Şimdi Ara

Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babacaka1234512

kedi ciğer meselesi yani bende x5 kullanırdım efsanedir benim için fakat artık yetmemeye başladı gidip htc one aldım nolmuş yani senimi gerdi parasını veren benmiyim senmisin.Sizinde o statü göstergesi gibi kullananlardan farkınız yok kendinizi üstün görüyorsunuz.

Ne yalan söyleyeyim. x5'ten memnunum ama güncel oyunlara donanımı yetmiyor. Geçen ben de bir arkadaşımda Htc one gördüm. Telefon süper. İçimde telefonu alma isteği oluştu. Dediğin doğru tabi bizim de daha mütevazı olmamız lazım. Statü göstergesi olarak kullananlara kızma nedenim ise bu bir toplumsal bir sorundur yani tüketim çılgınlığıdır. İlerde çok başımızı ağrıtacak bir durum bence.

• Neyse artık konuyu fazla uzatmak istemiyorum. İçimi döküp, rahatlamış oldum. Herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun.
  • Telefonunu benim gibi somuren yoktur herhalde. Samsung galaxy ace telefonuma ios rom u yuklemistim bi arapat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la size ne olum belki adam 3310 yerine Iphone dan alo demek istiyo ?
  • Seninde htc one tavsiye ederim bu arada ama kaplaması sökülüyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

Telefonunu benim gibi somuren yoktur herhalde. Samsung galaxy ace telefonuma ios rom u yuklemistim bi arapat..

Ben de benim aleti rom yüklerken, kernel yüklerken bir çok kez bozmanın eşiğine getirmiştim.
  • Ben bir çok kez açılmaz hale getirmiştim x5 i fakat bir şekilde yine çalışmıştı tam bir f/p ydi :)
  • Kim ne derse desin Apple.
  • Kendilerindeki akıl yetmediği için.....
  • Bizim ülkede gösteriiş budalalığı olduğu sürece değil akıllı telefon salak telefonda kullansak iş yine değişmez,adam sırf gösteriş yapim hava atim diye hiç bir özelliğini kullanmazken gider Iphone alır Galaxy S alır onu alır bunu alır,hani al tmm ama bunu orda burda hava atmak için kullanma hele metroda adama bakıyosun paşa oğlu inadına çaldırmazmı Iphonesini patlatasım geliyor ah birde hiç bir kızı allah belediye otobüsüne ıphonesi ile rezil etmesin, hani hava kime atıyosun tel ile hava atılırmı bu ne gereksizlik eziklik yahu hele o dersanheye giden bebelerdeki çalım ya biz böyle değildik bilmiyorum hava atıcaksan böyle birşeyin olucak,ki atasın havanı o zaman derim adamda var havasını atıyor helal olsun ...

Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı

• zenginin malı -> fakirin klavyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindOfChange

zenginin malı -> fakirin klavyesi

Bir bakıma öyle şimdi zengin biri iphone alsa ona dokunmaz. Ama zengin olmayanlar da alıyor. Bir şeylerden feda ederek. Sorun burada. Bir de bu telefonlarla foursquare'de yer bildirimi yapıp sosyalim mesajları verenler yok mu bi de ? Neyse oralara kadar girmeyeyim. Konu uzamasın.
  • herkes bu kadar ilgili olmak zorunda değil
    ben telefonumu alır facebook'uma girerim müzik dinlerim,mesaj atarım,ara sıra oyun oynarım
    bide duvar kağıdı koydumu bitti iş

bazı arkadaşlar telefonun her tarafını romunu ramini kurcalıyorlar
    yok perfonmans arttırımı fln
    gereksiz boş işler
    ha ilgisi olduğu için uğraşana bir şey demiyorum
  • Özentilik işte

• eskiden oyun falan oynardim, yazilimini surekli degistirirdim. simdi hevesim kacti. sadece muzik arama internet ve kamerasi icin kullaniyorum

• Mantıklı ve isabetli bir konu, başlığı da öyle. Ama isteyen alır, borcuna girer, ödeyemez hale gelir, internet paketi alamaz... Kime ne? Ben insanların zevklerinin bu şekilde eleştirel bir dille tartışılmasına karşıyım.
  • Bu cahillikle yani sadece marka için para verenlere bir örnek vereyim okuyacaksanız bizzat yaşadım;

Arkadaşlarla dolaşıyoruz arkadaşta sony xperia z var diğer arkadaşımda da ipod4(ipod4 kamerasını bilen bilir içler acısı) var. Kızlar genelde resim çekinmek için hep arkadaşımın ipod unu alıyor. Sanki kamerası iyi de. Ayy bu çok güzelmiş diyorlar anladıkları yok. Sony xperia z kamerasına bak ipod 4 e bak. Birde üstüne diyorlar sony telefon mu olur diye. Sony tv üretmiyormu? Sony telefona o kadar para verilirmi? Madem anlamıyorsun anlıyormuş gibi konuşma sen al iphone face e gir. Samsung sony htc giremiyor face e.

• Bırakın millet ne alıyorsa alsın ama 2000tl telefona verip de kontoru olmayan tipler tam dayaklik

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

telefonu alınca "akıl"ı da yanında veriyolar sanıyolar çünkü.

akıl ı almasak 50 lira indirim yapar mısınız diyecek bi millet bu...

haha güzeldi hocam ve malesef katılıyorum asdfghsjfkhb dD:DD:FSD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.