Şimdi Ara

Türknet Arıza Giderme Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Zaten hazırda destek talebim açık. Ve sözde çalışma yapılıyor ama bende değişen bir şey yok. Bunun için tekrardan bir işlem yaptırmayacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gD kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu kanal üzerinden forumda sorun yaşayan müşterilerimize yardımcı olabilmek adına sizlerle iletişim kurmaktayız. GSM numaranızı istememizin sebebi, hizmetinize ulaşarak yaşadığınız sorunu anlayıp teknik destek ekibimize talepleriniz doğrultusunda iletişime geçerek sorununuzu gidermek istiyoruz. Teknik taraf hizmetinizi detaylıca inceleyerek sorununuzu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz.
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorunun takipçisi olmak için GSM numaranızı istemiştik. Açık olan destek kaydınız en kısa sürede çözülüp uzman arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    GSM numaramı ilettim. Bu gün 1 hafta oluyor umarım kısa süre içerisinde halledilir.
  • gD kullanıcısına yanıt
    +1
    Türknet kadar rezil bir firma daha görmedim.
    4 telefon 2 de internet hattımızı taşımak için 5 Temmuz'da evrak teslim ettik ama hat taşımayı bile beceremiyorlar. 18 Temmuz olmuş hala daha çile bitmedi, hatta internet verdiler ama bu sefer de telefon yok, 1 hafta oldu!

    Müşteri hizmetlerini arıyorsun karşına robottan hallice tipler çıkıyor, anlıyorum iletiyorum cartlıyorum curtluyorum diye boş konuşan, müşteriyi oyalamaktan başka bir işe yaramayan vasıfsız bir sürü adam... Burada cevap atan da aynısı, arayıp bakıyor eğer hala daha çıldırmadıysan anlıyorum bildiriyorum en kısa sürede dönüş yapacağız diyerek iyice kafayı yediriyor herhalde.

    Sorunu çözecek olan teknik birim ama teknik birim dedikleri gizli işsizlere ulaşmak zaten mümkün değil zira %99 ihtimalle öyle bir birim yok.

    Ben evime de alacaktım, 2 arkadaşımı da geçirmek üzereydim ama bu rezilliklerden sonra hem ben vazgeçtim hem de diğerlerine aman ben yandım siz yanmayın tünelin ucu leş bir yere çıktı gelmeyin dedim.

    Tüküreyim kotasına da hızına da, türk telekoma eğilirim kafam rahat olur. indireceğim bir şey varsa da bekler sonraki ay indiririm ama internetsiz telefonsuz kalmam, herifler bize resmen taş devrini yaşattılar.

    Mesut bey ile röportaj yapıp heyecanlı heyecanlı anlatan amerikadan ithal arkadaş da bi zahmet inip bir baksın şirket ne halde, müşteriler nasıl bir belanın ortasında kalmış. adamın dünyadan haberi yok çıkmış vizyon misyon anlatıyor... acıdım valla, yazık.

    Kısaca türknet pişmanlık arkadaşlar, uzak durun.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.