Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
9.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bı senin sorunun çözüme ulaşsın da hocam ona göre bizde destek açarız , zaten kendilerine de hem buradan hem turknet forumdan bölge olarak aynı sorunun olduğu bilgisi defalarca iletildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ismailaygun İ kullanıcısına yanıt

Davutpaşa ve Mimarsinan Mah. bitişik mahalleler, ve tek oltye kutusuna bağlılar, şayet bu kapasite arttırımına yönelik çalışma işe yararsa sizde de aynı çalışmayı gerçekleştirerek sorunu ortadan kaldırabilirler.

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Onun farkındayım hocam zaten . Onun için sizin sorununuzun çözüm için uyguladıkları işlem neyse burayada aynı işlemi yaptıklarında sorun ortadan kalkacak da bakalım inşallah sizin sorun çözülürde merakla takip ediyoruz çözüme ne zaman ve nasıl ulaşacağını

Hadi bakalım hayırlısı
    Yarın akşam nasıl bir sonuç olacak merakla bekliyorum

son durum nedir?

• uzil kullanıcısına yanıt

Yapılacak çalışma bizim sorunun çözümüne yönelik değil gibi geldi, teyit amaçlı sordum ama umarım alakasız bi çalışma değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 1 Kasım 2022; 10:10:18 >
  • İş yerinde olduğum için ben kontrol edemedim fakat 69. Sokakta oturan bir arkadaştan rica ettim sorunun halen devam ettiğini söyledi, hız düşüşü sıkıntısı çözülmemiş gibi gözüküyor, yapılan çalışma bir çözüm sağlamamış...

Güncelleme: Türknet ekibinden aranıp akşamleyin ekipler kendi cihazlarıyla test edip bilgi alacaklar, sorun üzerinde çözüm için çalışılmaya devam ediliyor.

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 1 Kasım 2022; 16:8:25 >

• Arkadaşlar 2 aylık gigafiber deneyimlerimi paylaşıyorum. sabah 9 da hız testi yapıyorum down/up 900/900 alıyorum. Akşam hız testi yapıyorum 6/700 alıyorum. Yani büyük bir fiyasko var ortada. VDSL ile daha yüksek hız alıyorudum. Destek kaydı oluşturdum verdikleri cevap şu: "cat 6 kablo kullanıyormusunuz" aynen kardeşim sabah cat6 kullanıyorum akşam cat1 ile test yapıyorum. Malesef hayal kırıklığı oldu.

Konum. Gebze - Arapçeşme - 1053/2sk

Destek Numarası: 57520672

• Gün geçtikce sorunlu bolge sayisi artiyor malesef

geldiler mi hocam?

• SuperExpress kullanıcısına yanıt

Sizde de yoğunluğa bağlı hız düşmesi sorunu var hocam, maalesef Türknet şayet bölme politikasını düzeltmezse diğer firmaların stabil bağlantı / fiyat / performans üçlüsünü karşılayan bir paket ve hizmet sağlamalarıyla tüm politikası darmaduman olur..

Bugün evime geldi Turknet bünyesinden biri kendi cihazıyla vs kontrol etti, ardından network mühendislerinden birini arayıp durumu anlattı, kendileri de yoğunluğu gördüğünü, dünkü çalışmanın hız sorunu için yapılmadığını fakat bu sorunun çözümü için şebekenin kapasitesinin iki katına çıkaracağını söylemiş. Zaman söylemedi karşıdaki gibi doğal olarak adam da bana bişey diyemedi, umarım en kısa sürede çözerler.

• SuperExpress kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımız network ekiplerimize iletmiştir. Şu an çalışmalar devam ediyor. İnceleme sonrasında uzmanımız sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
    İki katına çıkacaksa 7 mbps yerine 14mbps olacak yani hızım 😶

Son durum nedir hocam ?

• Cihaz kapasitelerini arttırmalarını beklemekten başka çaremiz yok hocam, bekleyeceğiz, haber vermelerini bekliyorum...

23:00

Gece Yarısı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 3 Kasım 2022; 0:0:28 >

• 3 Kasım Saat 07:49

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhabalar, network ekibimiz bir çalışma planladığını ve çalışmayı tamamladıkları zaman bilgi vereceklerini iletti.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, gün içerisinde sonu 8080 nolu numaradan arandım fakat yetişemediğim için açamadım, lütfen ilkinde ulaşılamazsa ikinci defa aramayı deneyiniz.

Hadi hayırlısı hocam senin sorununu halletsinler de kendi sorunumu geçtim artık, seni bu kadar süründürduler yazmadığın yer kalmadı o kadar uğraş veriyorsun takdir ediyorum seni cidden . bize ne işkence çektirirler . Sorunun bölgesel olduğunu hala anlatamadık anlatamicaz da malesef . Herkesin fikrine saygı duyarım ucuz ucuz diye neyinize yetmiyo bu hizlar falan filan diyen kişilerle de uğraşmak dan sıkıldım sonuçta bana lazım olduğu saatler de hızlarda yogunlukdan dalgalanmalar olduğu için hizmeti doğru düzgün kullanamıyoruz ucuz olsa ne faydama .

• Akşamleyin testleri yapıp emin olduktan sonra sorun yaşandığı dönem nasıl her yerde bilgilendirme yaptıysam aynı şekilde çözümü için de yapıcam, inşallah düzelmiştir :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.