Şimdi Ara

Türklerle oyun kazanmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında içimi dökmek istiyorum, foruma uzun zamandır üyeyim, lol bölümünde türklerin ne kadar kötü oyun oynadığı hakkında sayısız konu açılmıştır. Bu konulara pek aldırış etmezdim, "her milletten illa ki kötü ve iyi oyuncular çıkar" deyip geçerdim. Fakat özellikle şu son 2 haftadır dikkat ediyorum kim ne derse desin ciddi anlamda çok kötü oynayan, oyun kültürünü hiç bilmeyen, lol'u knigt, metin 2 zanneden türkler var... Oyunda 50. dakika ad carry' miz ez de sadece sheen ve bf sword var, (5 defa dragon kestik) bunun bir izahı yok cidden. İnsan kötü oynarda bu kadar mı oynar be arkadaş. Sana kimse hayvan gibi item kasıp oyunu taşı demiyor, zaten biz taşıyoruz bari buna mani olma. Bu sadce bir örnek daha sayısızca olay yaşadım bu şekil, (ashe'le vs atan soraka mı dersin, support fioara mı dersin) bu aralar forumda dönen "oyun türkçe olursa biter" konularına artık canı gönülden katılıyorum. Zamanında dünya'yı titretmişiz, çanakkale'de destan yazmışız, türk olduğum için gurur duyuyorum fakat harbiden lol bozuyor bizim milleti, lütfen oynamasınlar.

• Forumdan bir kaç arkadaşlara premade giriyoruz gel sen de oynarız.
  • Na diye server var bilir misin Türklerin diğer iki server a göre daha az olduğu git orda oyna o zaman arkadaş ne çok konu açtınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

Forumdan bir kaç arkadaşlara premade giriyoruz gel sen de oynarız.

nick nedir hocam ?
  • Normal game oynuyorsan zaten noob bulma ihtimalin çok yüksek. support almak istemezler, jungle oyunu takip etmez, solo top ward koymaz, mid ward koymaz, jungle dps mi çıkıyor support ağırlıklı mı çıkıyor bilinmez. Ne oyun oynadığını bilemezsin bu yüzden.

Haa ben inanılmaz pro playerim ya da bu oyunu yüksek seviyelerde oynamak istiyorum diyorsan eğer;

Gelicek ay yeni sezon başlıyor. Non stop ranked oynayacaksın elo'nu +1600 yapıcaksın ve iyi playerlarla oynacaksın cözümü bu kadar basit.

Ama takım oyunu olduğu için ben 1800 elo'da bile sövdüğüm adamlara denk geldiğim oldu. yapacak birşey yok bu konu hakkında.

Türkler konusuna gelince adamına göre fark var ;)
  • Kim ne dersin oyundaki Türklerin yarısı hayatları boyunca LoL tarzı oyun oynamamış metin2 oyuncuları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.