Şimdi Ara

Türklere yapılan Irkçılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce Eu forumlarında gezinirken bir Türk arkadaşımızın açtığı bir konu gördüm Türkiye haritada niye yok diye.Okuduğum yorumlar gerçekten çok sinirimi bozdu sizce neden bize bu ırkçılık?
    Sizin gibi salaklarla oynamicaz
    Hahaha türklerden kutulduk
    sizin gibi noobların avrupada işi yok
    vb.şeyler söylencek şeyler yapmağımıza inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 30 Haziran 2011; 13:55:14 >

• Çünkü her Türk adam akıllı değil.hiç unutmuyorum ilker diye bir adam vardı oyunda 2-3 kez karşılaşmıştık . adam her oyunda feedleyip millete küfür savurmuştu. birde nicki tamamıyla türkçe küfür olan bir adam vardı. oda yine gidip ölmüştü sonra oyunun sonuna kadar ana avrat saydırmıştı bana.Türkler böyle olunca oyundanda istemiyorlar ama bunu yapan sadece Türkler değil.Niye sadece türklere saldırıyorlar oda geçmişten gelen nefret herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 30 Haziran 2011; 13:34:59 >
  • Konuyu gösterebilirmisin bana merak ettim...
  • Bende bir kere türkçe türk olan varmı dedim bana karşı takımdan biri terrorist dedi
  • Dostum bu oyunlara da siyaset girecek tabiki Amerika'dan bahsediyoruz. Ruslar'ı da koymamışlar mape dikkat edersen
  • Adamın tekiyle ingilizce konuşuyoduk in-game. İşte neredensin falan ben Türk deyince adam şaşırdı falan "Wow first time a Turk speaking English" dedi. Heralde istemezler yani hani premadese bi yere kadar da solo kimsenin anlamadığı oyunlarda Türkçe konuşan varmış ya karşı teamde şaşırmıştım. Gerçi sadece Türklerde değil bu dendiği gibi, ama Türküz sevilmiyoruz.
  • Üstüne alınma sen Osmanlı torunlarıyız biz zamanında bizden etkilenen sevmeyi müzik dinlemeyi ticaret yapmayı bizden ögrendiler 2011 bilonçolarına göre dünyada 11 avrupada 5 sıradayız terör sorunu olmassa ilk 3 garanti gibi yeterki kürt türk çerkez alevi vs beraber yaşamayı bilelim hepimiz osmanlıdan gelmeyiz arap ülkerlerinin ve kuzey afrika ülkelerinde büyük sempatizyanımız var rahat ol sen geliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Login de olamıyorum ki cevap yazıyım.
  • Geçen gün Türkün biri sırf kendisini kestim diye ana bacı sövdü.Türklüğümden utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35gta

Çünkü her Türk adam akıllı değil.hiç unutmuyorum ilker diye bir adam vardı oyunda 2-3 kez karşılaşmıştık . adam her oyunda feedleyip millete küfür savurmuştu. birde niki tamamıyla türkçe küfür olan bir adam vardı. oda yine gidip ölmüştü sonra oyunun sonuna kadar ana avrat saydırmıştı bana.Türkler böyle olunca oyundanda istemiyorlar ama bunu yapan sadece Türkler değil.Niye sadece türklere saldırıyorlar oda geçmişten gelen nefret herhalde.

Benim adımda İlker bir anda höh ne filan oldum

Arkadaşa katılıyorum. + 1 kere ölüpde suçsuz adamlar noob gibi laflar kullanıp , kendi başına gidip ölüp niye yardım etmiyosunuz diyip , teamfightlarda geriye kaçıp millete laf yetiştirmeye çalışan bir çok Türk var. Bunlar yüzünden toplum olarak hiç bir oyunda sevilmiyoruz ve istenmiyoruz.

Hemen örnek veriyim ; Knight pvp serverlarında oynuyordum bir server vardı şimdi ismini hatırlıyamıyorum ama adamlar açtı oyunu ilk 1 hafta 300 küsür user vardı 150 si Türk. Server sahipleri 2 hafta sonra Türkleri engellediler. Bilmem anlatabildim mi.

• Turkey noobs go play silkroad league of legends is not for you u dont speak english like noobs russians

Yapılan yorumlardan biri böyle
  • nedense hep sizi buluyor hiç karşıma öleleri çıkmıyor bizimkilerde ana bacı agızlarından eksik olmuyor ki
  • Bu tarz yorumlar her ülkeyle ilgili yapılır. Adamların hayat amacı Türkiye'yi yok etmek falan değil yani. Her kötü sözü buraya yapıştırıp ağlamayın. Gidip biraz daha yabancı forumlarda dolaşın, bunun normal olduğunu kavrayınca bir süre sonra buraya gelip ağlamak yerine orda cevap vermeye başlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot71

Konuyu gösterebilirmisin bana merak ettim...

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=285494
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

Veyler az önce Eu forumlarında gezinirken bir Türk arkadaşımızın açtığı bir konu gördüm Türkiye haritada niye yok diye.Okuduğum yorumlar gerçekten çok sinirimi bozdu sizce neden bize bu ırkçılık?
    Sizin gibi salaklarla oynamicaz
    Hahaha türklerden kutulduk
    sizin gibi noobların avrupada işi yok
    vb.şeyler söylencek şeyler yapmağımıza inanıyorum

ilk önce yazmayı öğren + bu konu biraz kural dışı geldi bana :):)

ama yapılan haksızlık mı dersen haksızlık tabi ki ama buraya yazmana gerek yoktu
  • "I hope you retard turky people will go the north"

"why doesnt LOL look into the real legitimate EU counties ? Turkey is not in the EU and therefore has no right to be part of the game"

"3%. 3% of a country doesnt make him european."
  • o konuyu ben de okudum, ırkçılık manasında pek bir şey göremedim. Ki varsa şikayet et, oyundan da banlansınlar. Söyledikleri, Türkiyenin avrupada olmadığı bu yüzden avrupalı sayılamayacağı ki haklılar. Avrupada mıyız sence ?
  • biri demişki alman nüfusunun yarısı türk zaten

onun için batıyı seçmeniz gerekir yazmış
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.