvuru yapmak zorunda . Güllübağlara henüz gelmedi şuan Esenler mahallesindeler bu yıl oraya zor gelirler bence. Bir arkadaş harita yapmış anlaşılan alt kaynarcadan sırayla yukarıya doğru gidiyorlar aralarında Kurtköy ve Yenişehir hariç tabi oralarda ne varsa artık bende anlamadım.

• @Qinck1 Pendik belediyesinden gelen talebime ait cevap: Degerli vatandasimiz; Çözüm merkezine XXXXXXX referans numarasi ile yapmis oldugunuz basvurunuzun cevabi: "Türknet firmasinin kurumumuzda bekleyen kazi calismasi ruhsati bulunmamaktadir. Yatirimlari ilgili kurum kendisi yapmakta olup, Türknet firmasindan gerekli talebi yapabilirsiniz." Bilginize sunar, iyi günler dileriz. B002

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben bugün Pendik Belediye Başkanına, ahmetcin.net den mesaj gönderdim. Hatta orda yazıyor 'Başkana mesaj gönder' diye . Arkadaşlar sizde deneyin belki bir faydası olur. Belediye bu işleri önemsemiyor belki Başkan ve ya sekreteri ya da asistanı önemser de bir şeyler değişir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.