Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
19
Favori
48.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esenler’de ikamet ediyorum ve bugüne kadar farklı telefon numaraları üzerinden yaklaşık 15 kez Gigafiber başvurusunda bulundum. Ancak tüm başvurularıma rağmen tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

Yetkili kişilerin üstleri ile iletişim kuramadım ve üst birimlerden de dönüş alamıyorum. Mahalle muhtarı ile iletişimine geçin benim konu hakkında bilgim yok demek dışında söylediği bir şey bulunmuyor. Mahalle muhtarıyla görüşsem de, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını ve yardımcı olamayacağını düşünüyorum.

Sahada çalışan personellerden de bilgi alabilirseniz dedi lakin buradan da pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Zaten bı geri dönüş yapılmıyor.Bizde yıllar önce form gönderdik bazen mail geliyordu hala mahallenizde yeterli talep yok diye.Mahallemizde çalışma tekrar başlayacaktı maalesef geri kafalı hanzolardan ilerlemiyor işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 17 Ekim 2025; 18:55:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmalat ekibinden mesaj

Alıntı

metni:
    Kaynarca'da çalışmalar başladı sonra Esenler için çalışacağız. Süre bilgisi veremiyoruz

Kavakpınar'da da imalat başlamış tekrar. Değişen imalat ekibi hızla işe başladı sanırım. Beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 21 Ekim 2025; 11:48:49 >

Önemli olan altyapı calusmalarına baslaması 100 vdsl 1000 fiber arasında fark ortada turckcel 1000 700t yapması da bizler İcin iiy gelısmeler bakalım nasıl bir calısma ve sure olacak beklemeye devam 😱

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 22 Ekim 2025; 16:40:51 >
  • Esenler MH sinede baslasalar artık bizde rahatlasak tabi geri kafalılar Gine engel olmaz umarım belediye muhtar için başvurularda bulunduk.Gerekirse kimler hangi sokak ve binada istemezse onları belediyeye şikayet edeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.