Bence bizler bu oyuna aşağıdaki nedenlerden dolayı aşırı bağlandık.
*ADSL internetle daha yeni buluştuk.Bilgisayar için de aynı şey geçerli. *Şimdiye kadar online tecrübemiz pek yok gibiydi. *Chat yapmayı çok sevdiğimiz için oyun için de chat yapabiliyoruz. *Gösterişi çok sevdiğimiz için.İşte benim itemlarım şunlar,bak bende böyle pelerin var gibilerinden hava atmayı seviyoruz. *Oyunda çok fazla türk var o yüzden iletişimde sorun çekmiyoruz.
*Oyun basit sayılır diğer online oyunlara göre.Görevler anlaşılır şekilde,koxp gibi otomatik bir programla yattığın yerden level atlayabiliyorsun. *Oyunlarda hile yapmayı sevdiğimiz için bu oyunu oynuyoruz.En basitinden koxp kullanmadım diyebilecek ko oyuncusuna zor rastlanır.
Benim aklıma gelen sebepler şu an için bunlar sizin eklemek istediğiniz nedenler varsa aşağıda sıralarsanız benim gibi sevinirim
Bu kadar yaygın olmasının en büyük nedeni Türkiye'de internet kafelerin çok yaygın olması bence.
bence bu oyun bos adam işi ve turkiye de cok fazla war
Hiç birine katılmıyorum. Çok sevmemin sebebi birçok yabancı arkadaş edinip yavaş yavaş level kasarak ilerlemek.
Arkadaşım elbette bunlar değişik kişilerce oyunu oynamak için sebep olabilir ama neden genelleme yaparak milletimizi aşağılıyorsun. Peki amerikalılar ingilizler v.s. diğer milletlerin bu oyunu oynama sebebi ne sence. Bunun adı oyun ve oyun oynayarak boş vaktini geçirmek isteyen insanlar bu oyunu oynarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: metinsbf
Bu kadar yaygın olmasının en büyük nedeni Türkiye'de internet kafelerin çok yaygın olması bence.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: sddecar
1. Gösterişi çok sevdiğimiz için.İşte benim itemlarım şunlar,bak bende böyle pelerin var gibilerinden hava atmayı seviyoruz.
2. Oyun basit sayılır diğer online oyunlara göre.Görevler anlaşılır şekilde,koxp gibi otomatik bir programla yattığın yerden level atlayabiliyorsun.
biz turk milleti gosterişi cok severiz bence dogru ve bildiginiz gibi avrupa sahtesi asla yapılamaz denilen euro yu turkler 1 hafta sonra sahtesini yapmışlardır ve almanya da kullanılan içine jeton atılıp içki alınan yerlere jeton kalıbı yapıp buzdan jeton yaparak yararlanan tek milletiz yani biraz tembellik var
quote:
+1Katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: DarkRemuS
quote:
Orjinalden alıntı: metinsbf
+1
+1907
quote:
+9999999999999999999999
quote:
Orjinalden alıntı: daniel archer
Bence bizler bu oyuna aşağıdaki nedenlerden dolayı aşırı bağlandık.
*ADSL internetle daha yeni buluştuk.Bilgisayar için de aynı şey geçerli. *Şimdiye kadar online tecrübemiz pek yok gibiydi. *Chat yapmayı çok sevdiğimiz için oyun için de chat yapabiliyoruz. *Gösterişi çok sevdiğimiz için.İşte benim itemlarım şunlar,bak bende böyle pelerin var gibilerinden hava atmayı seviyoruz. *Oyunda çok fazla türk var o yüzden iletişimde sorun çekmiyoruz.
*Oyun basit sayılır diğer online oyunlara göre.Görevler anlaşılır şekilde,koxp gibi otomatik bir programla yattığın yerden level atlayabiliyorsun. *Oyunlarda hile yapmayı sevdiğimiz için bu oyunu oynuyoruz.En basitinden koxp kullanmadım diyebilecek ko oyuncusuna zor rastlanır.
Benim aklıma gelen sebepler şu an için bunlar sizin eklemek istediğiniz nedenler varsa aşağıda sıralarsanız benim gibi sevinirim
bazılarına katılmasamda haklısın
BENDE KATILMIORM BU FORUMDA COK KOXP KULLANMAYAN
Oyunu Zevk Aldığım iÇin oynuyorum Ve Oyun iÇinde Kimseye Hava Atmam
quote:
Orjinalden alıntı: WilliamHector
Oyunu Zevk Aldığım iÇin oynuyorum Ve Oyun iÇinde Kimseye Hava Atmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme