Şimdi Ara

Türkiyenin yaşam standartı iyi diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okadar iyiki en dandik otomobil 15 bin liradan başlıyor

Okadar iyiyki bir çok kişi 1500-2000 lira maaş alıyor

Okadar iyiki milyonlarca kişi yoksulluk sınırı altında yaşıyor

Bide demezlermi kafasını çalıştıran güya türkiyede çok paralar kazanırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 22 Ağustos 2016; 16:45:26 >

• Kim diyor arkadaşım onu? Ben hiç duymadım çünkü ha duysam da ciddiye almam orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Kim diyor arkadaşım onu? Ben hiç duymadım çünkü ha duysam da ciddiye almam orası ayrı

Konu dışında bir çok kişi diyor bunu
  • onu diyenler blok yemek isteyenlerdir.
  • Türkiyede yaşam standartının ekonomi açısından iyi olmadığı konusunda sana katılıyorum dostum.Özellikle işçiler bilir bu durumu,bende taşeron işçi olarak çalıştım az çok anlarım fakat etin iyisini yiyemiyoruz,arabanın iyisine binemiyoruz diye bu vatanı sahipsiz bırakıcak değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Ya cok calisin ulke iyi yerlere gelsin yada ayni sekilde cok calisip yurt disina gidin.
    Gelip burda aglamayin.

biz vatanımıza hizmet etmek istiyoz kardeşim. bazıları gibi vatanımızdan kaçmayız
  • Enflasyon hakkında bilgi verilirken temel ihtiyaç malzemelerinin yanısıra kamyon lastiği, dinamit, çamaşır ipi, pinpon topu, hortum gibi kırk yılda bir alınacak(dinamit alan/alacak kaç kişi varsa aramızda) baz alınarak verildiği için rakamlar hep iyi(!) gözüküyor.

Gerçekse zengin daha zengin, fakir daha fakir. Her zaman oldu gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Guzel diyonda vatan sevgisi karin doyurmuyor.
    Bak misal 240 lira elektrik faturasi geliyor bunun 125 lirasi vergi kacak bedeli vs. Tuketim bedeli 115 lira felan.
    Vatan sevgisi vb irakmiyor ki devlet. Koyunu yolar gibi yoluyor

oda doğru. malum parti gidene kadar bende dönmem tr'ye.
  • 240 lira elektrik faturası ilk defa duydum.(evse)
  • ya milyon tane adam var kafasını kullanıp zengin olan
    asıl türkiye gibi ekonomisi olan ülkelerde kafanı kullanırsan para kazanırsın yoksa gelişmiş ülkelerde sana gelene kadar zaten milyon tane o işi adam gibi yapan vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriple

Türkiyede yaşam standartının ekonomi açısından iyi olmadığı konusunda sana katılıyorum dostum.Özellikle işçiler bilir bu durumu,bende taşeron işçi olarak çalıştım az çok anlarım fakat etin iyisini yiyemiyoruz,arabanın iyisine binemiyoruz diye bu vatanı sahipsiz bırakıcak değiliz.

Paran olsa amerikadan sa diye konu açarsın çakal senii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 bine araba varsa bulsana bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidness

quote:

Orijinalden alıntı: Kriple

Türkiyede yaşam standartının ekonomi açısından iyi olmadığı konusunda sana katılıyorum dostum.Özellikle işçiler bilir bu durumu,bende taşeron işçi olarak çalıştım az çok anlarım fakat etin iyisini yiyemiyoruz,arabanın iyisine binemiyoruz diye bu vatanı sahipsiz bırakıcak değiliz.

Paran olsa amerikadan sa diye konu açarsın çakal senii

Param olsa konu açacağım tek başlık Ötükenden sa olur.Oda kalıcı olmaz merak etme

• Meyve sebze ucuz abi daha ne olsun köprü de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.