Şimdi Ara

Türkiyenin Alexi SEMİHdir ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K
  • _____________________________
  • ne dıyorsak o. işte semıh farkı. bu konuyu ılk yarı 1 0 yenıkken acmıştım.
  • Türkiye'nin Alex'i değil de, Türkiye'de pivot santrafor işini en iyi yapan adam Semih'tir bana göre..Topu alıp, indirip sağa sola dağıtması, hücumda çoğalmamızı sağlıyor..Alex bu yüzden en iyi Semih'le performans verirdi her zaman, kendi de söylerdi..Her takıma pivot santrafor lazım ve tabiki onu kullanabilecek bir antrenör, bizde 2. yok malesef..

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Türkiye'nin Alex'i değil de, Türkiye'de pivot santrafor işini en iyi yapan adam Semih'tir bana göre..Topu alıp, indirip sağa sola dağıtması, hücumda çoğalmamızı sağlıyor..Alex bu yüzden en iyi Semih'le performans verirdi her zaman, kendi de söylerdi..Her takıma pivot santrafor lazım ve tabiki onu kullanabilecek bir antrenör, bizde 2. yok malesef..

aynen işte kanıt. girın lınke gerc eklerı gorun.http://forum.donanimhaber.com/m_69664884/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71205863

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.