Şimdi Ara

Türkleri en çok seven ülke? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
42.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkleri en çok seven ülke?

(En Son Oy Tarihi: 14.2.2022)
Giriş
  • bi ülke ancak çıkarları için bir ülkeyi sever o yüzden türkün türkteen başka dostu yokturr
  • Konumu görmek çok hoş.
  • Bence içlerinde en çok seven Güney Kore'dir.
  • Japonya
    Güney Kore
    Malezya
    Endonezya
    Singapur

Bu ülkelere bizzat gittim gördüm, yukarda saydığım ülkelerde türkler kraldır

En sevmeyen ülkeler ise
    Danimarka ve isveç
    Yukarda saydığım yerde hizmetçiden farkınız olmaz!!!!!!!!!

Amerikadakiler ise Türkiye diye bir yerin varlığından haberdar değiller, onun için onlarıda nötür sayabiliriz
  • burda türklere ilgi inanılmaz derecede :)
  • Güney Kore sanırım Türkleri en çok seven ülkedir; Nedeni Kore Savaşında yardım ve onlarla birlikte zayiyatına ortak olması Korelilere bir sempati kazanmışızki çoğu koreli Türk bayraklarını şehit askerlerinin yanına gömer.
  • Bilmem japonya olabilir amerika zannetmiyorum ermeni ve yunan zaten düşman hmm
    azerbaycan falan olabilir
    NOT: HORT
  • 5 Zeki çocuk Avrupa ülkelerini işaretlemiş helal olsun
  • koreliler sever diye biliyordum ben
  • Avrupa Birliği ülkelerini işaretleyen 5 liseli kim? çıksın ortaya
  • ''Türkün Türkten başka dostu yoktur'' denmiş ama burada dostumuzun olmayışı dost olmayanların mı suçu sadece ?
  • Güney Kore çok sever bizi, Kore gazilerinden olsa gerek. O yüzden bize karşı büyük bir sempatileri var. Mesela bir gün G. Kore'ye gittiğinizde nereden geliyorsunuz diye sorulduğu zaman dost ülke derseniz hemen Türk olduğunuzu anlarlar.
  • orta asya balkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

5 Zeki çocuk Avrupa ülkelerini işaretlemiş helal olsun

Bence o AB ülkelerini işaretleyen 5 zeki çocuğun yaptığı şey Arap ülkelerini işaretleyen 28 zeki(!) çocuğun yaptığından çok daha mantıklı.AB'yi sırf "Almanya, İngiltere, Fransa hihihi" olarak gören zihniyetten farklı bir yorum beklenemezdi zaten.

Ben asıl dostlarımızın bazı AB ülkeleri ve Balkan ülkeleri olduğunu/olması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 12 Aralık 2011; 18:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

5 Zeki çocuk Avrupa ülkelerini işaretlemiş helal olsun

Bence o AB ülkelerini işaretleyen 5 zeki çocuğun yaptığı şey Arap ülkelerini işaretleyen 28 zeki(!) çocuğun yaptığından çok daha mantıklı.AB'yi sırf "Almanya, İngiltere, Fransa hihihi" olarak gören zihniyetten farklı bir yorum beklenemezdi zaten.

Ben asıl dostlarımızın bazı AB ülkeleri ve Balkan ülkeleri olduğunu/olması gerektiğini düşünüyorum.

Arap ülkelerini işaretleyen 28 zeki

• Ermeni soy kırımı sonrası oy veren 6 kişide heralde karar değiştirmiştir.Eskiden beri TÜrkiye'ye göz diken Avrupa devletleri
  • quote:

Ermeni soy kırımı sonrası oy veren 6 kişide heralde karar değiştirmiştir.Eskiden beri TÜrkiye'ye göz diken Avrupa devletleri

AB, 3-4 ülkeden oluşan bir birlik değil.O birlikte düşmanımız olduğu kadar dostumuz diyebileceğimiz ülkeler de bulunmakta.Ben Arap ülkelerini kendi ülkeme daha soğuk olarak görüyorum mesela, veya daha ikiyüzlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 22 Aralık 2011; 23:59:14 >
  • polonya , rusya ,ukrayna , belarus , azerbeycan
  • arnavut ve boşnakların sevmesi yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.