Bildirim
Türkler kadar rahat kız tavlayan millet yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kısmen haklısın orası ayrı.Fakat insan tabiatı gereği diğerlerinden farklı olanı arzuluyor her zaman.Mesela çevrenizde ne kadar kız olursa olsun yabancı bir kızın yeri ayrıdır çünkü o farklıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#
Kısmen haklısın orası ayrı.Fakat insan tabiatı gereği diğerlerinden farklı olanı arzuluyor her zaman.Mesela çevrenizde ne kadar kız olursa olsun yabancı bir kızın yeri ayrıdır çünkü o farklıdır.
AYNEN BU YÜZDEN HERKES İZMİRLİ KIZLARI ELDE ETMEYE KASIYOR, ÇÜNKÜ BİR İTALYAN, BİR FRANSIZ KIZINDAN HİÇBİR FARKI YOK. BUNU TAM OLARAK AÇIKLAMIŞSIN, TEŞEKKÜR EDİYORUM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 30 Eylül 2014; 18:46:28 > -
quote:
adam sosyolog
quote:
sanırım haklısın -
Türkiyede Kızlar 2 ye ayrılır bro
İzmirli Kızların yeri farklıdır unutma bunu
yabancı avrad alacam -
quote:
Orijinalden alıntı: Luka Modric
quote:
adam sosyolog
Hayır sosyolog değilim.
-
Ulan ne İzmir miş arkadaş görende MarsIn ücra köşelerinde yaşıyor sanacak. -
çekkk ribapliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk -
quote:
Orijinalden alıntı: affiliation
quote:
AYNEN BU YÜZDEN HERKES İZMİRLİ KIZLARI ELDE ETMEYE KASIYOR, ÇÜNKÜ BİR İTALYAN, BİR FRANSIZ KIZINDAN HİÇBİR FARKI YOK. BUNU TAM OLARAK AÇIKLAMIŞSIN, TEŞEKKÜR EDİYORUM.
İzmir fanboy'u geldi
adına sevindim kezbanlardan kurtulmuşsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlız o yabancı olduğun için başka bi şey yok bizede yabancılar geliyor tipsiz olsa şişko olsada en güzelinden en çirkini üstüne atlıyor -
sana öyle gelmiştir
Aynn. Bizim unideki siyahi kızların hepsi güzel geliyor bana mesela
quote:
Orijinalden alıntı: A.F.K
Aynn. Bizim unideki siyahi kızların hepsi güzel geliyor bana mesela
Bir değişik geliyorlar mesela ayrı bir çekicilikleri var merakımızdan kaynaklanıyor sanırım.Ama bazıları çok itici.
Diğer elemanlardan bir farkın kesinlikle vardır esmersindir vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X