Şimdi Ara

TurkMT2 Online Private Server (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
74.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 14:10 hala acilmadi.Allah askina biriniz arasin sunu.
  • Ohoo ! Kocaman orman kurucaz artık

• Muhammet ev telfonundan arasana
    Bu adamın sabah anlayışı ne böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! FaLcon !

Muhammet ev telfonundan arasana
    Bu adamın sabah anlayışı ne böyle?

Adamın biyolojik saatine göre şu an gece 3:30
  • Yani ev telefonundan ara dediğim kendi ev telefonundan onun cep telefonunu ara
  • O zaman bi 6 yada 7 saat beklicez
  • beyler sakin olun kolay iş degil bu adam ne kadar urasıyo bilseniz siz ancak oyun oynamayı hack acmayı bilen insanlarsınız adam uykusuz kalıo calısıo cabalıo sonra 1 2 gunluk kastınız item gitti diye adama sövdünüz biraz destek olun köstek olacagınıza bekleyin kolay bir iş değil !
  • Daha ev telefonu bağlanmadı komşunun wirelessini kullaniyorum

@l2mania
    Madem kolay is değil ne diye yarin sabah acacagiz diyolar?Kolay is degil ne diye millete tarih verip bekletiyorlar?Buna haklari mi var?
  • O zaman neden kendisi sabah açacağız diye yazdı.
  • arkadaslar hangi bayrakta acacagiz

@Th€KinG:diger arkadaslara soracagim seni eger oda gelsin derler ise gelsinler cunku 4 kisi olduk fazla kisi istiyorlar mi sormam lazim ayrica senin hakkinda hirsiz vb. seyler deniyor forumda onuda goz onune almamiz lazim

ne dersiniz arkadaslar gelsin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 15 Kasım 2009; 14:42:22 >
  • arkadaslar msnlerinizi pm olarak gonderebilir misiniz daha rahat olur
    bulusmasi

@FaWKés : bende mavi bayrakta oynuyorum fakat @MuhammeT arkadasimiz sari bayrakta oynuyor sanirim ortak bir bayrak bulup orada baslariz diger arkadaslarin onerisine bagli ben tum bayraklara varim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 15 Kasım 2009; 14:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death4nqeL

arkadaslar hangi bayrakta acacagiz

@Th€KinG:diger arkadaslara soracagim seni eger oda gelsin derler ise gelsinler cunku 4 kisi olduk fazla kisi istiyorlar mi sormam lazim ayrica senin hakkinda hirsiz vb. seyler deniyor forumda onuda goz onune almam lazim

Bak dostum, ben char falan çalmadım aynen yineliyorum. Charı soyan ben değilim. Adama ticket at bağlantı sonuçları gelsin diyorum sonuçlardan korktuğu için ticket bile atmadı

• quote:

arkadaslar msnlerinizi pm olarak gonderebilir misiniz daha rahat olur
    bulusmasi

@FaWKés : bende mavi bayrakta oynuyorum fakat @MuhammeT arkadasimiz sari bayrakta oynuyor sanirim ortak bir bayrak bulup orada baslariz diger arkadaslarin onerisine bagli ben tum bayraklara varim

Zaten server sıfırlandı.Yani herkes 0dan başlayacak.Mavi bayrağı seçsek iyi olur.Zaten sarı bayrağı bilmiyorum.
  • beni sorcak olursaız ben shinsoo da yani kırmızıda olcam gecen herkes mavilerdeydi ben yine kırmızıdaydım karsı duracak adam yok ayrıca ormanda yururken birisi size 10k+ vuruyosa nick ine bakın o benim dir:p
  • quote:

Orijinalden alıntı: l2mania

beni sorcak olursaız ben shinsoo da yani kırmızıda olcam gecen herkes mavilerdeydi ben yine kırmızıdaydım karsı duracak adam yok ayrıca ormanda yururken birisi size 10k+ vuruyosa nick ine bakın o benim dir:p

Eğer biri size ateş hayaletiyle her seferinde 2.5 k vuruyorsa oda benimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 16 Kasım 2009; 4:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés

quote:

arkadaslar msnlerinizi pm olarak gonderebilir misiniz daha rahat olur
    bulusmasi

Zaten server sıfırlandı.Yani herkes 0dan başlayacak.Mavi bayrağı seçsek iyi olur.Zaten sarı bayrağı bilmiyorum.

bakariz once bir kararlastiralim sorun cikmasin

quote:

Orijinalden alıntı: Th€King

quote:

arkadaslar hangi bayrakta acacagiz

@Th€KinG:diger arkadaslara soracagim seni eger oda gelsin derler ise gelsinler cunku 4 kisi olduk fazla kisi istiyorlar mi sormam lazim ayrica senin hakkinda hirsiz vb. seyler deniyor forumda onuda goz onune almam lazim

Bak dostum, ben char falan çalmadım aynen yineliyorum. Charı soyan ben değilim. Adama ticket at bağlantı sonuçları gelsin diyorum sonuçlardan korktuğu için ticket bile atmadı

hele bir diger arkadaslar gelsin belirleriz zaten daha acik degil server

@l2mania : dostum ben oynayamadim dogru duzgun serverde server bir acilsin vsde atariz senle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 15 Kasım 2009; 14:49:09 >

• Mavi olsun bence diğerleri çok karışık geliyor
  • Ben mavi bayrakta hayatta oynayamam bi türlü alisamadim.Cok karisik geliyor.Sari bayrakta israrciyim hala :)
    Th€King de gelebilir.

Msn adresimde;
    altaymuhammet@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Ben mavi bayrakta hayatta oynayamam bi türlü alisamadim.Cok karisik geliyor.Sari bayrakta israrciyim hala :)
    Th€King de gelebilir.

Msn adresimde;
    altaymuhammet@hotmail.com

bende sari bayraktan başka bayrakları bilmiyorum çok karıştırıyorum
    oyun açılırsa nickim:CaTReS olur %99
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.