Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber'e nasıl başvurulur? GigaFiber nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gigafibere nasıl başvurulur? Şöyle, ev adresini veriyosun, telefonu evi herşeyi veriyosun adamlara, onlar da işleme alındı, çalışıcaz, çalışıyoruz diyecek ve senin bütün bilgilerini satacak :D Evde bekle dur gelir 5-10 seneye raat ol.

  • quote:

    Gelecekte TurkNet ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü tanıtım, pazarlama ve reklam faaliyetleri amacıyla SMS, arama veya e-posta ile iletişime geçilmesi ve bu amaçla yurt içindeki tedarikçilerine aktarılmasına izin veriyorum.


    Bu bir tuzak bir faydasının olacağını sanmıyorum turknet'e ve dh'ye yakıştıramadım kişisel verilerinizi 3.firmalara satıyorlar daha 24 saat geçmeden 2128244591 nolu numaradan aradım açmadım ama sanarım bizim altyapımıza geçin diyecekler numaraya ait yorumlarhttps://www.nosorgulama.com/tel/02128244591





  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Zaten bu hızlarda internet aboneliği alınıyorsa kaliteli bir router veya modem/router alınmalı diye düşünüyorum. Firmaların abonelik süresince ücretsiz verdikleri cihazlar vasat.

  • saçmalama fiber kabloyu nasıl çektirtecek abone... fiber kablodan çakan elemanlar TT'de ve SOL'de var...

  • Ayni anda ethernet ile bircok cohaz bagli. İptv pc vs hepsi sorunsuz ama kablosuzda sacmaliyor modem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet'in abonelerinin çoğunluğu Türk Telekom altyapısı kullanıyor, bu altyapı üzerinden 200Mbps üstü hızlar vermeye başlamalı.

    Gigafiber'in gelmesi o kadar kolay değil.

  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt
    tabi geçmez akpli belediyeler engelliyor... suri-afgan, paki çöpleri donanımlarını çalıyor...

  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Bende de eski modemde çok yüklenilince wifi çöküyordu. Donanımsal yetersizlikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Fiber yeni geldi, geçiş için Asus TUF AX-5400 aldım, 3 çekirdek broadcom cpu içeriyor.

    Oyun paketlerine öncelik verme özelliklerinin de online oyuncu olduğum için faydalı olacağını düşünüyorum. Alternatifi olarak DSL veya RT AX-82U alınabilir, donanımları aynı ama bu TUF'a göre

    biraz daha pahalı. Çok fazla cihaz bağlıysa işlemcinin olabildiğince güçlü olması lazım. GPON kullanılıyorsa en f/p çözüm sanırım iyi donanımlı bir router kullanmak.

  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Asıl sen saçmalıyorsun hocam ben de aynı şeyden bahsediyorum zaten. Adamlar evime geldi biz kabloyu çekemeyiz siz elektrikçiye yaptırın bizi arayın dediler 50mt beyaz fiber kablo bırakıp gittiler kaç kez şikayet ettim sonuç yok diğer Türk.net reklamlarında da bunu belirtmiştim zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • millet gigafiber diyor t.telekom daha bana 16mbit vdsli sabit veremiyor kopma olmadan altyapınız yetersiz diyerek..

  • Reklama ayrılan bütçeyi yatırıma ayırsalardı diğer servis sağlayıcıların işi zordu fakat bu yöntemi tercih ediyorlar. Ön abone, abone potansiyeli gibi yatırım koşullarınız hakkında bilgi rica ediyorum, şartları karşılayamayan bir bölgedeysem 60-70 haneyi rahatsız etmeyeyim diyorum aşağıdaki yanıtı veriyorlar. Benim yanıttan anladığım şey Türknet fizibilite çalışması yapmadan keyfe keder şekilde gigafiber kuruyor. 6 blok 240 daireden oluşan bir siteye yatırım yapılması için mahalle genelinde bir çalışma yapılması lazım. Avcılar Cihangir Mahallesi Ağaçardı Sokağı adresinde altyapı kontrolü yaparsanız aşağıdaki bilgiyi teyit edebilirsiniz. 4 - 6 dairelik binalarda Gigafiber altyapısı bulunurken; Başakşehir - Bahçeşehir 2.kısım - Boğazköy Caddesi - No 71 Green Hill Residance adresinde gigafiber altyapısı yok.


    " Yatırım koşulu olarak iletebileceğim bir süreç bulunmuyor, adres üzerinden mahalle genelinde çalışma yapılıyor. Proje ekipleri bölgenizde çalışma başlatması durumunda size bilgi verilir ancak sizin bir işlem yapmanız gerekmiyor. "





  • Gigafiber yatırımı çok iyi bu başvuru yöntemide iyi düşünülmüş ancak son kullanıcıya bilgi aktarılması gerekir şu bölgede bu kadar başvuru var diğer yerde bu kadar var gibi şuan herkes başvuru yapıyor bölgesinde başvuran sayısını sadece türknet görüyor bunda şeffaflık göremiyorum.

  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    akpli belediyelerden kaynaklı...

  • saçmalamayın kablo çekme işleminide sizin yapmanız gerek dediğinde olmaz diyorsa abone olmam dersin... kablo tv varsa onun kablo kanalını kullan sıkıntısız çekebilirsin abone olmak için ısrarlıysan... yoksa kablo kanalı ve matkaplı işlem zor olduğundan elektrikçiler yapahalı yapar yada kaçar...

  • Ben zaten aboneyim mahalleme fiber altyapısı geldi başvurdum benim haricimdeki tüm komşularıma kabloyu çektiler hem de kendi saha ekipleri bana ise siz elektrikçiye yaptırın dediler. Hatta onlara hiç delme, kırma, dökme işlemi yapmayacakları bir yöntem önerdim kabloyu balkondan aşağı doğru indirip kapı girişndeki ankastreye takıcaklardı işleri daha kolaydı ama burası Türkiye ve iş ahlakı burada yok. Siz de anlamakta çok güçlük çekiyorsanız cevap yazmayın...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senin dediğin yöntem asla olmaz... kablo dış ortam kablosu değil güneş ışığına maruz kalınca kırılganlaşıyor... tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...

  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    onu demek kolaya kaçmak olur. bu işten yılda milyonlarca lira kazanan özel servis sağlayıcıları kaç kuruş yatırım yapmış ? veya yatırım yapmak istemiş de kimler engel olmuş


    adamlar hali hazırdaki yatırımlar ile minimum gider maksimum kazanç peşinde

  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt

    o başka bir rezalet zaten. ama yatırım yok yatırım.


    minimum gider ile maksimum kazanç peşinde hepsi

  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt

    istediğin kadar inkar et akpli belediyeler resmen fiber yatırımları engelliyor... SOLNet bunu yıllarca yaşadı türknet yaşıyor...

  • Ya Enes Bizim Apartman'da GigaFiber Hattıda var Kutusuda var Türknet'e GigaFiber Bağlatmak istiyorum dedim yazdım buradan da yazdım KİMMMMMMSE Ciddiye Alıp Aramadı bile ??? Abi ben nasıl güvenip operatörümü bırakıp TürkNET'e geçicem ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.