Şimdi Ara

Türknet 35mbit internet için hangi modem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,türknet aboneliği başlattım fakat modem kendiniz almanız gerekiyor denildi. vdsl bağlantısı olan bir model almanız iyi olur dediler.1+1 45m2lik evde kalacağım.bina yeni bina aşağısında uydunet ve turk telekom fiber kutularını gördüm(bunlardan alamama sebebim taahhüt istemiyorum interneti tam olarak kaç ay kullanacağım belli değil),turknet altyapıda da 75mbit destekler şeklinde görünüyor.

şu anda düşündüğüm modemler : huawei hg 658 v2 , tp-link TD-W9970V3 , Zyxel vmg3312-b10b. bunların üzerlerinde birinde turkcell superonline, birinde ttnet , birinde de türktelekom yazıyor.

bunların kilitli çıkma şansları var mı ? biri huaei hg 658 v2ler kilitli olmuyor demiş forumun başka bir konusunda. doğru mudur ? huawei hg 658 v2 yi 60tlye , tp linki 75tlye buldum zyxeller de 90tl civarı internette.

sizin öneriniz nedir ? yardımcı olmaya calısacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• forumlarda genelde bu (Keenetic Extra DSL AC1200) öneriliyor.

ben bunu (ASUS DSL-AC68U) kullanıyorum 5 sene oldu, 1 kere bile sorun yaşamadım açıkçası (ISP kaynaklı dsl kopmalar dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkoyun -- 19 Mayıs 2020; 2:47:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.