Yabancı kanallarında dikkatini çekmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yabancı kanallarında dikkatini çekmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben buna katılıyorum , insanlara kuşlara kedilere yemek filan veriyor. kötü davrananlara vurma etme yazıktır onunda canı var gibisinden savunuyor. ne kadar kötü davrananlarda yok diyemesekte genel olarak bence iyi davranılıyor |
Aynen hocam ya türklerin farkı işte bazı konularda iyi olmasakta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
özellikle esnafımız bu konuda çok duyarlı |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Köpeklerede bakıyoruz ama kedi kadar değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak köpekleri çok tehlikeli olabiliyor, köpek saldırısı ölümcül olabilir. Başıboş köpekler çeteleşiyor hep beraber geziyorlar 3 sene önce bana da saldırdılar bacağımı falan ısırdılar. Kedilerde böyle bir durum söz konusu değil. Özellikle tenha bir yerde, gece vakti falan köpek görünce korkuyorum. Bir de grup halinde geziyorlar o an saldırsalar kimse ellerinden alamaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 2 Ocak 2021; 16:45:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 2 Ocak 2021; 16:54:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |