Şimdi Ara

TÜRKLÜK YALNIZCA BOŞ LAF MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha demin açılan konuda sürekli ne mutlu Türküm diyen insanların sırf ibadeti ve anlayışı farklı oldukları için aynı milletten insanlara açıkça hoşgörü yoksunluğu ve boş kin ile baktılarına şahit oldum.Ne yazık ki Türk Cumhuriyetleri'ndeki insanlara bize farklı bakıyorlar biz aynı milletteniz onlar asimile olmuşlar diye laf eden mangalda kül bırakmayan klavye yiğitleri içerideki Alevileri ne yazık ki çoktan silmiş.Daha Pir Sultanların Mevlanaların nereden geldiğini bilmiyorlar.İşte bu kafadır bizi batıran değilmi ki Karahanlılar müslüman olunca ilk iş Budist Uygurlular ve diğer Şaman Türklere saldırmıştır,katletmiştir değil mi aynısını Osmanlı Alevilere ve hatta kurucusu bütün Türklere yapmıştır.İşte o yüzden size tek lafım var siz sizi batırmaya YETERSİNİZ
    KINIYORUM



  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....


    ALEVİSİ DE KARDEŞİMDİR...YAHUDİSİ DE KARDEŞİMDİR....HRİSTİYANI DA KARDEŞİMDİR......
  • quote:

    Orjinalden alıntı: header

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....


    ALEVİSİ DE KARDEŞİMDİR...YAHUDİSİ DE KARDEŞİMDİR....HRİSTİYANI DA KARDEŞİMDİR......


    gaza gelmiş kardeş, ah bide yahudiyle hristiyan seni kardeş olarak görse..türkte olsa seni sevmez. buna emin ol..
  • Turkun Turkten baska dostu yoktur


    Alevisi kürdü bu ulkede ayrım cıkaran kesimdir temizlenmelidir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rapimnet

    Turkun Turkten baska dostu yoktur


    Alevisi kürdü bu ulkede ayrım cıkaran kesimdir temizlenmelidir


    Şimdi konu uçacakHazır olalım.
  • Hoca sende kıyamet habercisi misin nesin eeeeeeeeee!!
  • Bu ülkeye hizmet eden, ayrılık çıkarmayı düşünmeyen, birlik içinde olan herkes Türk'tür.(Tabii Orta Asya'dakiler zaten Türk'tür ona lafım yok)

    Milliyetçilik ise ırkçılık olmadan, vatanseverlik anlamında olmalıdır.

    @__MuLKiYeLi__
    Yok canım
    Ama ile başlayan bir yanıtın gelmesi yakındır o yazıya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Kasım 2005, 23:24:32 >
  • Din ayrımı yapmanın alemi yok...

    Çok iyi hristiyan arklarım var... İleri geri konuşmayın
  • Ya şimdi hala kafası almayanlar için birşey diyeceğim ama anlayamayacaklar:
    ULAN AYRIMI ONLAR DEĞİL SİZ YAPIYORSUNUZ HALA KAFANIZ BASMIYOR
    DAHASI 15 YAŞINDA CİNSEL ÖZGÜRLÜK DİYE MEYDANLARDA YÜRÜYÜŞ YAPANLARA TELEVİZYONLARDA KİM KİMİ BECERİYOR YARIŞMALARINA KATILANLARA SEKS PARTİLERİ DÜZENLEYENLERE AHLAKI BOZULMUŞ İNSANLARA ÖZGÜRLÜK ADINA SES ÇIKARMAYAN SİZLER ŞİMDİ GELİP NEYİN HESABINI GÜDÜYORSUNUZ SİZ KİMİN CENNETE GİDECEĞİNİ BİLİYORSUNUZ DA BENİM Mİ HABERİM YOK?
    YAZIKLAR OLSUN GERÇEKTEN
  • musluman muslumanın kardesıdır
  • DAHASI SİZİN GİBİ CÜCÜK KAFALAR TEMİZLEYE TEMİZLEYE İNSAN BIRAKMAYACAKLAR HALA BUNU ANLAYACAK KAPASİTE YOK.AYRICA DAHASI SİZİN GİBİ KAFALAR YÜZÜNDEN @was GİBİ DEĞERLİ VE VATANSEVER İNSANLARA SIRF AYNI ETNİK KÖKENLİ İNSANLARIN ÇOĞU ŞEREFSİZ DİYE KÖTÜ GÖZLE BAKIYORSUNUZ YA SİZİN GİBİLERİN DEDİĞİM GİBİ KAPASİTESİ BU KADAR.DÜŞMANINIZI KENDİNİ YARATIYORSUNUZ SONRA DA AÇARSINIZ KLAVYE YİĞİTLERİ TÜRKİYE ON SENE İÇİNDE BATAR MI DİYE
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sentello1905

    musluman muslumanın kardesıdır



    Gerçek Türk Gerçek Türkün Gerçek Müslüman da Gerçek Müslümanın kardeşidir.
  • YOBAZLAR AHKAM KESMEYE BAŞLAMIŞ YİNE
  • kimse kimseye ben senden daha türküm diyemez,diyorsa en başta kendisi türklüğe ve türklere kötülük yapıyordur
    avrupada çok görüyorum üstlerinde türk bayrağ tişörtleri her türlü pisliği yapıyorlar,türklüğüde kimseye bırakmıyorlar,ikaz ettiğindede sen türk değilsin diyorlar!!
    türklük pislikmi yapmaktır,yoksa ilimde,bilimde,sporda bir şeyler yapıp türklüğünü böyle ileri çıkarmakmı daha iyidir
    yani her ne mutlu türküm diyen en iyi türk değildir,en iyi müslüman benim diyende en iyi müslüman olmayabilir,lafla peynir ekmek gemisi yürümez!!!
    anlayana!!!
  • önce insan olmak gerek.
  • Bu ülkenin ekmeğini yiyip, bu ülkeye ihanet eden şerefsiz köpekler, cezalarını çekmelidir.

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. (Bu ülkede yaşayıp hangi alt kimlikle olursa olsun, Türk olduğunu hisseden ve bu ülke için canını verebilecek her insan Türk'tür.)

    Türk'lük sadece 2 kuru laf değildir, Türklük kaldırması zor bir görevdir. Türk gibi yaşamayı, Türk gibi düşünmeyi, hissetmeyi ve ona göre davranmayı bilmelidir. Biz, tüm dünya ırkları arasında "en az" Milliyetçi olan insanlarız malesef. Çoğumuz yabancı hayranı kişiliksiz birer Türk'üz ve her gün öz benliğimizden uzaklaştırılarak asimile ediliyoruz.

    Not: > Yukarıdaki yazılar sadece benim düşüncelerimi içeriyor olup, Milliyetçilik sözü ile her hangi bir siyasi parti işaret edilmemektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focuss -- 7 Kasım 2005, 0:45:57 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: rapimnet

    Turkun Turkten baska dostu yoktur


    Alevisi kürdü bu ulkede ayrım cıkaran kesimdir temizlenmelidir

    TÜRKLÜK ALEVİLİK SÜNNİLİK KÜRTLÜK HRİSTİYANLIK YAHUDİLİK ZARTLIK ZURTLUK HEPSİ HİKAYE...KİM GÜÇLÜYSE DİĞERLERİ AYIRIMCI BÖLÜCÜ TERÖRİST OLUYOR BUKADAR BASİT MANTIK İŞTE.....HRİSTİYANLAR GÜÇLÜ MÜSLÜMANLAR TERÖRİST....SÜNNÜLER GÜÇLÜ ALEVİLER BİLMEM NEY...TÜRKLER GÜÇLÜ KÜRTLER BÖLÜCÜ...İNSANLARA ŞU BU DİYE BAKINCA AYRIMCILIK YAPMAK KOLAY...İNSANLARA İNSAN GÖZÜYLE BAKAN İNSANDIR...İNSANCA YAKLAŞIR....KENDİ İÇİNDE AYIRIMCILIK YAPANLARIN...KENDİLERİNE YAPILAN AYIRIMCILIĞA LAF ETMEYE HİÇ HAKKI KALMIYOR...SEN KENDİ ÜLKENDE İNSAN YAKIP ÖLDÜRÜRSEN SENİN DÜŞÜNCENDEKİ İNSANLARI YAKANLARADA GIKINI ÇIKARMA HAKKIN KALMAZ....ALLAH AYIRMCILARIN İNSANLARI KATLEDENLERİN CEZASINI ZATEN DİĞER TARAFTA VERECEK...KÜRT TÜRK SOL SAĞ BAKMADAN... ZATEN KAÇ YIL YAŞIYOZ DÜNYADA ...
    BAZI İNSANLAR ALLAHIDA DİNİDE TAKIM TUTAR GİBİ SAHİPLENİYOR...ALLAH HERŞEYİ BİLDİĞİNE GÖRE ZERRE KADAR GÜNAHIN ZERRE KADAR SEVABIN HAKKINIDA VEDİĞİNE GÖRE O GÜNDE GELECEK...AYRIMCILARIDA ALLAH BİR YERLERİNDEN AYIRIR ELBET...

    HA BİRDE ÜSTEKİ ARKADAŞ YAZDIĞI CÜMLEYLE KENDİSİ AYIRIMCILIK YAPIYOR...AYRIMCILARINDA TEMİZLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR...ÖYLEYSE İŞE ÖNCE KENDİNİ TEMİZLEYEREK BAŞLASIN....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinokta -- 7 Kasım 2005, 1:20:07 >




  • Hakkinda herkesin, dogru ya da yanlis yorum yaptigi, ezbere laflarla hükümler verdigi INSAN´in yaradani Allah´tir ve Kelam´i olan Kur´an-i Kerim´de insani 5 sinifa ayirmistir.

    1. Müslüman
    2. Fâsik
    3. Münâfik
    4. Müsrik
    5. Kâfir

    Bu ayrimi bir müslüman olarak ben de yapmak durumundayim ve yapiyorum. Bunun disinda Irk, renk, makam ya da baska kriterlere göre yapilan ayrimlari da tanimiyorum.

    Ayrica yine bir müslüman olarak, bu 5 siniftan, 1.sine dahil olanlar KARDESIMDIR. Digerleri ise 1. sinifa dahil olana dek bu kardesligin disindadir. (bkz. Hucurat-10)



    Not: Bu yazdiklarim müslümanlar icin gecerlidir. Farziyet imandan sonraki merhale oldugu icin bu hükümler 1. sinifin disinda kalanlari baglamamaktadir. Lütfen üzerlerine alinip ileri-geri yorum yapmasinlar.









  • DH çivisi çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.