|
|
Merhaba, Haritanın olması çok güzel ama size ciddi bir konudan bahsedeceğim. Geçen aylarda siz hiç başvuru yaparken "GigaFiber altyapısı 6-8 hafta içinde evinizde" şeklinde bir sözle karşılaştınız mı? ![]() ( Resmin kaynağı: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155047823 )Bu sonuç sayfasının IP/adres bilgisinden bağımsız tüm mobil kullanıcılarına gösterildiğini biliyor musunuz? Konuyu geçen ay yeni başlık altında çok detaylıca incelemiştim: 🔥🔥 TurkNet'in GigaFiber Altyapı Müjdeleri ve GigaFiber Kutuları Hakkında Bulduğum Gariplikler Ülkemizin hali ortada, bu konulara ara verildi. Hatta afetten önce konuyu rakip firmalara açmıştım, şimdi kaldı öylece. İleride günü geldiğinde TurkNet'in tanıtımları, sözleri gündeme taşınmalı ve kesinlikle yaşananları Rekabet Kurumu ve BTK incelemeli. Ve tekrar belirteyim, benim derdim TurkNet ile değil, firmaların bizi beklentiye sokmalarına izin vermeyelim, bu tüketici bilincini yaymalıyız. |
|
50 kere paylaştım. 51.'yi de istiyor musunuz? Talepler, planlama, yasal onay blabla. Hikaye sıkmaya devam edin, daha çok müşteri kaybedersiniz yalan dolan haberlerle. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 7 Mart 2023; 22:59:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / Rampage Spear / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Gigafiber / PS2 / PS3 / PS4
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / Rampage Spear / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Gigafiber / PS2 / PS3 / PS4
|
|
|
|
@TurkNetDestek Mart ayı bitiyor hala bahçelievler kocasinan merkez mahallesi için tık yok. Gerçekten işiniz gücünüz kullanıcıyı yanıltmak, mağdur etmek. Gigafiber gelecek diye güveip size geçtim, üstüne fahiş zam yapıp 250 TL yaptınız faturayı. Madem siz kullanıcıyı iplemiyorsunuz, ben de size o şekilde davranacağım. Turknet'ten çıkıp, Gigafiber geldiğinde de geçmeyeceğim. Binadakilere de önermeyeceğim. Kaç komşumu etkilersem o kadar kardır :) 8 ay oldu kardeşim ya, sanarsınız yeri kazıp altyapı döşüyorlar. Adamlar apartman ucundan geçirdikleri kablolarla döşenen fiberi 8 aydır aktif edemiyor. Bir de üstüne reklam yapıyorlar, gidin işinize cidden. |
|
|
|
desteğe birşey sormayın kopyala yapıştır cevap veriyor.. |
|
Merhaba, istanbul pendik kavakpınar mah behiç sokak, hafız sokak evlat sokak ve civarları dış cephe fiber kutular takılıp fiber sonlandırma yapıldı ve bina içindeki kutularda ışık sinyalleri kontrol edildi 10 gündür hale aktivasyon olmadı. Gigafiber dönüşüm bekliyoruz Abone numaram 0002993552 |
|