Şimdi Ara

Türkiyedeki ünlülerin gerçek yüzleri-2(Muhahaha!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ajda Pekkan
    SüpürSıtar, MegaSıtar, CigaSıtar. İkinci Ramses'in kızkardeşi. Yaşayan mumya.
    Ajda, Sanat hayatına siyah-beyaz Yeşilçam filmlerinde vampir (emici) kadın rolleriyle başlar. O filmlerde oynayan adamların hepsinin rahmetli olmasına rağmen, Ajda hala ilkokul çocukları gibi saçını örmeye devam etmektedir..

    Vücudunda estetik yaptırmadığı yeri kalmamıştır.. 3 ayda bir rektifiyeye girer. Gerdire gerdire göbek deliği çenesine gelmiş ve bu sayede beleşe gamze sahibi olmuştur. Ondan artan derilerle İstanbul Belediyesi mehter takımı kurmuş, bir efsaneye göre davulun derisi bir zamanlar Ajda'nın kulak memesiymiş. Çene derisini de Türk Hava Kurumuna bağışlamış... Kendisi biraz yardımseverdir de.

    Entel havalarındadır. Kerizması sıkıdır, 180 hava basar. "R" leri Amerikan aksanıyla söyler. Aradabir ingilizce laf paralar.

    Erovizyon şarkı yarışmasının seferberlik kabul edildiği yıllarda ,"Aman petrol, canım petrol" adlı arabesk şarkıyla Erovizyona katılmış ve sondan bilmem kaçıncı olmuştur. Avrupaya büyük ümitlerle gönderilen Ajda"nın nal toplaması milli felakete yol açmış, bundan kerizması feci şekilde sarsılan Ajda, evine kapanmış, kafasını yastığın altına sokmuş (underground) ve bu pozisyonda tam beş yıl kalmıştır.

    Bir zamanlar Paris'e gitmiş, orada Olimpiya denen yerde konser vermiş, acayip kerizma yapmıştır. Ama daha sonraları Ajda'nın çevirdiği iddia edilen birtakım porno filmleri ortalıkta dolaşmaya başlamış, bunlar kerizmasını bayağı sarsmıştır. Zeki Müren'le beraber ALO denen deterjanın reklamında oynamıştır. Bir ara Aziz Üstel'in kırıklığını yapmıştır. Şu an için kerizması yerinde evinde kedileriyle oynamaktadır.




    Alişan
    Aynalı Sazan. Deliğikanlı Tapir (karıncayiyen).
    Sanat hayatına, Pirestij Müzik patronlarına arabesk-aşiran makamında yalakalık yaparak başladı. Bir anda bütün zıpçıktı şarkıcılar gibi, aptal genç kızların sevgilisi oldu. İnterSıtar televizyonuna çekilen enseye tokat, göte yumruk konulu, "Aynalı Sazan" filiminde "sazan" rolünü oynadı.

    Yıllardır kendine bile doğru-dürüst kerizma yapamayan İnterSıtar, bu yontulmamış keresteyi "Erkekliğin kitabını yazan adam" diye lanse edince, Alişan baştan defolu bir kerizma sahibi oldu.

    Aynalı Sazan'ın kerizmatik edebi hayatı tabii ki erkekliğin kitabıyla başlamıyordu. Daha önce "sümüğü sündürmeden burun karıştırma", "ağzı açmadan geğirme", "kurbağa götüne çöp sokma" gibi edebi değeri olmayan kitaplar yazmıştı.




    Aydın
    Delikli bovling topu. Vajina biti, Medyatik boyalı göt. Televole sermayesi. Gelin-kaynana arasındaki üçüncü yavşak şahıs.
    Sanat hayatına erkek hamamlarında obua çalarak başladı. Erkeklerin karılarını toplardan kıskanmaması, kadınların da erkeğin yavşamışını sevmeleri, eğlence ve medya dünyasının pezevenklerini yeni oluşumlara itti. İşte bu yeni tirend, Aydın gibi kabiliyetsiz yumuşakçaların (Microsoft) parlamasına ve paralanmasına yol açtı. Bu tirendin birinci yasası "salla götü, kap parayı" olduğundan götü iyi sallayan parayı ve kerizmayı kaptı.

    Bir zamanlar pırasa saçlarıyla kerizma yapmaya çalışan Aydın, asıl kerizmayı saçlarını Riki Martin usulü kestirince yaptı.




    Ayşe Özgün
    Televizyon çaçaronu. Savaş Ay'ın manevi anası.
    Sanat hayatına TRT'de pire zıplatarak başladı. Sonra ATV'de eğitici programlar yapmaya başladı. Programlarında tavuklara tecavüzüden, göbek dansına, lahana dolmasından, kuantum fiziğine kadar işlemediği konu kalmadı.

    Kerizmasını kesekağıdı ve tuvaletkağıdına borçlu. Programına çıkardığı insanların kafasını kesekağıdına sokması, kerizmasının patlamasına yolaçtı ve kesekağıdı üretimi yüzde binbeşyüz arttı Hatta çığlık filminin yapımcılarının Ayşe Özgün'den.esinlendiği bile söylenir.

    Kerizmasının zirve noktasına ise 1 gram suyla banyo, 2.5 milimetrekarelik tuvaletkağıdıyla taharet, yarım tatlı kaşığı suda fırtına yapılabileceği gibi ilginç iddialarla ulaştı. Ve bu iddiaları Okan Bayülgen'in pırogramında uygulamalı olarak göstermeye kalkıştı. Eğer Okan atak davranıp engellemeseydi, az daha sütüdyoda 2.5 milimetrekarelik tuvaletkağıdıyla taharet yapacaktı (Misyon İmposibıl -Görevimiz tehlike-).




    Ayşe Cırt Teyze
    Yırtık donun kerizması.
    Sanat hayatına bir kilodun ağına, ağıtlar yakan kadın rolüyle başladı. Kısa zamanda garip ama müthiş bir kerizma yaptı.

    Herkes çamaşır giydiğinin farkında bile değilken, o çamaşırların yırtılmasının dünyanın en önemli şeyi olduğunı ispatladı. O olmasaydı hepimiz yırtık-pırtık çamaşırlarla dolaşıyor olcaktık. Hatta Ayşe Teyze dünyayı daha önce uyarsaydı belkide ozon tabakası yırtılmamış olacaktı.

    Sağolasın Ayşe Teyze. Vatan sana minnettardır.




    Azer Bülbül
    Titreyen göt. Sallanan dallama. 7.4'lük keş.
    Asıl adı Subutay olan Azer Bülbül, sanat hayatına türkü söyleyerek başladı. Türkü söylerken kaydadeğer bir kerizması yoktu.

    Almanyada amalelik yaparken, inşaatta boş zannettiği biryere işemeye başladı. Ama işediği yerde elektrik hattı vardı. Şiddetle şeyinden elektrik çarpmasına tutuldu ve komaya (come in) girdi . Hastanaye kaldırıldı, kalbine elektrik şoku verildi. Komadan çıkınca basur tedavisi olmaya karar verdi, bu sefer de götüne elektrik verdiler. Elektrik yüzünden genetik yapısı değişen Subutay artık bir süperkahraman olmuştu. Ama Türkiyede süperkahramanlık para etmediğinden arabeskçiliğe bulaştı. Titreye-sallana-yuvarlana söylediği şarkılarla aşırı kerizma yaptı. Depremden tek hoşlanan şahıs Azer'di.

    O şimdi tırafo.




    Aziz Üstel
    Kerizmanın ağababası.Şişme tulum. Eli cebinde, cebi delik. Kasıntı pırofesörü.
    İşte kerizma mevhumunu Türkiyeye getiren adam. TRT'de yapımcı olan karısının torpiliyle TRT'de tercümanlığa başladı. Kerizmasının çekirdeklerini TRT'de "gecenin morukları" (mortimer) isimli pırogramda attı. Bu pırogramda, kelle kulak yerinde, eli cebinde, eliyle saçlarını tarayan, iki kelime lafı 4 saate düşüne düşüne söyleyen, ikidebir kıravatıyla ceketini düzelten, ayağını kameranın objektifine sokan, arada derin hülyalara dalan entel kerizma sahibi bir filozof havasındaydı. Çağırdığı tiplerle entel geyik muhabbetleri yapar, herkese ne kadar da çok şey bildiğini göstermek için yırtınırdı. Yırtınmaları sonuç verdi ve istediğinden fazla kerizma yaptı. Kerizması sayesinde Ajdayı ve daha bir çok karıyı götürdü.

    Bir kerizma sahibinin başına gelebilecek en kötü şey maalesef Aziz'in başına geldi. Herkes onu sanat meraklısı, Teksaslı petro-dolar milyarderi zannederken onun aslında Ankara Bentderesinde köftecilik yapan bir adam olduğu gerçeğinin gazetelerde yayınlanması kerizmasına inen en büyük darbe oldu. Bu köfte darbesinden kerizması ağır hasarlı olarak çıkan Aziz, eski sevgilisi Ajda gibi inzivaya çekildi ve kafasında tam 6 yıl kesekağıdıyla dolaştı.

    Köfte faciasının unutulmasıyla beraber yeniden kerizmasının kozasını örmeye çalışan Aziz'e bir darbe de hela tarafından gelmiş ve Nurseli İdiz'le bir barın helasında basılmıştır.

    Aziz Üstel artık havası kaçmış bir balona benzeyen kerizmasıyla uyduruk kanallarda uyduruk pırogramlar yapmaktadır. Kerizmadan o kadar vazgeçmiştir ki bir pırogramda Cenk Koray'la birbirlerine fındık kabuğu atıp sidik yarışı yapmışlardır.







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.