Şimdi Ara

TurkMT2 Online Private Server (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
74.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Yarin Sabah Açılıcakdır. Markete Çelik Ve Bır Kac Item Eklenecek Ve Karakterler Sıfırlanacaktir. Bu Karırımızı Alma Sebebimizi Herkez Biliyor.Bize Destek olacak Arkadaslara teşekkurler. Ayrıyetten Oyun Yabanci Iplere Bloklanacak Ve Emege Saygısızlık olmasin Diye 1 Hafta Boyunca %1000 Exp Event Yapilicaktir. Bu Uygulamalar Sadece 1 Hafta Boyunca Surecektir. 1 Hafta Sonunda Oyuna Yeni Itemler Surerek Heyecani 1 Kat Daha Arrtırıcaz. Bu Itemler Sadece Gorev Ile Alınacak Ve Gorev Bosslari 2 Saate Bir Cıkacak Tabi Bu Sure Icerisinde Orda Tek Siz Olmayacaksiniz Item Dusurmek Isteyen Herkez Orada Olacak Ve PvP Keyfi başlıyacak Cok Eğlenceli Yeni Sistemimizle Yarın Sabah Tekrar Burdayız

GM in acıklaması..
  • HELAL OLSUN DİYORUM BAŞKADA BİŞİ DEMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: l2mania

Oyun Yarin Sabah Açılıcakdır. Markete Çelik Ve Bır Kac Item Eklenecek Ve Karakterler Sıfırlanacaktir. Bu Karırımızı Alma Sebebimizi Herkez Biliyor.Bize Destek olacak Arkadaslara teşekkurler. Ayrıyetten Oyun Yabanci Iplere Bloklanacak Ve Emege Saygısızlık olmasin Diye 1 Hafta Boyunca %1000 Exp Event Yapilicaktir. Bu Uygulamalar Sadece 1 Hafta Boyunca Surecektir. 1 Hafta Sonunda Oyuna Yeni Itemler Surerek Heyecani 1 Kat Daha Arrtırıcaz. Bu Itemler Sadece Gorev Ile Alınacak Ve Gorev Bosslari 2 Saate Bir Cıkacak Tabi Bu Sure Icerisinde Orda Tek Siz Olmayacaksiniz Item Dusurmek Isteyen Herkez Orada Olacak Ve PvP Keyfi başlıyacak Cok Eğlenceli Yeni Sistemimizle Yarın Sabah Tekrar Burdayız

GM in acıklaması..

Peki hocam şu görev meselesi ne olacak.Hepsi değişik değişik yazılarla yazılıyorda.
    Yinede server çok güzel.Hatta oynadığım en iyi server diyebilirim.Çok kalabalık oluyor.Server kaldırırmı sizce?

• neden ki çok mu güzel bi system sence bole olması_?
  • quote:

neden ki çok mu güzel bi system sence bole olması_?

• yarına bana 3 adam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death4nqeL

yarına bana 3 adam lazım

Ne icin lazim aciklarsan yardimci olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

yarına bana 3 adam lazım

yarına sanırım boss event olacakmış boss kesicezde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteber05

quote:

Orijinalden alıntı: Karavel

quote:

Orijinalden alıntı: ilteber05

biri bana oyunu kurmayı anlatabilir mi? Metin2 tr clientini resmi siteden indirip kurdum. patch leri yüklemedim. alternatif linkten türkmt2 dosyasını indirdim. dosyayı rardan açıp metin 2 klasörüne ne varsa kopyalayıp yapıştırdım. sonra launchera tıklıyorum hata veriyor. Lütfen anlayan biri yardım etsin.

LAUCHERDEN BENDE ÖLE BİR HATA ALIYORUM ALTARNETİF LİNKİ İNDİRİP KURARSAN SORUN GİDER

halen kuramadım ne demek istediğini de anlamadım. En baştan ne yapmam gerektiğini anlatır mısın.

Hele şükür sonunda sorunu çözebildim. Aşağıdaki dosyayı indirip windows system32 klasörünün içine kopyalayınca sorun çözülüyor.

• hafta sonu oynasaydık yav şu oyunu.
    birde çelik filan eklemesinler anında ayrılırım ha. şaka şaka (
    biraz zevk olsun zaten3-4 saatte 75 level yapıyoruz charı.
    66 level ve üstünü hakeden düşürsün... koymayın markete yav.
  • quote:

quote:

quote:

yarına bana 3 adam lazım

• Yarın değil 1 hafta boyunca olacak sanırım?
  • quote:

quote:

quote:

yarına bana 3 adam lazım

Hee o tür eventlerse her türlü gelirim :)
    Büyük ihtimal bedensel savasci olacağim :)

-Ama öncelikle hep beraber kasilip 70 olmali ve herkese çelik zırh almalıyız.

• insallah 1 tane boss koymazlar cunki 3 bayrak 1 boss olmaz.. ve hilecileride var bunun onlar olursa hic olmaz sorun deil ama bi gecede hallolur hersey
  • quote:

yarına bana 3 adam lazım

Ben gelirim

yanlız birşey sorucam silahcıda satılan kitaplar okunmuyordu ama millette p,gm skill vardi nasıl oldu ?
  • siz okumayı bilmiodunuz exp istior basmak icin sen 33 lvl a kadar okuyamassın 33 ten 70 e kdar en fazla full exp ile 4 - 9 kitap okursun 71 de %99 exp ile full G acarsın

ayrıca kötü ruh kovma kagıdı al oyunumun 2. gunu 2 perfect actım zor bisey deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 14 Kasım 2009; 22:58:26 >
  • quote:

siz okumayı bilmiodunuz exp istior basmak icin sen 33 lvl a kadar okuyamassın 33 ten 70 e kdar en fazla full exp ile 4 - 9 kitap okursun 71 de %99 exp ile full G acarsın

ayrıca kötü ruh kovma kagıdı al oyunumun 2. gunu 2 perfect actım zor bisey deil

teşekkürler bilgi için oyunun kitap kısmını bilmiyordum
  • evet ilk basta bende bilmiodum sora eski gunlerim aklıma geldi exp yokken kitap basamadıımı hatırladım sonra gittim kastım bastım :p
  • arkadaşlar 1 tane serverde ben açmak istiyorum.
    gerekli bigi ve dosyaları pm atabilirmisiniz.
    profesyonel bir ekip oluşturacam inş.
  • DH Loncası Kuralım Açılınca
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.