Şimdi Ara

Türkiyedeki üç büyüklerin taraftar sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazandığı 2000 yılından bu yana yüzde 4'lük taraftar kaybına uğradı. İstanbul'da ise Fenerbahçe taraftarı Galatasaray'dan daha fazla...

Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nı kazandığı 2000'den bu yana taraftar kaybettiği ortaya çıktı. İstanbul'da Fenerbahçe taraftarının oranının Galatasaray'dan daha yüksek olduğu da belirlendi.
    Veri Araştırma adlı şirketin 2 yılda bir düzenli olarak yaptığı 'Kentsel Türkiye Araştırması'nın üçüncüsü, dün şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sezgin Tüzün tarafından açıklandı. Araştırmadaki bulgulara göre, Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazandığı 2000'den bu yana yüzde 4'lük taraftar kaybına uğradı.

2000'de toplam taraftarın yüzde 31'i Galatasaray'ı tutarken oran 2002'de yüzde 27'ye, 2004'te yüzde 26'ya geriledi. Fenerbahçe taraftarının payı ise yüzde 25'ten yüzde 22'ye düştükten sonra 2004'te tekrar yüzde 23'e çıktı. Beşiktaş'ı tutanların oranı ise yüzde 13 düzeyinde bulunuyor.
    Dr. Tüzün, kentlerin genelinde Galatasaray taraftarının oransal olarak halen Fenerbahçe taraftarının üzerinde olmasına karşın, İstanbul'da Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan daha yüksek bir taraftar oranına sahip olduğunu söyledi.

2004 yılı için
    1- Galatasaray % 26
    2- Fenerbahçe % 23
    3- Beşiktaş % 13
    4- Diğer % 38

Milliyet - EKONOMİ SERVİSİ 22.02.2005

mythief

• yafs burada defalarca anket yapatınız hangi takımın taraftarı daha çok diye. ben size ne güzel türkiye genelinde yapılmış anket haberi verdim tınlayan yok. alacağınız olsun

herhalde şuan sitede online olanlar daha çok fenerliler yada beşiktaşlılar. onlarda yazacak birşey bulamadı sanırım. az sonra damlar galatasaraylılar
  • YANLIŞIN VAR BEŞİKTAŞ İLE DİĞERLERİN YERİNİ DEĞİŞTİRMEN VE BEŞİKTAŞ I % 38 İLE 1. SIRAYA KOYMAN GEREKLİ

• evet deep haklısın valla taraftarlık yapmışım ama şimdi "diğer" kavramı "birçok takım içerdiği" için ben sona yazdım valla bir art niyetim yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.