Şimdi Ara

TurkNet 16 Mbit'e Kadar Limitsiz XL Yalın ADSL (100 GB AKK) 49,99 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
6.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: mila12

quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Geçici bir sorun dediler bana ama. Tamamen kapanmış mı başvurulara?

Bana artık başvuruların durdurulduğunu onun yerine telefon + internet kampanyasını verebileceğini söylediler.

Rekabet kuruluna reklam şikayeti olarak versem mi ki acaba?

Sitelerinde hala duruyor kampanya. Reklamlarını yapıyorlar böyle.

Sizin geçici söylediğinizden sonra tekrar aradım başka temsilci çıktı dedim başkaların geçici diyormuşsunuz diye bu sefer evet geçici demeye başladılar ama ne zaman başlayacağını bilmiyoruz o yüzden söylememiştir dedi :)

Adamların ne dedikleri belli değil. Vazgeçtim zaten buradan almaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: argimax

bende telefon dahil 49.90 kullanıyorum 50Gb akn ama daha hiç 49.90 geldiğini görmedim.Birde eve basılı fatura göndermiyorlar kaç defa kavga ettik gönderdik diyorlar gelen giden yok..ama ttnet ten bin kaç iyi

49,90'dan fazla mı geliyor? Eğer öyleyse faturaya ekledikleri kalemler ne misal? Cep telefonuna yapılan aramalar pakete dahil değil zaten. Onun haricinde ilk fatura dışındaki bütün faturaların 49,99 gelmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumartesi günü hem türknet e hem btk ya şikayet başvurusu yapmıştım akşamüstü btk şikayeti için arıyoruz dediler ve kapışmaya başladık... 22 ekimde arayıp 100 gb kotalı ya başvurdum diyorum onlar sizin 22 ekimde görüşme kaydınız yok ilk 24 ekimde aramışınız ondaki kayıtta da sizi şu an aldığınız hizmet söylemiş dediler(evet aramıştım oda forumdaki arkadaşlar bize 100 kotalı yok dediler demişlerdi bende merak edip aramıştım bana da yok demişlerdi) halbuki ben 22 ekimde arayıp başvuru yaptım 23 ekimde sözleşme geldi 24 ünde kargodan sözleşmenin turknete ulaştığı bilgisi geldi buna rağmen 24 ekimde aramışınız diyorlar fakat sözleşme 23 ekim tarihli! sonrada başvuru alınırken bizdeki kayıtta 100 gb ile ilgili bi bilgi yok diyorlar bende sizin nası kayıt ettiğiniz beni ilgilendirmez ben o şekilde bildirdim diyorum sonra siz bizi 22 ekimde bu kullandığınız cepten mi aradınız diyorlar evet diyorum hala bizi 24 ekimde aramışınız diyorlar teli kapattım küfür etmeden.. tekrar btk ya şikayette bulunacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: argimax

bende telefon dahil 49.90 kullanıyorum 50Gb akn ama daha hiç 49.90 geldiğini görmedim.Birde eve basılı fatura göndermiyorlar kaç defa kavga ettik gönderdik diyorlar gelen giden yok..ama ttnet ten bin kaç iyi

49,90'dan fazla mı geliyor? Eğer öyleyse faturaya ekledikleri kalemler ne misal? Cep telefonuna yapılan aramalar pakete dahil değil zaten. Onun haricinde ilk fatura dışındaki bütün faturaların 49,99 gelmesi gerekir.

Cep telefonunu arama olmadığını bende biliyorum sabit telefon kullanımı adı altında kesinti var.sonra geri iade görünüyo ama iade eksik kesilenden

• turknetin gönderdiği iki nüsha üyelik formunda hangisi bizde kalıyor ? hangisini gönderiyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://turk.net/16mb_XL_sadece_internet.asp

Adamların sitesinde hala duruyor reklamı..

Sıfırdan ADSL başvuru sürecim şu şekilde ilerledi:

9 Ekim'de sözleşmeyi imzalayıp yolladım.
    10 Ekim'de kargo takibinden baktığımda sözleşme Turknet'e ulaştı.
    12-13 Ekim gibi yaptığım görüşmede sözleşmenin kaybolduğu izlenimi edindim.
    Yoğun şikayetlerim sonucu sözleşmenin bulunup sisteme işlendiğini öğrendim.
    26 Ekim'de Türk Telekom'a hat başvurusunda bulunulmuş.
    28 Ekim'de Türk Telekom'dan ekip gelip hattı çekti, ancak hattın 30 Ekim'de aktif olacağını söylediler.
    29 Ekim'de Turknet online işlemler ve ADSL kullanıcı adı SMS olarak yollandı.
    30 Ekim'de hem telefon hizmeti hem ADSL aktif oldu.

14 gündür kullanıyorsun turkneti yani.tecrübelerini paylaşırmısın.hız ne kadar vaad ettiler ve ne kadar hız alıyorsun mesela?
    kopma,dengesizlik vs felan avrmı

• Xtracer kullanıcısına yanıt
    Bağlantının sağladığı günün ertesinde, yani 31 Ekim'de telefon hattında bir sorun vardı, dışarıyı aramıyordu. Sabah Turknet MH'ye kayıt oluşturdum, öğlen Türk Telekom'dan arayıp sorunu çözdüler. Birkaç gün sonra da Turknet arayıp sorunun giderilip giderilmediğini sordu.

16Mb'ye kadar olan bağlantıya abone oldum. Santrale yaklaşık 2km uzaklıktayım. 11,5Mb stabil hız alıyorum. Şu ana kadarki sürede herhangi bir kopma sorunu yaşamadım.

Sözün özü, aboneliği başlatana kadar biraz süründürüyorlar. Ama ondan sonrası için herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok güzel çalışıyor sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantının sağladığı günün ertesinde, yani 31 Ekim'de telefon hattında bir sorun vardı, dışarıyı aramıyordu. Sabah Turknet MH'ye kayıt oluşturdum, öğlen Türk Telekom'dan arayıp sorunu çözdüler. Birkaç gün sonra da Turknet arayıp sorunun giderilip giderilmediğini sordu.

16Mb'ye kadar olan bağlantıya abone oldum. Santrale yaklaşık 2km uzaklıktayım. 11,5Mb stabil hız alıyorum. Şu ana kadarki sürede herhangi bir kopma sorunu yaşamadım.

Sözün özü, aboneliği başlatana kadar biraz süründürüyorlar. Ama ondan sonrası için herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok güzel çalışıyor sistem.

aslına bakarsak sıfırdan tlf ve adsl telekomdan ve ttnetten alsak yine 15 günden önce bitmiyor işlemler..2 sene kadar önce sıfırdan ttnet adsl yalın int 22.günde açıldı hattım.yani senin 20 günde hem tlf hattın hemde adsl hattının açılması bence normal ( bazı bölgelerde daha hızlı oluyor bu işler,tamamen saha ekibinin çalışkanlığı-hızlılığı ve o bölgede ki saha ekip fazlalığı ile alakalı durum bu )

bende 100 gb adil kotası olan 16 mbps ye kadar XL yalın adsl başvurusunda bulundum. herşey dahil 2 sene boyunca 49.99 tl..bence süper fiyat..bu özelliklerden daha düşüğünü daha pahalıya veriyor diğer ISS ler

• sözleşmeye dikkat et iyi oku bende ona başvurdum başka kampanyanın sözleşmesini göndermişler uğraşıyorum şimdi btk vs...

Orijinalden alıntı: carloska

sözleşmeye dikkat et iyi oku bende ona başvurdum başka kampanyanın sözleşmesini göndermişler uğraşıyorum şimdi btk vs...

eyvl kardeşim.uyarını dikkate alacağım.ama bu kampanya gecen ay görüldü ilk..ekim 31 e kadar geçerliydi,şimdi ise 30 kasıma kadar uzatılmış durumda.ama yine de sözleşme geldiğinde kontrol edeceğim..
  • ön bilgilendirme formu diye bişi var orda ayrıntılar yazar alt kısımda açıklamada yazar 50 gb kota ile ilgili bilgi hepsini oku bence ben okicaktım kargocu işimiz var geç oldu vs..fotokobisini al istersen onu oku deyince bende nasılsa telden gerekli başvuruyu yapmıştım aksilik olursa hallederim dedim TurkNet aradığımı inkar etti bu sefer şaka gibi btk ya şikayet ettim şirketi yalan söylediğini 22 ekimde aradığıma dair operatörün kayıtlarını gönderdim beklioz bakalım böle olacağını bilsem digitürk 56 liraya 50 gb kotalı ama geçsende hızı düşürmüyoruz demişti onu alırdım arıyolardı sürekli başka iss lrt sözleşmem bitti diye hepsine dedim başkasına üye oldum diye arayanda yok şimdi turknete kaldık

İlk abone olduğunuzda, gönderilecek olan ilk fatura, varsa aktivasyon bedeli, aboneliğinizi başlattığınız günden ilk fatura dönemine kadar olan kullanımınızı ve bir sonraki ayın kullanımını içerecek şekilde hesaplanır ve ilk fatura döneminizde gönderilir. Bir kampanyadan yararlanıyorsanız bu ücretler kampanyaya göre değişmektedir. Kampanyanın avantajlarından gün ve ay bazında eksiksiz olarak yararlanabilmeniz için kampanya süresi aktivasyon tarihi itibariyle gün bazında hesaplanarak faturaya yansıtılır. Bu sebeple ilk ay faturanız ve indirimli dönem sonundaki faturanız her iki ayıda içerecek şekilde düzenlenir. TurkNet ADSL ön ödemeli bir hizmettir.

ve normal ücretide 95 TL

24 ay taahhüt kapsamında 94,99 TL olan 16 Mb/sn'e kadar Kotasız 100 GB AKN’ li Yalın Adsl hizmeti 39,99 TL fiyatı ile indirimli olarak sunulmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

TurkNet 16 Mbit'e Kadar Limitsiz XL Yalın ADSL (100 GB AKK) 49,99 TL kampanyasının son şartında başka hiçbir kampanyada olmayan şunlar yazıyor dikkatli okuyup anlamak lazım

İlk abone olduğunuzda, gönderilecek olan ilk fatura, varsa aktivasyon bedeli, aboneliğinizi başlattığınız günden ilk fatura dönemine kadar olan kullanımınızı ve bir sonraki ayın kullanımını içerecek şekilde hesaplanır ve ilk fatura döneminizde gönderilir. Bir kampanyadan yararlanıyorsanız bu ücretler kampanyaya göre değişmektedir. Kampanyanın avantajlarından gün ve ay bazında eksiksiz olarak yararlanabilmeniz için kampanya süresi aktivasyon tarihi itibariyle gün bazında hesaplanarak faturaya yansıtılır. Bu sebeple ilk ay faturanız ve indirimli dönem sonundaki faturanız her iki ayıda içerecek şekilde düzenlenir. TurkNet ADSL ön ödemeli bir hizmettir.

ve normal ücretide 95 TL

24 ay taahhüt kapsamında 94,99 TL olan 16 Mb/sn'e kadar Kotasız 100 GB AKN’ li Yalın Adsl hizmeti 39,99 TL fiyatı ile indirimli olarak sunulmaktadır.

Bir şey yok ki hocam bunda. Misal ayın 15 inde net bağlanırsa bir daha ki ayla birlikte 45 gün üzerinden ücret alınır diyor. Ben böyle anladım en azından. Siz ne anladınız?

• Orda 95 yazıyor ama sözleşmede 85 TL yazıyor. +10 TL yalın ücreti ile baraber yazmış sitede. Ayrıca telefonlu olan kampanyasında da normal ücreti 85 lira diyor.
    Ön ödemeli hizmet olmasının ise bence hiç bir sakıncası yok.
  • Kampanyalar sayfasından bu kampanyayı kaldırmışlar. Halbuki bu ayın sonuna kadar süresi vardı. Detay sayfasında kampanya stoklarla sınırlıdır diyor. Galiba istedikleri sayıya ulaştılar ve kampanyayı sonlandırdılar.
  • Ben ttnetliyim hzından hiç memnun deildim bu türknet reklamını görünce merak ettim malum hızıda iyi bi araştırma yaptım google dan sözlüklerden vs. baktım hiçbirkimse memnun deil yok servisi iyi deil filan sonra amcamın oğlu nun böyle bilgisayarcıda çalışıyordu sordum türknet nasıl diye hiç bulaşma ttnete git 1 yılını doldurduysan ikna
    etmek için fiyat düşürüyorlar dedi tamam dedim ttnete gittim hızı 16 mpbs 50 gb akk 600 dakka telefon 68 tl ye anlaştık ama 6 7 gün oldu ne hız deişti ne telefon açıldı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.