Şimdi Ara

Türkler ve CS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Ocak 2022; 13:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• La oyunda yine iyiler sen bi de dışarıda gör onları. Bunlar yüzünden hayat enerjimi kaybediyorum ben, sömürüyorlar lan beni

• Birader herkes Türklerden şikayetçi de buraya yazanlar isveçli mi anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Birader herkes Türklerden şikayetçi de buraya yazanlar isveçli mi anlamıyorum.

Genel olarak durum böyle ayrıca çoğu yabancı da bizden şikayetçi sadece burdakilerle genelleme yapılmaması lazım
  • türk yabancı farketmiyor oyunda kanser kitle var türklerden de diğer milletlerden de çıktığı çok oluyor ama benim şansıma mı bilmiyorum polonyalılardan daha çok çıkıyor gibi bu kanserler
  • Cidden öyle türkler , adam sövmeye öyle bi kendini kaptırıyor ki , sövmekten oyun oynayamıyorlar

• cyka blyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ruslar kadar değil yine de Türkler.Ruslardan daha 1 tane ,sadece efendi gibi oyununu oynayanını görmedim.
  • MM'de lem'e çıktığımdan beri 3 kere hile geldi 3'üde hile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WF Armo

MM'de lem'e çıktığımdan beri 3 kere hile geldi 3'üde hile...

3 hile de 3 hile çok normal :D şaka bi yana ben 1 maçta 2 türk'ün karşılıklı hile yarışına girdiğini gördüm hile ile 5 kişi giren türk de çok gördüm bide açık açık yapıp laf atıyolardı.
  • Bizimkilerde mantık kendileri yaparsa profesyonellik ve smurf , karşı yaparsa %100 wh aim

• arkadaşlar size bişey sorcam benim csgo da sohbet iletisi t düğmesine ayarlı t ye basıyorum konuşamıyorum sorunu bilen varsa sölermi bide csgo yu silince oynadığım saat başarılar vb siliniyormu
  • XGL X kullanıcısına yanıt
    Ops yanlış yazmışım. 3 hile geldi 3'ü de Türk demek istemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.