Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doominsert

Henüz hala bulunamadı. Yapılan şey tüm yazılımsal kurallar, tüm riskler göz önüne alınarak devre dışı bırakıldı. Madem bulamıyorsunuz o zaman herseyi kaldırın dedi Cem Bey kısaca :)

@PowerPC'nin de dediği gibi eğer yazılımsal kısıtlama kalksaydı upload hızları modeme tanımlanan değerde çıkardı.Arka tarafta işler nasıl dönüyor hiç bilmiyorum fakat bir şeyler döndüğü kesin gibi.
  • ya bu oim deki çalışma nedeniyle hız limitleri geçici kalkmış olmasın
  • Hızı 50 mbps olanların upload hızları kaç? download 40 upload 1.66 geliyordu modemi resetledim. download 46.84 upload 1.99 mbps oldu benim. hızımı 75 mbps ye çıkarın diyorum port yok diyorlar.
    uploadda 3 küsürleri görünce imrendim. güle güle kullanın darısı bizim başımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

Hızı 50 mbps olanların upload hızları kaç? download 40 upload 1.66 geliyordu modemi resetledim. download 46.84 upload 1.99 mbps oldu benim. hızımı 75 mbps ye çıkarın diyorum port yok diyorlar.
    uploadda 3 küsürleri görünce imrendim. güle güle kullanın darısı bizim başımıza.

down: 47,5
    up: 4,77
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Deneme amaçlı youtube'e 112 mbit lik bir video dosyası attım 4 dakika 15 saniye attı. Saniye başına ortalama 450 kb ile yükledi diyebiliriz. Teknik bir anlamda şuan bir sıkıntı yok gibi.
  • Para Telekom 35 Mbit kullanıyorum, ortalama hızım 32-33 mbit, çok nadir 34 mbit görebiliyorum. Her yerde kesinti var anlaşılan
  • smdyc kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazılımsal kıst var demek ile birşey buna neden oluyordu demek ayrı şeyler. Gerçekten bir kıst olsa zaten bunu söylerdi TurkNet hiçbirşey saklamadı bundan sonrada saklamaz. Dediğim gibi birşey neden oluyor ama bulunamadı tüm riskler alınarak tüm kural setleri kaldırıldı. Herkes izleme halinde. OİM de dönen bir hata var etkisi ne olacak bilinmiyor. Ama sevindirici durum sorun vardı ve düzeldi :)
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Vay be. Tüketicinin bu derece düşünümesi insanı şaşırtıyor. Ayrıca bu konuya el atılmışken akşam saatlerinde olan hız düşüne de bakılırsa güzel olur. Ayrıca sanırım şu anda akk sayacı ile alakalı çalışmalar oluyor. Akk sıfırlanma tarihini değiştirebilme de gelse fena olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadım. Ancak anlayacak olan arkadaşa mail attım. :) yorumunu alayım yazarım buradan
  • Türknet kadar sefil müşteri hizmetleri olan bir sağlayıcı yoktur ama. Mail attım cevap gelmedi, canlı destekten yazdım daha sorduğum soruyu anlamadı heralde başka cevap verdi. Bir sorun olsa çözemez ya bunlar, daha hizmet almadan kuşkulanmaya başladım, sorun çözemiyorsa sorun vardır çünkü.
    upload konusu apayrı bir konu. Sözleşmede yer alan VDSL hızlarda sabit bir 2048 kbps şeklinde.
  • 35Mbps için upload ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)

helal olsun...
    Bir de o ayrı cidden.Önce ki müşterilerinize 4 mbps upload bize 2.Ayrıca şuan da tüm issler vdsl de en az 3,yükselen hızlarda 4 vermekte.Modemimize tanımlanan da bu.Fakat sözleşme de 2 mbps yazıyor.Bu arada hiç sabit olmadığı için bir 2 mbps oluyor bir 0.40 bi yine 1.50 yine 0.20.Dosya uploadlarken değil de yayın yaparken belli oluyor.
  • Afiyet olsun :) diğer firmaların tır ol lerinin ellerinde ne kaldı merak ediyorum :)
    Şuan maalesef sözleşmede 2 Mbps ayrıca kampanyada o şekilde setlenmiş. Benden duymuş olmayın ama bunuda gündem yaparsak kaldırır TurkNet diye düşünüyorum. iyice anarşik çalışan oldum yahu :) kovmasalar bari
    Zaten gündem de.Bir çok turknet forumunda takılan isimleri tanırsınız.Açılmış büyük konularda var küçük konularda.Hatta diğer isslerin forumlarından daha çok aynı şey konuşuluyor.Ayrıca ben superonline vdsl sözleşmemde 2 mbps yazmasına rağmen yeni port kiralama tarifesine göre ayarladılar ve upload arttı.Bunu turknetten de bekliyoruz.Sonuçta 4 kiralayıp 2 veriliyor.Bunun şirket açışından da bir yararı yok.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Testte 2,18 filan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 10 Mayıs 2017; 16:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide hocam bu turknet neye göre belirliyor hızları?Ttnet 100 mbite kadar hız veriyor buraya turknetten sorgulatıyorum 16 mbit diyor.Hiç bişi anlamadım bu işten.
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Sistemde VDSL port görünmüyorsa 16 gösterir. Türk Telekom'un sisteminden aratıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.