< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok haklısın hocam. Bende öyle düşünüyorum açıkcası. Birden aydosa geçerlerse hiç şaşırmam zaten. Cem bey 2.8m gigbafiber hanesine ulaştık diyor sonra diyor ki bunların sadece yüzde 82 si 1000 mbps kullanıyor. Orda olsam direk derim devam edin böyle... |
|
![]() |
|
2026 da güya imalat tekrar başlıyordu. Linkedin de yetkililerin böyle bir şey den daha haberi yok. Şimdi de artık sene sonu derler. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 2 Ocak 2026; 23:27:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Beyaz yaka bi elinde kahve bi elinde kurabiye ile 2026 için planları bu ay görüşecektir tekrar. 2025 için yıl özeti çıkarıp şu kadar abone falan bi happy hour falan. Sahadan haberleri yok. En fazla bölge yetkilisi muhtarla görüşüyor (muhtar ne alakaysa) o kadar. Taşerona parayı verip abone sayısını kapasite aşılmasın diye çok fazla artmayacak şekilde işleri yürüttürüyorlar. İşin tadı zaten haziran gibi kaçmıştı esenler için. Kaynarca imalatta başka ses yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 3 Ocak 2026; 20:19:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
Nerelerde gelişme varmış peki ? |
|
Hiçbir yerde. Tamamen taşeron adamların keyfini bekliyoruz. Pendik salındı demiştim. Zamanında yapıldı süreç bitti işte. Şuan Avrupa yakası, Bursa ve diğer illere yoğunlaşmış durumda Turknet ve oradaki taşeronlar. |
|
![]() |
|
Bazı araştırmalarım sonucu özellikle Esenler ve Güllübağlar mahallesi Turknet abone hane sayısını her mahalle için iki bine yakın gördüm (Şuan iki mahalle planda olduğu için bunlardan bahsettim). Peki gigafiberlenen mahallelerde durum nasıl? 2-3 bin civarı. Yani neredeyse altyapısı olan herkes tercih ediyor bizim mahalle ile yakın abone sayısı var. Bir yıl doldu hala bir gelişme yok. Avrupa yakası teknofix ekibi karınca gibi çalışıyor.... Şuan Turknet genel merkez ile imalat yapan taşeron ekipler arasında çok ciddi bir kopukluk var. Bunu ne şekilde düzeltecekler merak ediyorum. Yeniden yapılacak ihale süreci ne olacak acaba?
Bu arkadaşa sordum tekrar mahallede gelişme yokmuş. Pendik imalat ekibi berbat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 12 Ocak 2026; 17:45:10 > |
|
Linkedin de sahadan sorumlu biri " 2026 için Pendik planlarımızda Analizler devam ediyor." diye mesaj gönderdi. İnşallah hızlı bir taşeron bir ekip bulurlar da başlarlar . Bilgilendirme amaçlı yazdım. Açıkçası yazılanlara inanmıyorum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 13 Ocak 2026; 12:0:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 19 Ocak 2026; 21:28:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yeni taşeron sanırım bu. Bi mail atmak lazım bilgi almak için. |
|
|
|