Şimdi Ara

TurkNet Abonelik Süreci 100Mbps Fiber (TT Altyapı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
7.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cozebildiniz mi bende de ayni sekilfe 9.7

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    İnternet gidip gelince çözüldü, başkalarında türknetin güncellemesi gerekmiş ama. İsterseniz kapatıp açın modemi ve varsa switchi.
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda sizi anlıyorum. Ancak arkadaşlarım abonelik başlatmak istediğinde hata almaktadır. Bu nedenle farklı süreç uygulayamıyoruz.
  • Queloon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
    Merhaba, yaşadığınız sorunu 01.10.2020 tarihinde alarak teknik uzmanlarımıza ve saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım ve saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çalışmalarını tamamlayarak bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hatta mudahale etseniz çözülecek çoğu kisi bu konuda sıkıntı yaşamış siz hattiniza müdahale ettik kontrol edin yazmissiniz düzelmiş muhtmeelen 10 dklik is sistemden hız sınırımi kaldırmanız

Oris Telekom der ki manuel talep yaparsa Türk.net biz evraklar tamamsa onay vereceğiz ama Türk.net manuel talep yapmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, fiber aboneliklerde müdahalede bulunamıyorum. Bu nedenle teknik uzmanlarımıza iletiyorum. Arkadaşlarım en kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecektir. Önceliğini ilettim.
    Merhaba, müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda arkadaşlarıma ileteceğim.
  • Merhaba

Türk.netin Türk Telekom üzerinden kullandığı fiber deki vlan id nedir? Bilen söyleyecek var

1246 sanırım

20 senedir bu sektördeyim ilk defa manuel başvuru yaparlarsa onaylarız diyen duyuyorum

Oris neden böyle söylüyor çok anlamsız bütün firmalar aynı yerden başvuru yapıyor manuel başvuru ile sistem başvurusu aynı şey çok saçma birşey söylüyorlar

• Selfservice S kullanıcısına yanıt

İsin komiği onay vermeyen Oris Türk.netten başvuru iptali talebim işleme konulduktan sonra geçiş talebini onaylamış 30 eylulde Türk.net başvuru abonelik iptalim onaylandı ve 2 ekim itibari ile Oris ten aldığım internet iptal edildi. Altin kurallı unuttum bilişimde çalışan bir şeyin varsa karıştırma şimdi o çalışanda yok

• Şu anda ttnet fiber kullanıyorum. Bulunduğum şehirde YAPA mevcut. Şu cgnat olayı kafamı kurcaladı, bi tereddüt ettim. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyız , aklıma takıldı ?

• Since1903 kullanıcısına yanıt

Merhaba, Türk Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber aboneliklerinde CGNAT kullanarak hizmet veriyoruz. Eğer bir arıza ya da farklı bir sorununuz olursa destek kaydı oluşturduğunuzda ekiplerimiz kontrol ederek bilgi veriyorlar.

yeni abonelik başlayacağım PM attım kontrol eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, Türk Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber aboneliklerinde CGNAT kullanarak hizmet veriyoruz. Eğer bir arıza ya da farklı bir sorununuz olursa destek kaydı oluşturduğunuzda ekiplerimiz kontrol ederek bilgi veriyorlar.

Bulunduğum şehirde YAPA mevcut fakat benim altyapım YAPA üzerinde mi onu merak ediyorum. Adres bilgilerimi detaylı şekilde pm üzerinden paylaştım , yardımcı olursanız sevinirim

• xhallens kullanıcısına yanıt

Merhaba, satış ekibimize bilgi verdim. Size arama sağlayacaklar. 

• Since1903 kullanıcısına yanıt

Merhaba, adresinizi kontrol ettiğim zaman adreste tek bir Özgür İletişim Paketi verebileceğimiz uyarısı çıkıyor. Başvuru yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, adresinizi kontrol ettiğim zaman adreste tek bir Özgür İletişim Paketi verebileceğimiz uyarısı çıkıyor. Başvuru yaptınız mı?

PM attım bununla ilgili.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.