oyunda zen fasulyenin bedava olması çok kötü bişey.ben daha yeni başladım.güçlüler beni kesiyor ve zen fasülyesi kullanarak tekrar normal hallerine dönüyorlarbence zen fasülyesi pahalı olmalı aksine ruh taşı ucuzlatılmalı çünkü genelde başarısız oluyor...
uf ya
sora 50 saat mob kesersin zalimlikten kurtulmak icin boyle iyi o adamlar seni kesiosa kestirmicen yapcan %60 70 kılıc savunma kesebiliosa kessinler kılıc dedm cunku %85 i savasci serverin ztn ninjaya savunma yapsan bile kesio yani ornek ben :D 3 skll attiorum kaplan lı adama 0 savunma ise 15k falan cakıyorum krtk ile smdi kamufleyide P yapınca 23 24 k vurmayı hedefliyorum delici+kritk ama bole iyi bence tek istedigim +3 taslar eklensin bir tek servera baska birseye gerek yok ruh tasınında fiyatı iyi 1 saatte 250m para yaptım :D nakit olarak deil tabiki:p
quote:
Orijinalden alıntı: l2mania
sora 50 saat mob kesersin zalimlikten kurtulmak icin boyle iyi o adamlar seni kesiosa kestirmicen yapcan %60 70 kılıc savunma kesebiliosa kessinler kılıc dedm cunku %85 i savasci serverin ztn ninjaya savunma yapsan bile kesio yani ornek ben :D 3 skll attiorum kaplan lı adama 0 savunma ise 15k falan cakıyorum krtk ile smdi kamufleyide P yapınca 23 24 k vurmayı hedefliyorum delici+kritk ama bole iyi bence tek istedigim +3 taslar eklensin bir tek servera baska birseye gerek yok ruh tasınında fiyatı iyi 1 saatte 250m para yaptım :D nakit olarak deil tabiki:p
kardeş sen beni anlamadın.tabi ki fasülye olacak da 0 yang deil 50k olması gerek mesela.çünkü daha yeni 1-2 saatlik çar adamlar tek atıyor bana
ulan hala açılmadı allah dan bulun turk mt2 GM lerı bızı modur edıosunuz o kdr da ep aldım at aldım
free to play forever :D pvp serverede para yatırıyosan aklının yerinde olduğundan süphem var :D
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Orijinalden alıntı: FaWKés
quote:
'Yaşanan Bağlantı Problemleri Nedeni İle Yeni Sunucuya Taşınıyoruz. Hiç Bir Şekilde Karakterler Silinmeyecektir. Bu Sürenin Nekadar Uzayacağini Bilmiyoruz. Bu Yüzden Sabırlı Olup Beklemeniz Gerekiyor. Herkeze İyi Eğlenceler.'
TurkMT2 Ekibi - Shorty
Bekliyoruz, o kadar Sura kastık boşa gitmesin.
Bizde sura kastın hacı.Boru değildi.. Bu arada benim çarı mavi krallığa koymuşun çıkamadım. Yani çıktımda çıkana kadar yırttık kendimizi.
Hiç bişe yapmadım dostum açtım baktım. Kapadım
Hacı sana kendi çarımı versem alırmısın?Nasılsa artık oynamayacam?
Alırmısın derken?
quote:
Alırmısın derken?
Ücretsiz devredecem işte.
quote:
quote:
Alırmısın derken?
kaç lv bana ver
ARKADAŞLAR BANA GM SÖLE TURKMT2 08.12.2009-11.12.2009 TARİH ARASINDA AÇILACAKTIR(ALAHIM AÇILSAAA)[VALLA BENDE GM'NİN YALANCISIYIM] HE BU ARADA 80 LW SURAA VRRRRRRR
quote:
quote:
Alırmısın derken?
Neden olmasın
az daha sabir arkadaslar. oyle bir sunucuda oyle bir server hazirlaniyor ki.Ben gordum hayran kaldim.16 saat calisiyorlar.Allah utandirmasin.Para gonderenler rahat olsun itemleri verilecek.
quote:
quote:
quote:
Alırmısın derken?
Neden olmasın
Server açıldığı an sende :D
yav kardeşim bu sitede patch indir bölümündedir dio bi bana açıklarmı bu oyun indir bölemü nerde
bekle kardes daha kapali son 1 gun D
adamlar bi sakin olamadı yamchi ya:d lineage2 ve metin2 forever:D 1 haftadır bagrınıolar :o
quote:
Orijinalden alıntı: l2mania
adamlar bi sakin olamadı yamchi ya:d lineage2 ve metin2 forever:D 1 haftadır bagrınıolar :o
Hiç sorma bizim serverlar insanı sabır taşı yapiyor. asasTR admin