Şimdi Ara

Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün tekrardan internetin kopmalarının sebebini öğrenmek için aradım. Evimin içindeki kabloların gayet sağlam, hiç bir problemin olmadığı halde kopmalar yaşıyorum dedim ve sorunun kendilerinde olduklarını kabul ettiler. Hat değerlerim 4mbps iken yavaş yavaş 3.7'e doğru indi. Her kopmada yavaş yavaş iniyor. 1 hafta önce 12mbps destekleyen hat artık 4mbps destekliyor ve ben 16mbps'lik tarifeye sahibim. Bildiğimiz AKK'yi artık ben hep yaşıyorum. Üstüne 100GB'ı geçince 1mbps ye düşürülüyor

Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 4 Ekim 2015; 14:24:30 >

• Herkes gider Mersin'e TTNet gider tersine. Aferin bravo böyle devam edin.
  • Benim de 1mb e dustu. Simdi sadece turk ette mi npyle yoksa tum firmalarda da mi ayni? Aradigimda her firmada uygulamaya var dediler ama yildirma politikasi olabilir.

Hizim 0.8 mbit suanda ve ipad den 2 gundur nete giremiyorum, simdi donanimhaber acildi da baktim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir konuya yazdıgım mesaj;

cumartesi turknet den gelen sms: sayın abonemiz kullanımınız 163 gb oldugu için bağlantınız 1mb/s ye düşürülmüştür.. kampanya detaylarına bakdım böyle birşey yok, aradım m.h lerini beyfendi 100 gb geçtiginiz için hızınız 1 mbps düşürülmüştür, öyle birşey yazmıyor kampanya detaylarınızda ama? sözleşmede yazıyormuş, yalana bak, bunlar iyice b*kunu çıkardılar artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu 2 gundur hizim 1 mbps ben de duzelir diye hic umursamiyordum. Bugun musteri hizmetleriyle konustum ve sok oldum 100 gb kota kullandigim icin 1 mbps e dusurmusler. Baya bir tartistik ordaki adamla destek talebi falan olusturdum dedi konu hakkinda sikayetlerinizi iletin dedi. En kisa zamanda sikayetvar sitesine ve gerekli yerlere bu durumu ileticem sozlesmemde yazmayan bir uygulamayi oyle kafalarina gore nasil uyguluyorlar. Simdi 17 gun 1 mbps internet kullanicam ne anladim bu isten.

• 4 Gündür AKK olmamasına rağmen 2mbps internet kullandım, bugün internetimi 10mbps yaptılar fakat yaptıkları iş ne kadar komik buyrun;
     Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması

Dakikada bir internet gidiyor
    Hiç unutmadılar bana ilkokuldaki nostaljik anılarımı hatırlattılar. Her telefon çaldığında net ayrıyetten gidiyor. Sorununda santralden olduğunu kabul ettiler.
    Daha 1 hafta önce sorunsuz çalışan santrale kedi mi kaçtı anlamadım ki arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 5 Ekim 2015; 12:54:09 >

• Ttnet i beğenmiyodum. Türknet daha bi acaipmiş. Neyse yarım kökten çözcem işi bende. İptal edip yarın uydunete geçecem. iyi diyolar, orda sıkıntı yaşamam umarım. 24 ay taahhüt vercem. Herşey dahil 39 tl ye 25 mbps ekosınırsız 25 Gb akk+ dijital TV dahil Teledünya.
  • Benim hızımıda düşürmüşler buyrun şu anki hızıma bakın sayfalar açılmıyor 1 dakikalık video izlemek için 5 dakika bekliyor
  • Daha demin musteri hizmetleri beni aradi. Ilgili birimlerke girusme yapildiktan sonra hizim akkyi gectikten sonra 1 mbute degil 3mbit olarak kalacağını soyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeDoom

Gerekli sikayeti BTK'ya bildirdim. Türknetli olan herkesin şikayet etmesini istiyorum. Sizinde başınıza gelicek çünkü.

nereden bildiriyoruz hız o kadar düşük ki btk sitesine bile zor girebildim.size zahmet link falan varsa yollayın
  • Daha 12 gun var akk sifirlanmasina ama simdi videolari 1080p 60fps'de izledim. 10 mbit olmus hiz. Cok dengesiz bir firma, sus payi midir anlamiyorum. Dun tenkit eden bir geri donus yapmistim.

• pau_20 P kullanıcısına yanıt
    uydunet al bencede bu arada 250gb kotaları var uydunetin onlar daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Benim hızımıda düşürmüşler buyrun şu anki hızıma bakın sayfalar açılmıyor 1 dakikalık video izlemek için 5 dakika bekliyor

Dün aradılar hızınız 3 mbit olacak dediler ama bir değişiklik yok hala 0.6 mbit 1 mbit bile değil, web sayfaları gelmiyor, modemin içine girip ayarlara bakınca 16 mbit gözüküyor ama 1 mbit bile değil hız.

• Hızı 1megabite düşenler fiber mi adsl mi kullanıyor?
  • Adsl kullaniyorum

3mbite cikmasi icin modemi kapatip ac.

Geri adim attilar. Gecici bir uygulamaymis, artik bir mbite dusmeyecekmis.

• quote:

quote:

Benim hızımıda düşürmüşler buyrun şu anki hızıma bakın sayfalar açılmıyor 1 dakikalık video izlemek için 5 dakika bekliyor

Dün aradılar hızınız 3 mbit olacak dediler ama bir değişiklik yok hala 0.6 mbit 1 mbit bile değil, web sayfaları gelmiyor, modemin içine girip ayarlara bakınca 16 mbit gözüküyor ama 1 mbit bile değil hız.

Herkesin hızı düzeldi bir benim hız aynı kaldı galiba 3 kere şikayet talebinde bulundum arıyorlar düzelecek diyorlar düzelen birşey yok 0.6 mbps hız devam

• benimde başıma geldi aradığımda aynen sana söylediklerini söylediler böyle iş mi olur 3 mbps'yi çok gördüler herhalde bende bu konuyu görmediğim için forumda konu açmıştım başka yaşayanlarda varmış bu sorunu
  • Turknet MH 09.10.2015 günlü görüşmede uygulamanın kaldırıldığını söyledi. Vaziyette değişiklik var mı?

• Ayın 6 sından beri 1 mbit hız alıyordum 5. kez şikayetim sonucu aradılar özür dilediler ayın 14 ü olmasına , kotayı geçmeme rağmen hızımı ay sonuna kadar bu sabah 3 değil 16 m bit yaptılar. İyi oldu aslında 1 mbitten sonra bu ay sonuna kadar 16 mbit sınırsız kotasız akk siz internetim oldu : ) önümüzdeki ay kotayı geçince 16, 3 e düşecek gene ama ben 1 senedir kullanıyorum ilk kez bu ay geçmiştim kotayı.
  • 3-4 gündür benimde 1mbit. 16mbit sınırsız kullanıyorum herzaman 3'e düşmesi gerekirken 1'e düşüyor.Videolar yarım saat açılmıyor açılsa bile 10 saniye izleyemiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.