Şimdi Ara

TurkMT2 Online Private Server (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
74.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off gittimi o kadar set.Birde benim sura çarım gitti o ne olacak.
  • CH2 geliyormuş yakında

Bu arada ben Savaşçı'ya devam etmeyi düşünmüyorum Sura kasacağım. Zaten 33 Levelden başlıyoruz ve kasması kolay 100 dakikada 50 yapsam tamamdır.

Edit: Şimdi baktım 72 Lv. savaşçıyla 45 Lv. Ninja 0 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 15 Kasım 2009; 18:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteber05

biri bana oyunu kurmayı anlatabilir mi? Metin2 tr clientini resmi siteden indirip kurdum. patch leri yüklemedim. alternatif linkten türkmt2 dosyasını indirdim. dosyayı rardan açıp metin 2 klasörüne ne varsa kopyalayıp yapıştırdım. sonra launchera tıklıyorum hata veriyor. Lütfen anlayan biri yardım etsin.

LAUCHERDEN BENDE ÖLE BİR HATA ALIYORUM ALTARNETİF LİNKİ İNDİRİP KURARSAN SORUN GİDER
  • Gitti herşey
  • 72 lwl sura gitti.
    +9 full set gitti.
    690 m para gitti
    gitti
    gitti
    gitti
    .....
  • Oyunda suan gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karavel

quote:

Orijinalden alıntı: ilteber05

biri bana oyunu kurmayı anlatabilir mi? Metin2 tr clientini resmi siteden indirip kurdum. patch leri yüklemedim. alternatif linkten türkmt2 dosyasını indirdim. dosyayı rardan açıp metin 2 klasörüne ne varsa kopyalayıp yapıştırdım. sonra launchera tıklıyorum hata veriyor. Lütfen anlayan biri yardım etsin.

LAUCHERDEN BENDE ÖLE BİR HATA ALIYORUM ALTARNETİF LİNKİ İNDİRİP KURARSAN SORUN GİDER

halen kuramadım ne demek istediğini de anlamadım. En baştan ne yapmam gerektiğini anlatır mısın.

• Konu hakkında bilgisi olan söylesin ya.İtemler ve çar gelecekmi gelmeyecekmi.
  • Gelmeyecek

• Yani gittimi o kadar emek.
    Ulan hiçbirşeye yazığım gelmiyor da o ''Ateş hayaleti Perfect master'' yazısına geliyor.
    İtemler onun o..su olsun ama o skili bana versin yeaouw.
  • Normal Metin2'de 30-40-50-60 Lv. çarınızın gittiğini düşünün...

O yüzden ben hiç üzülmüyorum çarların gittiğine o kadar süreye normal Metin2'de 30 Lv. anca yapardım zaten 30 Lv. çarım gitti diye düşünüyorum...
  • Yani görevlere kadar her şey türkçeyse anında orda olurum ..
  • Görevler türkçe değil ki.Ecnebi ecnebi şeyler var.
  • Oyun açık değilki
    Oyunda haftada 1 kere kapanıcak oda gece dediler şuanki duruma bakın]

• quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

Yani görevlere kadar her şey türkçeyse anında orda olurum ..

Görev yapmaya gerek yok ki zaten görevlerden alacağın Exp ve Parayı 10 saniyede yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Oyun açık değilki
    Oyunda haftada 1 kere kapanıcak oda gece dediler şuanki duruma bakın]

O 1 KERELİK KAPAMADA MAKİNANIN DİNLENMESİ İÇİNDİR...

GMNİN AÇIKLAMASINA GÖRE İTEMLERİNİZ GELDİYSE SORUN YOK DEMEKTİR AMA GELMİYENLER İÇİN YAPICAK HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOK

BU SERVER AÇILDIĞINDAN BERİ BU KADAR KAPANDIYSA DEWAMI GELMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

• bak sana tavsiyem STFU ın anlamnı öğren k?

• Gitti sura.Suram Suramm dağlar duman eyyy (Ahey ahey ahey )Boşaa gider göz yaşların ağlamaaaa,Suramm suramm kölen olayııımmm.(Ti li li li li )
  • gider 1 gunluk 2 gunluk sey kasmıssın ne var bunda benm ninjam 80 lvl perfect sui ve cevirme var gittimi gitmedi cunku 2 gunden fazla dır oynuorum siz daha yeni 1 2 gunluk olanların itemleri gitti o yuzden bu kadar sorun yapmayın ilk basladıınızdan daha kolay smdi kasması ben ilk basladıımda hic bi sey yoktu oyunda...
  • Hocam ben o kadar para kastım.Bide sura olunca karizmasıda var.Ayrıca serverin kapanmasıda cabası
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.