Şimdi Ara

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
5
Favori
34.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu asla kabul edile bilir bir durum değil. dürüst firmalarla çalısın. sözünün eri firmalarla çalışın verdiğiniz paralar helal kişilere gitsin. adamlar yalan ve sahtekarlığa başladı. başka bir operatöre geçmek zor değil. hatta bazı firmalar sizin adınıza baş vuruyor onlar uğraşıyor.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Bu konu hakkında bizleri bilgilendirirseniz seviniriz, belki bilikte hareket edeceğimiz bir konu da açabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xDSL numarama bakacaktım online işlemleri de kapatmışlar, sosyal medya hesaplarından yardım alabilir mişiz. Sizinle 1 dakika daha duranı...

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

benim mail hesabıma gelen mesaj öyle demiyor ama 1 ağustostan itibaren 169 tl diye mail gelmiş ben 2 senelik abonenizim

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Bir aralar sanal sabit telefon hizmeti veren firmalarda bireysel abonelik açılabiliyordu ve sonrasında bu sabit hat numarası o firmaya taşınabiliyordu.

Böylelikle internet üzerinden herhangi bir yerde, herhangi bir internet firmasından hizmet alınarak telefon görüşmesi yapılabiliyordu. Aklımda kalan firmalar verimor ve netgsm.

Halen böyle mi bilmiyorum. Sanırım bireysel abonelik kabul etmiyorlar artık.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.
  • biri bana bu "port zammı" nı açıklayabilir mi? hali hazırdaki portlar mı yenileri ile değişti? gider ne ki zam geldi? bir yenilik mi var? ağız dolusu söveceğim bak.

• harce74 kullanıcısına yanıt

Orada kelime oyunu var. Mart-Mayıs ayları arasında abone olan kullanıcılara 2023 Haziran'a kadar sabit garantisi verilmiş.

Örnek vermek gerekirse, şahsen 27 Nisan'da aboneliğim başladığı için 2023 Haziran'a kadar 139 lira ödemeye devam edecekmişim.

Yani siz Ağustos itibariyle yeni fiyattan faturalandırılacaksınız.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, eğer sabit telefonunuz varsa bu sebeple bu şekilde fiyat bilgisi verilmiş olabilir. Yalın internet fiyatı 169.90 TL, telefon hattı içinde 10 TL ücretlendirme yapılıyor.
  • Mail gelmiş 169.90 TL olacak diye. Yeter ya! İnternet Kutusu firmasından hizmet alan varsa yazsın lütfen. Türknet ciddi derecede can sıkmaya başladı. Hizmeti iptal ettireceğim gibi görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu zamlar bütün İSSler için geçerli midir? Yani millenicom vs içinde geçerli mi? Ben haziranda turknet üye oldum ama hem memnun değilim hem de bu zam bana yansayacakmış. İptal edip başka bir firmayla anlaşmayı düşünüyorum.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Hocam elinizdeki yazılı evrağın ilgili kısmını paylaşır mısınız?

Gerekli mercilere, evraklarla bizde şikayetimizi bildirelim.

Türk telekomdan ve diğer firmalardan ucuzken bir sürü arkadaş getirdik. Hatta şubat ayında gelenler de var. Adamlar turknet çok iyi diyordun, zamlara bak diye söyleniyorlar.

• Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.

bu tarihlerden once abone olanlar zamli mi odeyecek?

güle güle zamcı türknet kullanıcıyı anlamayıp reklama para basan türknet 2 adresimde türknet vardı birinde superonline gigabite geçicem diğerinde de turktelekom 500mbps geçerim artık 2 kullanıcı kaybettiniz.

• Yıllardır türknet kullanıyorum, onlarca insana da aldırmışımdır. Ama bu fiyat artmayacak sözünden sonra gelen zam yüzünden değişeceğim. Mevzu para değil aslında, söz verip sonra zam yapmak yakışmadı. Evet enflasyon var sürekli bişeylere zam geliyor maliyetler artıyor ama siz bunları öngörüp söz vermişsiniz sonuçta.

• Bana genel mailde diyor ki ,10 aylık ücretiniz olan 1300 TL yi 3 taksitte ödeyip kurtulabilirsiniz. Sabit fiyat garantisine bak, 400 TL vereceğim bir anda diye düşünüyorlar, nerde para?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • player75 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişikliği genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık.
  • Rezillik daha yeni zam geldi haziran 2023'e kadar zam yapılmayacak denildi tükürdüğünü yalıyor türknet şaka gibi benim iki hattım var birisi telekom altyapısı birisi gigafiber bu devirde taahhüt yapmak en mantıklısı hattımı iptal ettireceğim rezillikten başka birşey değil sözünüzde durun bütün teknoloji sitelerine çıkıp biz şu yüzden zam yaptık ama haziran 2023 e kadar zam olmayacak diyordunuz ne oldu ağır konuşacağım ama neyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önerilere açığım.Değişim yapacağım.Bu kadar kısa sürede bu kadar zam yapılmaz ki arkadaş.140.yaptığınızda 2023 hazirana kadar yapmayacağız dediniz.Vodafone ve Superonline arasındayım.Sizce.?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.