Şimdi Ara

Türklerin noob herosu takıntısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Master yi tryndamare kolay pushlayan heroları normal oyunda seçiyorum daha yeni girdim adam tamam bırakıyorum dedi master yi aldım pickledim adam vaz geçiyorum deyip küfür etti ben ne zaman huzur bulacam bi söyleyin.

• Master yi ve tryn oynamaktan vazgeçtiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kha Zix

Master yi ve tryn oynamaktan vazgeçtiğinde

Zevkli geliyor bu oyunu zevk için oynamıyormuyuz ? direk pushlayıp oyunu kazanmak istiyorum bu herolar müsait bu işe.
  • 10-15 levelde adamlarda blitz master try fiora darius görmediğim gün benim zafere ulaştığım gündür gülüm

edit teemoda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 3 Mart 2014; 16:55:54 >
  • Master ve try'dan bin kat daha iyi pushlayan karakterler var dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikca soyleyim bugune kadar oyunuma gelen master yi'lerin hicbirinin oyun mantalitesi yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz vurarak nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum

bu arada noob champ olayı west te de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynaması kolay
  • Saldırmayın ama Master yi darius garen fioara Tryn alanları görünce aklıma şu pc başında oturan 10 yaşındaki velet geliyor.
  • teemo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Acikca soyleyim bugune kadar oyunuma gelen master yi'lerin hicbirinin oyun mantalitesi yoktu.

demekki beni master yi oynarken görmemişsin
  • tryndamere ne zamandan beri noob herosu oldu?
  • Ne zmn lose streak yapsam master yi alır içlerinden geçerim. cc olmadığı sürece tek atıyor. Mantaliteye gerek yok. Farmını yap static ie al ulti aç tek at.
  • 2 aydır ne Master Yi ne de Tryn görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 3 Mart 2014; 17:19:25 >
  • Tryndamere hiç de öyle "noob herosu" falan değildir, seviye yükseldikçe oynaması en zor karakterlerden (Master Yi için aynısını söyleyemem.) biridir. Ayrıca kimsenin ne dediğini umursama, oyun senin oyunun, zevk senin zevkin. Bu dediğim rol dağılımı için değil tabii ki.
  • Tryndamere değilde diğerleri belki
  • çilingir stream larının çoğunda trynda oluyor.
  • tryndamere hadi neysede yi harbi çöp hero oynanmaz yani adc diye birşey var bu oyunda silseler yeri o heroyu
  • Dariye laf yok

• quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

10-15 levelde adamlarda blitz master try fiora darius görmediğim gün benim zafere ulaştığım gündür gülüm

edit teemoda var

Sen 10 levelken orianna thresh rumble oynuyordun demi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.