Şimdi Ara

Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukardaki arkadaşın dediği gibi modeme res attınız mı ?
    Eğer yinede olmazsa müşteri hizmetlerini arayın şikayet oluşturun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var işte
     Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması
  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    süperonline fiber varsa geç
     Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 26 Kasım 2015; 21:48:45 >

• İyi Günler Ben Türknet Müşteri Hizmetleri Temsilciniz Berkcan . Bugün itibariyle en çok kullandığınız s,l,m ve n harflerini aylık kullanım limitini aşmanız nedeniyle engelledik. Ahanda ilgili tuşa basıyorum basıyorum basssstım. şu anda şahısma edeceğiniz küfürler dahi eksik ve manasız olacaktır. Şimdi diyeceksiniz ki nedir bu zalımlık. Şirket politikamız gereği ne denli kibar olsak da siz de hayvan gibi şey yapıyorsunuz. Diyeceksiniz ki sözleşmede bu yoktu. Bizde diyeceğiz ki o hiçbir zaman okumadığınız, okusanızda anlamadığınız sözleşmenin alakasız bir yerine değişiklik yapma hakkına sahibiz diye bir uydurma madde koyduk. Okumadıysanız suç sizin.
    Adamlar kafamıza estiğinde fiyatı 200 liraya çıkarırız sizde ödersiniz diye madde koysalar onu da uygulatacaklar. İyisi mi yavaş yavaş arka kapıdan kaçın abiler.
  • Baya iyi revizelemişler o revizeledğiniz 1 mbps fazla 128kbps bağlanalım hemde 80TL ye istediğiniz bu herhalde

minimum hizmet kax kazaç
  • ona bakılırsa ben akkyi kabul ettiğimize dair imza atmadık sözleşmede akk sonradan eklendi neyse şu imza kampanyası ne olacak acaba ya imzalarını eksik etmeyin turknet olsun superonline olsun ttnet olsun başka her ne kullanıyorsanız kullanın akk illeti hepimizin başında
    https://www.change.org/p/internetin-zincirini-k%C4%B1r-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-haks%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-hay%C4%B1r-de-btkbasin
    bu siteye girmeyenler lütfen imzanızı adın 200bin kişi için 5bin kişi kadar ihtiyaç var ne kadar çok o kadar iyi sakın olan düşünmeyin kendiniz için var diye akk herkese var bu illet ve böylelikle 2.kez söylemiş oldum

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Rezalet hâlâ devam ediyor 76 tanımlı hız ile max 40/60 mbps alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bir konuyu canlandırmak pek mantıklı değil kimisi bu olay yeniymiş gibi sanabilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.