|
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (74. sayfa)

-
-
Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti veriyoruz. Hizmetimiz taahhütsüz olduğundan dolayı dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz.
Türk telekom fiber altyapısı üzerinden geçiş yapmanız durumunda mevcut fiber modemi kullanabilirsiniz. Sıfırdan başvurularda ücretsiz modem türk telekom tarafından verilecektir. -
Yalan söyleme TÜRKNET yalan söyleme
-
onu geçte arkadaşın referansıyla türknete geldim, bedava olması lazımdı nasıl fatura kestiniz?
-
Merhaba arkadaşlar alakasız bir konu ama belki bilen vardır diye buraya yazıyorum , yakında türktelekom internet sözleşmem bitecek ve fibim net diye yeni bir firma ile yeni bir taahhüt yapacağım
20mbps/4mbps dowload/upload hızlı fiyat 55 TL
25mbps/5mbps dowload/upload hızlı fiyat 65 TL
Şimdi sormak istediğim şey evde 2 yetişkin 1 4 yaşında çocuk var 55 TL olan paket hızları bizim için sizce yeterli olur mu? Video çok izleniyor AKN yok hız düşümü olmayacak yeni firmada.
Asıl sormak istediğim konu bu verilen hızlar kablolu bağlantı hızlarını ifade ediyor diye biliyorum , yanı biz evde kablolu herhangi bir cihaz kullanmıyoruz sadece tablet ve cep telefonları ile wifi kullanıyoruz bu durumda hep wifi kullandığımız için bu bağlantı hızlarının bizim için bir önemi var mı sonuçta elimizde telefonunda max bağlanabilirlik hızı sınırlı diye düşünüyorum
Yani özetlersek düşük hızlı bir internet ile yüksek hızlı bir internetin wifi kullanımda bir farkı var bu konuyu tam anlayamadım yardımlarınız için teşekkür ederim
edit: kullanılacak olan telefon veya modem hızlarından bahsetmiyorum örnek iphone 6 ile iphone 11 tabıkı aynı hızda internete bağlanmıyordur .
-
Adresimde Türk Telekom FTTH mevcut, yalnız sizin altyapı sorgulamanızda çıkmıyor. Türk Telekom' un sorgulamasında ise çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhaba, davet kodu üzerinden abonelik başlatmanız durumunda ilk ay çıkan faturalarınızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz durumunda bir sonraki ay fatura yansıtmayacağız. -
Merhaba, anlık bir sorun yaşanmış olabilir. Abonelik talebinizi 08502888081 numaralı satış birimimizi arayarak yapabilir misiniz? -
-
Merhabalar. 100 mb fiber kullanıyorum ama internetim sürekli düşük 25 mb seviyelerinde birde fiber yani nasıl oluyorsa anlamadım.
Engelsiz tarife için başvurdum normal tarife açtılar. Tüm evraklarımı kargoyla gönderdim ve sisteme yükledim ama hâlâ tarifemi değiştirmediler. 15 gündür oyalıyorlar artık iptal seviyesine geldim. Bir yardımcı olur musunuz abone no: 1847189
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 100mbit Fiber TTNET altyapısı ile Miilenicomdan hizmetimi alıyordum yaklaşık 10 aydır, Turknete geçiş işlemlerim için 15 Ekim 2020 tarihinde evraklarımı gönderdim, 20sinde ancak ulaşabildi, 21 inde işlemler başladı. Taahhüt edilen geçiş işlemleri sırasında internetimin kesilmeyeceğiydi fakat geçiş tamamlanmadan Millenicom 22,10,2020 tarihinde hattımı iptal etti ve Turknet aktivasyonu tamamlayamadı. Şimdi soruyorum kendime yanlış tercih mi yaptık? Bütün işim gücüm internet ile 2 gündür internetim yok. İvedi bir şekilde ilgilenir misiniz? @TurkNetDestek
-
Teşekkürler. Benim merak ettiğim 50'nin üzerinde hız alan var mi?Binada TTNet fiber var. MH bana TTNet fiber olduğu için 100 megabit e kadar kullanabilirsiniz, dedi.
TTNet aynı fiyata 12 megabit veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 23 Ekim 2020; 13:57:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, engelsiz tarife geçişinizin yapılması için ilgili ekibimize bilgi verdim. Tarife geçişini tamamlayarak dönüş yapacaklar. -
Merhaba, tarife geçişiniz bugün tamamlandı. Hız profilinizi de oluşturduğunuz destek kaydı üzerinden kontrol ederek bilgi vereceğiz. -
Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Acaba diyorum misal Türk Telekom fiber altyapıdayım gelecek ay turknete 100 mbps paketine geçsem ileriki aylarda Türk Telekom 200 mbps tarifesi çıkarırsa Turknet de fiberde bize 200 mbps mi verecek yoksa yine 100 mbps mi alacaz. Doğrusu 100 mbps de bana yeter ancak merakımdan soruyorum sadece.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba sevgili yetkili. Az önce satış temsilciniz ile sesli olarak görüşme sağladım. Türk Telekom altyapısı sorguladığımda fiber hizmeti alabildiğimi, fakat TürkNet sitesinde sadece VDSL hizmetinin aktif olduğunu ilettim. Aldığım yanıt "sistem güncellenmemiş olabilir" idi. Hemen akabinde "Mevcut TürkNet abonesiyim, bildiğim kadarıyla şu an için mevcut abonelere fibere geçiş sağlayamıyorsunuz, doğru mudur?" diye sordum ve aldığım yanıt şu şekilde oldu: "Online işlemler üzerinden destek kayıtı oluşturursanız, mevcut aboneliğiniz tarafımızca iptal edilir, fiber hizmeti için yeni bir abonelik hizmeti alabilirsiniz." Bu konuya artık bir açıklama getirebilir misiniz rica etsem? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poybot -- 23 Ekim 2020; 17:30:35 > -
Mevcut aboneler geçiş yapamıyor şuanlık ilerde geçişler başlayabilir. Ama siz hemen geçmek istiyorsanız şuanki VDSL aboneliğiniz iptal ettirirsiniz fiber abonesi olmak için başvuru yaparsınız. Bu süreç biraz sancılı olur ama sonuçta dolaylı yoldan fibere geçmiş olursunuz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Görünüşe göre şu paketler satılacak. (Bu ekran görüntüsü tt altyapısını kullanan firmalar için)
Umarım bu tablo gerçekleşir. Turknet altyapısında 400 mbps almak isterim açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 23 Ekim 2020; 17:39:38 > -
sayın yetkili kayıtta bulunmama rağmen dönüş olmadı sizden ricam bildirim yapıp hız güncellenmesi yaptırır mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X