Bildirim
Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: whitelated
quote:
Orijinalden alıntı: yuxxel
Turknet 50gb AKK adsl kullanıyorum. Benim gece 02 ile 08 arası da dahil bütün kullanımı AKK ya dahil edip kotayı aştınız diye hızı düşürmüşler. Online işlemlerden birkaç kez bağlandım. Ayrı hesaplanıyor yanlışlık yok diyorlar. Peki ben göremiyorum siz söyleyin diyorum kullanımın ne kadarı gece ne kadarı gündüz ona da ses yok. Toplam 75gb görülüyor ben gece 50gb veri indirmişim kalıyor 25gb. Yok ben gündüz 50gb geçtiysem o zaman Nasrettin hocanın kedi hikayesine dönüyor gece indirdiğim 50gb nereye gitti.
Müşteri hizmetlerine mail attım bakalım ne diyecekler.
aynen hazır cevap atıyorlar canımı sıktı bu durum sürekli kayıt açıyorum..
Ben de gün içinde en fazla 30gb veri indirmiştim. Gece 200gb'a yakın. Tabi hızımı düşürdüler. Desteğe yazdım arıza kaydı açtılar. 3 saat sonra aradılar akknizi sıfırlıyoruz, sistemimiz de en yakın sürede düzeltilecek mühendislerimiz çalışıyor dediler. Çok fazla takmayın akk konusunu sildirirsiniz sizde sistem halledilene kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Orijinalden alıntı: syesil
quote:
quote:
isteyen ben değilimki.. zaten paket yok fix sinyal neyi destekliyorsa diyerek vdsl hat aldım zaten. onlar vermiyor o ayrı. neyse zaten geri ödemeli olarak anlaşmıştım paramı geri alarak telekoma tekrar geçiyorum.
Siz TTnet vdsl den geçiş yapmadınız mı ?
Evet. Akk'sız 32mb telekomda 172 tl fatura ödüyordum. indirim yapmadı bende turknet tarafına geçtim. hattımın ne değeri alıyorsa onu veriyoruz dedi.(tabi yemedi haliyle sinyal olarak 100 mb üzeri geliyor) haliyle bana hile hurda işi geldi ama taahhüt vs yoktu oyüzden kabul ettim. hem vdsl hemde adsl veremiyor zaten şu dk kadar. zaten önceki mesajın resimlerinde sms kısmına bak onlar vdsl port yok diyor.. bahaneninde böylesi.. telekom pat diye verebiliyor. süpernoline dahi veriyor ama hızı telekomdan az olduğu için tercih etmiyorum.
Ttneti iptal edip Türknete mi abone oldunuz ?
Direkt geçiş yaptıysanız Portunuz değişmez
Şuanki Portunuz vdsl olmasi lazım
Yazıyı okudunmu kardeş orada zaten açıklamışım.
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
isteyen ben değilimki.. zaten paket yok fix sinyal neyi destekliyorsa diyerek vdsl hat aldım zaten. onlar vermiyor o ayrı. neyse zaten geri ödemeli olarak anlaşmıştım paramı geri alarak telekoma tekrar geçiyorum.
Siz TTnet vdsl den geçiş yapmadınız mı ?
Evet. Akk'sız 32mb telekomda 172 tl fatura ödüyordum. indirim yapmadı bende turknet tarafına geçtim. hattımın ne değeri alıyorsa onu veriyoruz dedi.(tabi yemedi haliyle sinyal olarak 100 mb üzeri geliyor) haliyle bana hile hurda işi geldi ama taahhüt vs yoktu oyüzden kabul ettim. hem vdsl hemde adsl veremiyor zaten şu dk kadar. zaten önceki mesajın resimlerinde sms kısmına bak onlar vdsl port yok diyor.. bahaneninde böylesi.. telekom pat diye verebiliyor. süpernoline dahi veriyor ama hızı telekomdan az olduğu için tercih etmiyorum.
Ttneti iptal edip Türknete mi abone oldunuz ?
Direkt geçiş yaptıysanız Portunuz değişmez
Şuanki Portunuz vdsl olmasi lazım
Yazıyı okudunmu kardeş orada zaten açıklamışım.
Mobildeyim
Karıştı mesajlar
suan ttnetteki portunu kullanıyorsun o Zaman
Yazın geçiş yaptım bende Türknete
Başvuruyu yapan görevli adsl olarak yapmış
ADSL verdiler . Daha sonra vdsl e geçişler açılınca başvurdum
Port kalmamış.
Mail attım sonra Türknete durumu anlattım
Ttnetteyken vdsl posta bağlıydım dedim
1-2 gün sonra aradılar .75mbps hız verdik diye bildirdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Arkadaşlar Turknet güvenilir mi?
Daha birkaç hafta önce burada müşteri hizmetleri, teknik destek vs konularda Turknet'ten yakınılmıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer gerçekten sözlerinin eri insanlarsa TTNET aboneliğimi iptal edip Turknet'e geçiş yapacağım. -
gece indirmelerini aylık adil kullanım kotasına ekliyorlar 3 farklı gece denememde de eklendiğini gördüm ertesi sabah. 1-2 kere kayıt oluşturdum, robotik msglarla geri dönüyorlar. Tıkır tıkır işleyen bir sistem için sanırım belirli bir süreye ihtiyaçları var, güncelleme yapılacak, gerekli çalışmalar yapılıyor deniyor. Merak ettiğim gece indirmelerinde kotaya dahil edilmeyen kullanıcılar var mı? Beklemek tek seçenek mi şu an için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu firmaya bir türlü güvenemiyorum arkadaş. Bedevi şansı olduğu için bende mükemmel olsa bile bi terslik olacak gibi hissediyorum. -
bende de aynı şanstan var ama bir deneyeyim dedim sorun olursa zaten hemen yazarım buraya hele bir bağlansın da -
Herkesde 70-80-90 mbit görüyorum bu akkli mi benim bölgemde 24 mbitmiş ama akksizmiş sitesinden sorguladığımda öyle çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2PÁC
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
Arkadaşlar babam benden habersiz tahattüt yapmış ttnetle geçen ay iptal ettirmek istesem ne kadar isterler
Geçen TTnet M.Hizmetlerine sordum bunu. Kay aç indirimden faydalandıysa o kadar dedi.
ÖRNEK: 100 TL normal fiyatı - Kampanya fiyatı 75 lira ise bunu 5 ay kullandıysanız = Ödemeniz gereken tutar ;
25TL(indirim tutarı) x 5 ay = 125 TL
Ttnet elemanı böyle anlattı ne kadar doğru bilemem. :)
Benim bildigime gorede, bitimine kac ay kaldigina gore degisiyor. Kulladiginiz ay ve tahhututun bitimine kalan ay sayisindan hangisi kucuk ise o aliniyor. Ornek olarak paketin fiyati 100TL kampanyali olarak 75 tl ye aliyorsunuz ve 12 ay taahhut verdiniz. 7 ay kulladiniz sonra iptal etmek istediniz bu sefer 5*25 tl odemelisiniz ceza olarak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sin goat
Herkese hayırlı uğurlu olsun.
1 seneden beri söylüyorduk inandıramıyorduk burdaki insanlara.
İyi günler. Benim ulaşılabilir hızım modemde 135 mbit gözüküyor ama Türk Telekom bunu neden bilmiyorum 87ye sabitlemiş. Türk Telekom da Türknet de maksimum hızınız 87 mbit diyor. Sizin nasıl böyle merak ettim santralle vs herhangi bir yerle mi iletişime geçtiniz?
-
Onlar öyle derler :) Benim ulaşılabilir hızım 100 ve 100 mbit tanımlattırdım. Nasıl tanımlattırdım 4 ayda 13 mbitten şikayet ede ede 13>35>50>61>72>75>82>94 şeklinde hızımı arttırdım :)
Dslam benim dibimde. Geçen sene saha dolabını fiber çekip dslam'a çevirdiler. Bu sayede vdsl'e geçtim.
Yapmanız gereken şey (tt de yapmazlar) türknete hattınızın bunu kaldırdığına dair kanıtlarınız ile beraber online işlemlerden şikayet etmeniz.
Not: 87 gayet iyi bir değer. 75'ten sonrası çok çok farketmiyor açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 11 Mayıs 2017; 16:45:25 > -
Fiber internet kullanıp geçen var mı arkadaşlar. dün türknet ile konuştuğumda fiberde kendilerinin geçiş yapamayacağını, hattı kendimizin kapattırmamız gerektiğini söylediler.bu bilgi doğru mu? açıkçası uğraşmak istemediğim için geçmiyorum türknete. -
Ona bakarsan Türk Telekom'da şikayet oranı çok daha fazla. Elbette güvenilir. Altyapı sağlayıcısı Türk Telekom ise doğal olarak sorunlar olabiliyor zaman zaman. Turknet'e mutlaka şans verin, 7 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım. -
Benim de içinde 30a profil olan tip7 saha dolabı 20 30 metre uzağımda. Türkiye şartlarına göre bu rakamlar cidden çok iyi ukalalık yapmak değil amacım ama gözüken 87 bana speedtestlerde gelen 65 civarı. Ortada baya bir kayıp var o sadece canımı sıkan bir durum. Dediğiniz gibi bende bi şekilde iletişime geçeyim o zaman. -
Doğru elbette. Ortada Türk Telekom'a ait bir altyapı olmadığı ve sizin adınıza geçiş yapamayacakları için kapattıramazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 11 Mayıs 2017; 16:59:41 > -
Ukalık değil canım olanı söylüyorsun. Gerçekten çok iyi. Ben mesela 17a profilinde bu hızı alıyorum. Sizin durumunuzda kesinlikle bir haksızlık var, hakınızı aramanız gerek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X