Şimdi Ara

TurkMT2 Online Private Server (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
74.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha neler var asas ya bir kaç forumda rastladım türkaya falan kufredio veletler ya sinir oldum adamlaraD: adam 70 lvl char yapmıs gitti die aglıo... adamlarda sabır denen bisi yok:d
  • Kapanmadı değilmi? Açılsın artık yav
  • ne zamana hazır olur asas cım? :D ben türkayı msn de bulduumda ya uyuo ya uyuyo ama uyurken nasıl msnde oluyo onu cozemedim ama bosver:p yani işi oluyo... bu kadar zamandır server uzerinde calısıyosa ne hale gelmstr :D
  • siteden açıklama....
    ama leveller ve charlar gitmiş...

Merhaba TürkMT2 Oyuncuları.

Talihsiz Bir Olay Nedeni ile Serverımızı Kapatmak Zorunda Kaldık. Son Zamanlarda TürkMT2 İle Fazla İlgilenemedim. Bu Yüzden Bazı Sorunla Müdahale Edemedim. Ortaklarımız Arasında Anlaşmazlık Çıkıncada Serverı Kapatmak Zorunda Kaldık. Bu Yazıyı Yazmakda Biraz Geç Kalmış Olabilirim. Arkamdan Çoğu Kişi Atıp Tuttu Yok Paralari Alıp Kaçtı Diye. Kesinlikle Böyle Birşey Yok!

Kendim Açmış Olduğum TheMetin2 Serverına Herkezi Beklerim

NOT: TürkMT2'De Ödeme Yapanlarwww.themetin2.com Giriş Yapıp Ödeme Bildirim Bölümüne Bildirim Yapsın Kontrol Edip Tekrar İtemlerini Geri Vericem

Anlayışlı Olan Herkeze Teşekkürler

Shorty

www.themetin2.com

• tutmaz bu oyun efsunlar 2kk yaratıktan düşen para 300yang falan bi efsun eklemek için satlerce para kasamam ben yinede oynuyolar şaşıyorum ayrıca gerçek parayla item satılması büyük bi eksi siz yinede türk serverlerinde oynamadan önce bi düşünün aklı olan türk pvpsi oynamaz illaki gerçek parayla item satışı ve edit char oluyo en fazla ömrüde 1 yada 2 hafta oluyo en iyisi çin pvpleri herkez eşit oluyo ve herşey orta düzeyde pvp yapabiliyon itemni dizip ben fazla metin2 oynamam ama bu kadarda zor yapıpı insanları oyuna bağlamamak lazım
  • ya ilk günden bombardımana baslama elbette degisiklikler olacaktır hep oldu ki sende biliyorsun...

--------

gayet hoş bir server hop gir oyuna 10 dk takıl full +9 yap ta degil... bir kaç degisiklikle "yine" mukemmel olucaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 7 Aralık 2009; 22:35:47 >
  • bu oyun kaç haftadır açılıp kapanıyo hiçde değişmedi bişeyi yinede oynuyolar valla bana göre değil o kadar zora gelip bide üzerine para veremem birsürü pvp var zaten artık türk pvplerine girmiyom :)
  • Güzel olmuş.
  • ya şu an tek kötü yanı item basma olayı , tam bi rezalet :) geri kalanı iyi +7e silah basıcam beyaz inci 15m ki para kasmak cok zor... 4. kez denedm bugun 15 dk once oda olmadı acayip derecede batık durumdayım serverda 7. yim lvl sıralamasında ama silah yok adam gibi tabi bende hic gormedm +9 kanlı ama 82 lvl ım bırakta olsun bende, ama yok:) ustune para vermene gerek yok ztn para vermeden de cok rahat adam kesebilrsn .. ve gayet zevkli oluyor:)
  • Hayatımda oynadığım en zor ikinci PvP bence biraz kolaylaştırılması lazım. Ne para nede exp geliyor? 15 dakikada 30 oluyordum şimdi 13'üm daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Hayatımda oynadığım en zor ikinci PvP bence biraz kolaylaştırılması lazım. Ne para nede exp geliyor? 15 dakikada 30 oluyordum şimdi 13'üm daha.

Dikkate alınacak.Teşekkürler.
    asasTR core admin
  • Ayrıca üyelik alımının durdurulması lazım CPU yetmiyor artık. Oyuna giremiyoruz. Gerçekten oyun biraz daha kolay olsa dünyanın en iyi PvP'si olacak.
  • boyle cok iyi bence .... lag duzelsin yeter...
  • Güzel de millet gelmez arkadaş.
    Exp gelmiyor hiç e zaten pvp.
    Adam gider TR de mis gibi kasar onun yerine en azından '' Bir şey yaptım '' diyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surround

Güzel de millet gelmez arkadaş.
    Exp gelmiyor hiç e zaten pvp.
    Adam gider TR de mis gibi kasar onun yerine en azından '' Bir şey yaptım '' diyebilir.

+1 150 Dakika oldu kasılıyorum hala 74'üm
  • ex de problem yok ben bile kasabiliyorum
  • www.longjupvp.net acıktı bi olay yüzünden kapandı cok yakında online türklerin en kaliteli pvp serveri
    edit carda satiolar
    80 tl ye
    statlarin 999 oluo we kraliyer zırhı weriolar
  • Ohoo konuya uğramıyalı çok olmuş, server kapanmış, ortam gergin.
  • Sv. açık.
  • SA ABİLER YA ALLAH RIZASI İÇİN Bİ BİLGİ VERİN BEN İNDİRDİM AÇİLMİOR LÜTFEN
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.