Şimdi Ara

TurkMT2 Online Private Server (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
1
Favori
74.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

93 Lv. surayı kim kasmış?
    Bu arada Kara Büyü bir sura 99 Lv. şuanda

PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés

quote:

PM attım.

senmisin o
    yav bide oyuna girmiyo yok yeni server açılacakmış falan yalan hepsi bıktık yav

• Özel server açmayı bilsem hosting alıp adam gibi açıcam da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 26 Kasım 2009; 16:20:21 >
  • Server gitti yine
  • @Surround : +1 Domuz gribi bile oluruz bunun yüzünden
  • ya ben yeni karakter açamıyorum ninja çift bıçak charı olan verebilirmi p.m ile

i.d
    pas
  • ya arkadaslar ben nınja actım kastım 80 falan yaptım mster 9 skılın bırı dıgerı m6 falan fılan neyse ama benım car oyuna gırmıyoo kolunu kaldırıyo kalıyo oylede ama yan car gırıyoo sızdede oylemı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surround

quote:

quote:

PM attım.

senmisin o
    yav bide oyuna girmiyo yok yeni server açılacakmış falan yalan hepsi bıktık yav

Yok ben değilim. :) Ama olmayı isterdim.

• Artık çok az lag var, 30 kere ışınlandım sadece 2 kere attı. Belki de bayram olduğu için.
  • quote:

Artık çok az lag var, 30 kere ışınlandım sadece 2 kere attı. Belki de bayram olduğu için.

Oyuna giriyormu yav bende girmiyo delircem
  • Giriyor bende şuan ama Ruh Taşlarında sorun var galiba, 3 tane ruh taşı okudum hala hepsi G1, üstelik münzevi tavsiyesi ve kötü ruhda okumuştum
  • quote:

Giriyor bende şuan ama Ruh Taşlarında sorun var galiba, 3 tane ruh taşı okudum hala hepsi G1, üstelik münzevi tavsiyesi ve kötü ruhda okumuştum

Benim şuan güçlü beden g8 valla ruh ve şiddetli de g2
    Ama karakter yerinde bekliyor sonra atıyor girmeden

• Zırh aldım sonunda, ondan sonra hemen itemlere efsun bastım. Ama çok iyi efsunlar gelmedi. Sadece iyi olarak %5 Kritik ve Zırha +15 Saldırı değeri geldi. Kızıl ormana gidip yeniden para kasıcam sizce efsun alıp bassammı. Zırha bi 2000 HP gelse ve Keskin Palaya'da %10 Kritik falan müthiş olacak.
  • quote:

Zırh aldım sonunda, ondan sonra hemen itemlere efsun bastım. Ama çok iyi efsunlar gelmedi. Sadece iyi olarak %5 Kritik ve Zırha +15 Saldırı değeri geldi. Kızıl ormana gidip yeniden para kasıcam sizce efsun alıp bassammı. Zırha bi 2000 HP gelse ve Keskin Palaya'da %10 Kritik falan müthiş olacak.

Bende %10 delici var ama efsuna para harcama. Skiller g1 diyosun hele bi P aç sonra düşünürsün.
    Zaten herkez full +9 item vs de iş sırf skillere kalıyor. En önemlisi skiller derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Surround

quote:

Zırh aldım sonunda, ondan sonra hemen itemlere efsun bastım. Ama çok iyi efsunlar gelmedi. Sadece iyi olarak %5 Kritik ve Zırha +15 Saldırı değeri geldi. Kızıl ormana gidip yeniden para kasıcam sizce efsun alıp bassammı. Zırha bi 2000 HP gelse ve Keskin Palaya'da %10 Kritik falan müthiş olacak.

Bende %10 delici var ama efsuna para harcama. Skiller g1 diyosun hele bi P aç sonra düşünürsün.
    Zaten herkez full +9 item vs de iş sırf skillere kalıyor. En önemlisi skiller derim

Dediğim gibi bir türlü okunmuyor 22 M gitti. Hala biri hariç hepsi G1

• quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

girdiğim gibi çıktım berbat ya

Ne gibi eksiklikleri var?
    Ona göre indirmeye devam edeyimmi etmeyeyimmi?

satılan itemlerin fiyatı uçmuşşş

onu kurucu ayarlayamaz ama zamanla her itemlerin fiyati düşer ticaret lagn bu

• kayıt oldum giris yapmıyo

'Giris Basarisiz! Lutfen Bilgilerinizi Kontrol Edin'

bu çıkıyo bi yardım
  • Üyelik alımı kapandı.
  • ben oldumda noldu hala giremiom
  • servere girilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.