Şimdi Ara

Türkler İçin Söylenen Sözler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yabancıların türkler hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istiorsanız ; Ah, şu biz karabıyıklı Türkler adlı kitabı okuyun

Ayrıca Kaşgarlı Mahmutun Divanu Lugati't-Türk'te Muhammed'in. ''Yüce tanrı der ki benim bir ordum vardır,Adını Türk koydum.Onu dağa oturttum: Bİr Ulusa kızdığım vakit onu üstüne saldırtırım. diye bir hadisin bulundugunu yazıdıgını

Ayrıca Prof Osman Turan'ın ''Türk Cihan Hakimiyeti Mefküresi Tarihi'' adlı kitabında Hz.Muhammed'in bir diğer hadisinde ''Türkler size dokunmadıkça siz de Türklere dokunmayınız'' dediği iddaa edilir

Fakat bunlar da gerçek payı olabilir ama O dönemlerde Türklerin halife üzerinde etkin oldugu sıralar söylendiği varsayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

İşte o Türk'lerin geldiği nokta. Bu noktaya kimlerin saysesinde, nasıl gelindiği de malum.

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Madem Türksün göster ürksün....

aklını...

Evet, seni başka bir konu da hakaret ederken görmüştük.
    Bu da sanırım Türklüğün geldiği başka bir nokta...

Neyse...
    Madem Türklüğümüzle o kadar övünüyoruz...
    Bun açıklayın bakalım...

Uluslararası Saydamlık Örgütü tarafından yürütülen bir araştırmaya göre, yolsuzluk zengin ülkelerde olduğu kadar yoksul ülkelerde de artış gösteriyor.

Uluslararası Saydamlık Örgütü'ne göre, İzlanda en 'temiz' ülke

Örgütün yayımladığı Yolsuzluk Algılama Endeksi'ne göre, Bangladeş ve Çad dünyada en fazla yolsuzluğun görüldüğü ülkeler.

Kosta Rika, Rusya, Sri Lanka, Kanada ve İrlanda'da da durum kötüye doğru bir gidiş gösteriyor.

Türkiye'deyse bir iyileşme söz konusu.

2004 yılında yayımlanan Yolsuzluk Algılama Endeksi'nde 77'inci sırada olan Türkiye, bu yıl 65'inci sıraya yerleşmiş durumda.

Türkiye, endekste Meksika, Gana, Panama ve Peru'yla aynı sırayı paylaşıyor.

Hong Kong ve Nijerya'da da halkın yolsuzluk olarak nitelediği olaylarda düşüş görüldüğü ifade ediliyor.

kaynak

• işte şimdi egom tavan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtPlt -- 3 Nisan 2008; 19:08:23 >
  • __________________________________________________ __________________
    TOWSHEND
    "Savaşın zevkini almak isteyenler Türklerle savaşsınlar."

isin ozunu ben size soyleyeyim gaza geldikten sonra basaramayacagimiz sey yok lakin asiri ozguvenin verdigi aylaklikta ayri bir konu inceldigi yerden kopsun terimi bize uygulanirsa KOPACAGI YERE KADAR INCELSIN GERISI HALLEDERIZ RAHAT OL ADAMIM MUHTAC OLDUGUN KUFRET DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR!!!
  • Görselerdi aynısını şimdi diyemezlerdi. Çizdiğimiz tablo kötüye doğru gidiyor. Gün ve gün işlenen suç ve suçlular yükselişte. Terörizim almış başını gidiyor. Gece dışarı çıkamaz olmuşuz. Vatanını ve milletini düşünen lider lazım bize. Kendini düşünen değil..
  • Peygamberimiz , Hz.Muhammed (s.a.v ) 'in Bizim için böyle güzel sözler söylemesi gerçekten çok hoş ve gurur verici.
  • vay beee....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Bir de bunları online oyunlarda söyleseler.

Adamlar bizi barbar,ş*r*fsiz,sahtekar olarak görüyorlar

İşte bu yüzden Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!Oyunlarda daha ağır küfür ediyorlar!(Alman,Fransız ,Danimarkalı;bunlar şu ana kadar küfür edenler.)
  • Biz eskiden buyduk.Peki şimdi de böyle miyiz?

• türk olarak işte böyle kötü özelliğmiz var. gaza geliyoruz...
  • Napolyon
    Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama asla yenemezsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.