Şimdi Ara

Türkler'in gerçek tipi [ BİLİMSEL KANITLI ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
35.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Neredeyse 10 asırdır Batı Asya'dayız yani anavatandan çok uzaklarda. Haliyle iklim değişti ve vücut bu iklim şartlarına ayak uyduruyor, devşirme sistemiyle aramıza yabancılar girdi. Kısacası fenotipimiz aynı kalmadı. Ama dilimiz Türk dili, kültürümüz Türk kültürü ve Türk hissediyoruz kendimizi. Ben kendimi Türk hissettikten sonra isterse Aborjin tipine sahip olayım bir şey değişmez.

Türklük bir kültürdür zaten genetik olarak asyayla bir alakamız yok ben bunu anlatmaya çalışıyom millete Ruslar mesela baya safkan çıktı bu yüzden Rusların tipi sıradan tek tip.

Edit:iklimden değiştik diyen bazı süper zekalar var şöyle izah edeyim 15 bin yıl önce bir X ırkını ele alalım bakın zaman önemli 15 bin yıl bu X ırkı Ural-Altay dağlarında yaşıyor içlerinden bir kısmı asyaya ilerliyor diğer kısmı Finlandiya'ya 15 bin yıl sonra bir taraf Türk oluyor bir taraf sarışın taş gibi Finlandiyalı demek istediğimi anlamışsınızdır 200 yılda olan bir şey değil bu binlerce yıl geçmesi gerekiyor eğer zamanı 60 bin yıl geriye sararsak Afrikada yaşayan tek bir ırka gidiyor o zamanda ne çinli var ne avrupalı ne türk ne arap sadece tek bir ırk var.Y-Dna haplogrup geçiş güzergahını incelerseniz adam akıllı anlarsınız bu ırklar meselesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 28 Aralık 2014; 17:02:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Ciddi olmadığını varsayıyorum.
    Antropoloji okuyan bir arkadaşım vardı. Oda bitirme tezinden Türk vatandaşlarını incelemişti. Ortaasya'dan gelen Türkler ile şuan ki halimiz arasında dağlar kadar fark olduğunu anlatmıştı.
    Türkler Anadolu'ya geldiğinde, bizans, safevi, arap ve ermenilerle ilişki kurarak bugüne geldiğini ve bundan dolayı yüz ve vücut yapımızın safkan Türkler'den çok farklı olduğunu yazmıştı tezine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Antropoloji okuyan bir arkadaşım vardı. Oda bitirme tezinden Türk vatandaşlarını incelemişti. Ortaasya'dan gelen Türkler ile şuan ki halimiz arasında dağlar kadar fark olduğunu anlatmıştı.
    Türkler Anadolu'ya geldiğinde, bizans, safevi, arap ve ermenilerle ilişki kurarak bugüne geldiğini ve bundan dolayı yüz ve vücut yapımızın safkan Türkler'den çok farklı olduğunu yazmıştı tezine.

Alıntıları Göster
    Türkiye bir insan olsaydı tipi aynen böyle olurdu;

Türkler'in gerçek tipi [ BİLİMSEL KANITLI ]

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Asya'da yaşayan Türkler hala çekik gözlüdür iklim ile alakalı bizde Türk'üz ama orta doğu iklimi bizi değiştirmiş.

Bizi değiştiren iklim değil diğer ırklar ile karışmamız ayrıca Türkiye'deki gerçek Türk sayısı çok azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Asya'da yaşayan Türkler hala çekik gözlüdür iklim ile alakalı bizde Türk'üz ama orta doğu iklimi bizi değiştirmiş.

Alıntıları Göster
    Ülkede 4 milyon suriyeli geldi son 2-3 yılda. 50 yıl sonra bizden birisi olacaklar kız alacaklar kız verecekler Hepimiz Arap olacağız. Bırak Türk genini avrupalı genlerimiz de gidecek arap devleti olacağız bu gidişle hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Ülkede 4 milyon suriyeli geldi son 2-3 yılda. 50 yıl sonra bizden birisi olacaklar kız alacaklar kız verecekler Hepimiz Arap olacağız. Bırak Türk genini avrupalı genlerimiz de gidecek arap devleti olacağız bu gidişle hadi hayırlısı.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 1:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoulOfHeaven kullanıcısına yanıt
    Kendini Türk hisseden herkes Türk'tür bana göre. Safkan falan köpek miyiz biz? :) Bende o Türklerden biri olabilirim ama önemsiz önemli olan onların kültürlerini ve anılarını yaşatmak hatırlamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımın bölümünden dolayı okuduğu kitap da görmüştüm.Öylece gözüm ilişmişti. Bölgesel olarak insanların yapısal olarak nasıl etkilendiklerini yazmışlardı.Okudukça hoşuma gitmişti.Türkler kafkas yada ortaasya olarak bahsediliyordu.Aklımda kaldığı kadar anlatmak istiyorum.Üstünden baya zaman geçti. Bazılarını bilmeden yanlış söylemiş olabilirim.

İlk olarak afrikadan başlamak istiyorum. Genellikle doğu ve batı olarak 2'ye ayrılırlar.Doğu kısmı daha uzun boy ve vücut yapısına sahipken batı kısmı daha kısa boy ve vücut yapısına sahip her ikisinden sporda birbirine oranla artıları var. Batı kısmında insanların kafaları küçükken doğu kısmında daha yuvarlak ve büyük.Kas yapıları bildiğimizin tam aksine beyaz insana göre( Bölgesel olarak değişebilir) daha zayıf.Nedeni ise oksijeni daha verimli kullanabilmek.Malum afrika. Ama kas yapıların daha farklı olması onlara manevra ve çeviklik sağlıyor. Yani Siyah birinin hızlıca ve aniden yaptığı tuhaf haraketler pekde şaşılmaması gerekir. Güney Amerika ise en uzun olan bölümdü Antil kökenlerinden baya bahsediliyor.Uzun kol ve bacaklar ve üstüne şekilli vucutları sporda onları diğer insanlara göre çok ileri atıyor.Koşuda futbolda basketbolda sayıları az olmasına rağmen çok insan çıkarmışlıkları vardır.thierry henry, Abidal,edgar davids,husein bolt gibi.Bunlar antil genlerini taşıyan birkaç isim.Başarılarından anlayabiliriz.Ayrıca güney afrikalı insanları göğüs kafesi daha büyüktür.Bu sayece spor musabakalarında daha uzun sahada kalabilirler.Ama aynı orandan üst taraflardada bahsettiğim gibi güçleri daha azdır.Kondisyon ile güç karıştırılmaması gerekir.Mesela 100 kiloyu kaldıran bir insan 1 gün boyunca çalışamayabilir. Ama kaldıramayan insanda bir gün boyunca daha fazla iş yapabilir.Türklerin ve Türklere yakın genlerin en büyük özelliği sırt ve oval kemiklerini geniş olmasıdır.Ayrıca dövüş sanatlarında ve güreş gibi musabakalarda başarıları burdan gelir. Ama bir siyahi ve ya antil kökenli insana göre daha çevik değildir.Bu yüzden daha fazla darbe alabilir. Ama anlık tepkileri onlara göre daha güçlü olabilir.Burda Türk olarak bahsettiğim yerlere Rusların bir kısmı kafkas toprakları ve ortaasya tarafı dahil ediliyor.mezopotamya ve daha aşağısı arabistan yarım adasına inildikçe çölün etkisinde kaldıkları fiziksel olarak pek fazla başarım gösterememişler.Spor alanında da gördüğümüz gibi çok az arap ve iran kökenli oyuncu vardır.Bu özellikleri inkar edemeyiz.Spor musabakalarını takip ettiğimizde çok bariz olarak görebiliriz. Tabiki disiplin bunlardan daha önemlidir.Eklemek gerekir.

• Hort 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

He anasını tüm Avrupa safkan bir biz kırmayız, soysuzuz. Türk olmayanlar Türk hakkında iddia atmasın ortaya .
    Avrupa slav cermen iste.
    Bizde rum-fars karisik neyse allahtan arap cikmadik

• EnterX kullanıcısına yanıt
    Ben tam fars erkegiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu halkların bilmemneyi cilere laf anlatmaktan yoruldum yeter artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saaatlik video var bunula ilgili yukardaki linkle de ilgili adam j1 yani arami grup diye söyleniyor . böyle siteyi gidip de ben mi açacaktım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kıza benziyorum sanki. hakiki türk müyüm ben

• Bunlar gerçek Türk oluyorsa diğerleri sahte Türk mü oluyor? Atatürk'ün bunlarla hiçbir ilgisi yok ama benliğini unutmuş, Rusça konuşan Orta Asya halklarından daha Türk milliyetçisidir. İnsan nasıl hissediyorsa odur.

Konu sahibinden ziyade gelen yorumlara ithafen yazdım.

• peki bu genlerin karakteristik özelliklerimiz ve davranışlarımız üzerinde etkisi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

ilk kıza benziyorum sanki. hakiki türk müyüm ben

oiyyy hanimiç hanimiç
  • aga kalk sahur@Şuan noluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

aga kalk sahur@Şuan noluyo
    hyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: salbenisall

peki bu genlerin karakteristik özelliklerimiz ve davranışlarımız üzerinde etkisi var mıdır?
    Şöyle var karakter ve davranışların merkezi beyin. Beyin de farklı ırklarda farklı evrildiyse ki bence öyle. O zaman karakter ve davranışlarımızı geç zekan dahil herşey genetik oluyor. He tabi bunu söylediğin zaman ırkçı oluyorsun bilmemne oluyorsun. James watsonda bu yüzden linç edildi zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.