Şimdi Ara

Türkler kadar rahat kız tavlayan millet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda tek sevgilim olmamış, hiç bana aşık kız olmamış öğrenci değişim programıyla dün çek cumhuriyetine geldim. Sınıftaki çocuklar o kadar yakışıklı olmasına rağmen bütün kızlar bana hasta oldu. Anlayacağınız sevgiliniz yoksa problem sizde değil kezbanlarda

• Kısmen haklısın orası ayrı.Fakat insan tabiatı gereği diğerlerinden farklı olanı arzuluyor her zaman.Mesela çevrenizde ne kadar kız olursa olsun yabancı bir kızın yeri ayrıdır çünkü o farklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Kısmen haklısın orası ayrı.Fakat insan tabiatı gereği diğerlerinden farklı olanı arzuluyor her zaman.Mesela çevrenizde ne kadar kız olursa olsun yabancı bir kızın yeri ayrıdır çünkü o farklıdır.

AYNEN BU YÜZDEN HERKES İZMİRLİ KIZLARI ELDE ETMEYE KASIYOR, ÇÜNKÜ BİR İTALYAN, BİR FRANSIZ KIZINDAN HİÇBİR FARKI YOK. BUNU TAM OLARAK AÇIKLAMIŞSIN, TEŞEKKÜR EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 30 Eylül 2014; 18:46:28 >
  • quote:

Kısmen haklısın orası ayrı.Fakat insan tabiatı gereği diğerlerinden farklı olanı arzuluyor her zaman.Mesela çevrenizde ne kadar kız olursa olsun yabancı bir kızın yeri ayrıdır çünkü o farklıdır.

adam sosyolog

• quote:

sanırım haklısın
  • Türkiyede Kızlar 2 ye ayrılır bro

İzmirli Kızların yeri farklıdır unutma bunu

• yabancı avrad alacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

quote:

adam sosyolog

Hayır sosyolog değilim.

• Ulan ne İzmir miş arkadaş görende MarsIn ücra köşelerinde yaşıyor sanacak.
  • çekkk ribapliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

AYNEN BU YÜZDEN HERKES İZMİRLİ KIZLARI ELDE ETMEYE KASIYOR, ÇÜNKÜ BİR İTALYAN, BİR FRANSIZ KIZINDAN HİÇBİR FARKI YOK. BUNU TAM OLARAK AÇIKLAMIŞSIN, TEŞEKKÜR EDİYORUM.

İzmir fanboy'u geldi

• adına sevindim kezbanlardan kurtulmuşsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız o yabancı olduğun için başka bi şey yok bizede yabancılar geliyor tipsiz olsa şişko olsada en güzelinden en çirkini üstüne atlıyor
  • sana öyle gelmiştir

• Aynn. Bizim unideki siyahi kızların hepsi güzel geliyor bana mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F.K

Aynn. Bizim unideki siyahi kızların hepsi güzel geliyor bana mesela

Bir değişik geliyorlar mesela ayrı bir çekicilikleri var merakımızdan kaynaklanıyor sanırım.Ama bazıları çok itici.

• Diğer elemanlardan bir farkın kesinlikle vardır esmersindir vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • affiliation kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.