Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
43.538
Cevap
361
Favori
1.082.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Sayfa: önceki 1...1088...2174217521762177
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 haftadır kablolu veya wifi farketmeksizin internetimde PS5 üzerinden download konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Tarife 1000 olmasına rağmen indirme hızı 50’yi geçmiyor.

X de bazı insanlarında bu problemi yaşadığını öğrendim Ttnet altyapsını kullanıp Zyxel modemine sahip olanlarda oluyormuş sanırım.

Çözüm konusunda yardım bekliyorum.

@TurkNetDestek

https://x.com/desmopecco/status/2060708295006949745?s=61&t=0w5Mq8-LbglTIdKv2fa7YQ

• 22 Mayıstan beri internetim yok. defalarca destek talebi oluşturdum yazdım ama düzgünce cevap alamadım matbu ilgileniyoruz çözeceğizden öteye gitmeyen konuşmalar. ne zaman çözüleceği de belli değil. şimdiye kadar bu kadar büyük sorun da yaşamamıştım ama bu çok kötü oldu. İstanbul'un göbeğinde bu kadar süre internetin olmaması ne demek anlamış değilim.

Abone No: 1174924

Destek Nolar: 101639377, 101711756, 101723395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radminox -- 31 Mayıs 2026; 21:52:38 >

&amp;amp;#119872;&amp;amp;#120010;&amp;amp;#120008;&amp;amp;#120009;&amp;amp;#119990;&amp;amp;#119995;&amp;amp;#119990; &amp;amp;#119974;&amp;amp;#119890;&amp;amp;#120002;&amp;amp;#119990;&amp;amp;#120001; &amp;amp;#119964;&amp;amp;#119983;&amp;amp;#119964;&amp;amp;#119983;Ü&amp;amp;#119877;&amp;amp;#119974;
  • CorleoneFamily kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Kontrol sağlayacağız.
  • Türknet denilen bu firmaya geçmek isteyenler kesinlikle bu mesajı okumalısınız. Şimdiye kadar bu firma ile ve teknik destek, müşteri temsilcisi vs. hepsiyle yeteri kadar içli dışlı oldum ve tecrübelerimi size aktarmak ve bu firmanın nasıl yalancı olduğunu sizlere anlatıyorum.

Yaklaşık bir yılı aşkın süredir yaşadığım bir Upload problemim mevcut. Taahhüt olarak benden aldıkları paranın karşılığında 3 mbps upload hizmeti veriyorlar ve bu 1 yıldır devam ediyor. Sayısız destek kaydı, sayısız telefon görüşmesi, sayısız şekilde her temsilciye ayrı ayrı defalarca aynı sorunu anlatmak. Hiçbir şekilde sorunu çözüme kavuşturmadılar, kavuşturamazlar ve yalan söylerler.

Her destek kaydında farklı sorun olduğunu dile getirdiler. Bölgesel sorun, lokal kablo arızası, mesafe, bla bla bla... Ne yaparsanız yapın hiçbir şekilde hakkınızı savunamazsınız. Her aradığınızda yalan söylerler. Bunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü elimde yeterince belge, delil ve kayıt mevcut.

Anında iletişim kurmak isterseniz BTK üzerinden şikayet açın. 5 dakika içinde arıyorlar. Sizi aradığını, temasa geçtiğini BTK tarafına bildirip, BTK şikayetinizi kapatıyorlar. Böyle de bir çakallıkları var malesef. Sürekli olarak destek kaydını otomatik olarak kapatırlar. Sorunun çözüldüğüne dair herhangi bir teyit almazlar, ilgilenmezler. Siz deli gibi hergün sisteme girip kontrol edeceksiniz. Çünkü neden olmasın.

Ek olarak taahhütsüz internet aslında sizi değil bu firmayı koruyor sizleri değil. Bu görüşmelerin bazılarında "zaten taahhütsüz kullanıyorsunuz, iptal edebilirsiniz" şeklinde konuşmalarda geçti. Bu yüzden söylüyorum.

Benden size tavsiye bu firmadan uzak durmanızdır.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Evet 10 gün internetsizlik sona erdi ...

Statik IP kullanıcılarına ne zaman ipv6 verilecek hocam? statik ip aldığım için ipv6 alamıyorum..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ev için, oyun oynamada ping olayından doalyı Statik ip almak gereklimi? Ayrıca şuan CGNAT var mı Turknette?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, şimdilik konu ile ilgili bir gelişme bulunmamaktadır.
    Merhaba 5224373 nolu aboneliğim için ulaşıyorum. Mahallemde türknet gıga fiber çalışması var fakat bizim sokakta bi hareket yok bi alt sokağımda çalışma bitti ama bizim sokakta bi gelişme yok detayları öğrenebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt
    Merhaba, DM üzerinden mesajınıza dönüş yapılmıştır. Detaylı bilgi için ilgili birimimiz kısa süre içerisinde dönüş yapacak, sizi bilgilendireceğiz.

Yaklasik 13 yil once kayit biraktim ariyan soran yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.