Şimdi Ara

TurkNet adını kullanan dolandırıcılara karşı uyarı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda hukuki işlem başlattık. Gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, numaraları alışkanlık gereği sürekli siliyorum o nedenle yardımcı olamam lakin ilginç şekilde son arayan, kendini TT görevlisi olarak tanıtıp ucuza internet TV kanalları vs paketi vereceklerini 1 günlük kampanya olduğunu soyleyen şahıs 212 li nukaradan aramıştı, sanırım ilk defa 212 nolu numaradan arandım, ismimi ve sizde aboneliğim oldugunu biliyordu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilgili birimimize ilettim. Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    geçenlerde beni aradılar ve doğrudan adımla seslenerek bana d smart aboneliği bağlamaya çalıştılar. garip olan 2-3 hafta önce oluşturduğum destek kaydından falan da bahsettiler sonra ev adresimi istediler

  • günde en az 10 kere 0850 numara arıyor, ben bloklamaktan bıktım adamlar başka numaralarla aramaktan bıkmadı.

  • Romeo84 kullanıcısına yanıt

    Valla ben yeni abonelik başlatırken beni bir numara aradı. Dedi ki, şu tarihte şu fiyatlık Türknet aboneliği başlatmışsınız adresiniz de burası, adam bu bilgileri verince tamam dedim bunlar Türknet bir yamuk olmayacak. Daha sonra dedi ki 1 senelik deneme için digitürk bağlayalım fiyata bir etkisi olmayacak, defalarca sordum konuşma kayıt ediliyor mu ? 1 TL bile olsa fatura fark edecek mi?. Dedi ki fatura bir tl bile fark etmeyecek konuşma da kayıt ediliyor (edlimiyormuş). Neyse ertesi gün bağlayacak arkadaş geldi ona da aynı şeyleri sordum o da aynı cevabı verdi. Neyse kullanmaya başladık he birde, topu topu 30 40 kanalınız var ulusal kanallar hariç, yarısından çoğu 1 aylık hediye bilginiz olsun. Bir ay sonra mesaj geldi hayırlı olsun ilk digiturk faturanız çıkmıştır. Şikayet kaydı oluşturdum, ilgili yerden ses kaydının gelmediğini, dolayısıyla beni haklı bularak sağolsunlar ! taahüt bozma bedeli olmadan ilk ay faturamı ödeterek ! üyeliğimi iptal ettiler. İptal sürecinde 1 haftada 4 kere digitürk tarafından arandıktan sonra numaralarını engellemek zorunda kaldım.


    Yani 5 yaşındaki çocuğa bu senaryoyu anlatsan TurkNet'ten verilerin BİR ŞEKİLDE bu dolandırıcı çağrı firması merkezlerine aktarıldığını görebilir. Başında böyle bişey gelen varsa hukuksal süreçle uğraşıp zengin olabilir. Benim işlerim vardı o sıralar uğraşmadım.





  • qrolica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda hukuki işlem başlattık. Sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Nerden bilgilerimizi aliyorlar neden yurt disi firmalari gibi alt yapiniz saglam degil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüm verimizi bilgilerimizi satmasınlar onlarda hesapta her yerde gizli bilgilerim ama daha bugün 212 920 07 92 nolu numaradan arandım başladı turknet vs kapadım ama yeter aga yeter 

  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizim adımızı kullanarak arama yapılıyor. Bu tarz aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda ilgili birimimize ileteceğim.
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda hukuki işlem başlattık. Sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • "108 TL'ye yerinde destek ekiplerimizi öneriyoruz" : 108 tlye öneriyor. Sonra : "Kontrol sonrasında iç tesisatta sorun yoksa sizden 108 TL'lik ücreti almayıp" sorun varsa 108 tlye alıyorlar aynı telefonda benle konuştukları gibi "sorun bulursak 108 tl alacağız" dediler ben sana 100 tl veriyorsam internet hizmeti için benim internetim koptuğumda yanımda olmayı bırak , sorun bulursak 108 tl , ozaman niye kendinize internet servis sağlayıcı diyorsunuz.Bizim Usta bi sorun olursa interneti kapatcam demese direk kapatıp aslan gibi sözleşmelide olsa türk telekoma geçeceğim bu kadar vurdumduymazlık olmaz.Benim internetim sürekli kopuyor ve siz benden ücret istiyorsunuz zaten ben size internet sağlama ücretini verdim 100 tl daha ne ? hala internetim kopuyor kopsun kopacağı yere kadar.Naparsanız yapın bu hizmet değil bu cepcilik.Böyle şerefsizlik olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @YAHYA@ -- 18 Ekim 2021; 17:18:34 >
  • @YAHYA@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz ankastre kutusuna kadar kontrol ediyor ve bunun için ücret talep etmiyoruz. Ankastre kutusundan sonraki işlemler sizin iç tesisatınızla alakalıdır. Bunun için ekiplerimizi tercih edebileceğiniz gibi kendiniz elektrikçi de çağırabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    yok bide ana telekom kutusunu kontrol etmeyin oda fazla :D:D elektrikçi çağırın oda yaparsa :D:D:D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @YAHYA@ -- 19 Ekim 2021; 9:58:6 >
  • Benzer mevzudan 2 kere aradılar. Artık o kadar profesyonel olmuşlar ki önce internetiniz nasıl problem yaşıyor musunuz diyorlar. Evet deyince kontrol ediyorum deyip 2 dakika falan bekletiyorlar. Ben düzeltmeyi yaptım deyip mevzuya giriyorlar.

    Bir kere tersledim kapatın telefonu yalan söylüyorsunuz Türknetin böyle bir kampanyası yok diye. Bir kere de sonuna kadar dinledim tv için kullanmıyorsunuz ama boşuna para ödüyorsunuz dedi olsun ben seviyorum boşuna para vermeyi dedim bir şey demeden kapattı



    Ekleme : Sadece Türknetli abonelere böyle bir şey yapmaları normal mi sizce? Veri sızıntısı yaşamış olabilir misiniz acaba? Yoksa benim Türknet kullandığımı nereden biliyorlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizceturkcekelime -- 19 Ekim 2021; 10:51:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizceturkcekelime kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan bu aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.