Şimdi Ara

TurkNet'e Geçebilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bulunduğum yerde Türk Telekom için internet altyapısı yok. Fakat TurkNet 32 mbps VDSL altyapınız var dedi. 30 tl sözleşme ücreti boşa gitmesin diye sizlere sormak istedim. TurkNet'e geçebilir miyim?

• TTnet sana hiçbir türlü hizmet veremiyor mu yani ? Apartmanında ankastre felan mı yok ? Eğer öyleyse iyice bir araştır derim , çünkü eğer o vdsl2 kabininde boş port yoksa muhtemelen türknette hizmet veremeyecek sana
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Yok ben müstakil evde oturuyorum türk telekom için 4 direk dikilmeliymiş. TurkNet için de şart mı?
  • Telekom altyapısı olan her yerde türknet kullanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk telekom yapamam diyorsa turk net de yapamaz

ayrıca 30 tl sözleşme ücretine gerek yok ki

internetten formu doldurun kimlik fotokopisini çekin yollayın
  • İsteyen herkes geçer türknete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulundugun sokak yada cadde'de Türk telekom'un Vdsl santral kabini var anladıgım kadarıyla,Türknet o santral'e bakarak sana vdsl verebileceğini söylüyor ,senin saha dolabından evine gelen tesisatını bilme şansı yok,ama telekom öyle diyorsa kablo çekilmesi zorunlu,o kablo çekilmeden hiçbir iss'den internet alamazsın,telekom muhtemelen direktleri sen diktir yada parasını ver tarzında bişeyler söylemiştir sana mecburen kabul etmek zorundasın çünkü kendin çekicek halin yok
    ama arazi seninse telekom dolabına kadar olan mesafede kendin'de çekebilir-çektirebilirsin,senın değilse o dolaba kadar olan yer belediyeden izin alman lazım ,
    dedigim gibi sen kabul et yoksa hiç birinden internet baglatamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 29 Ocak 2017; 10:21:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NetSpeed’e geçmeli miyim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.