Şimdi Ara

TURKIYEDEKI ISSIZLIK NE OLACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkiyede her 10 gençten 5'i işsiz belki daha fazla işsizlik dahada artıyor bunun onune gecilcek bir adım dahi atılmıyor ev araba fiyatları almıs basını gıdıyor 30 yasına gelmıs cogu kısı daha evlenemıyor daha ne olması gerekiyor bir şeylerin yanlıs gittigi gerçegini anlamak için?

• AÇ bir hükumetimiz var.

Ülkenin çıkarını huzurunu menfaatini sağlamak değil kendilerini beslemek amacı güden bir yönetim grubu var devletin.

Elde edilen gelirin bir kısmı da kendilerini sağlama almak için beyinleri uyuşturma çalışmaları için harcanıyor.

Diyeceksin paranın bununla ne alakası var ?

Açıklayayım, öncelikle yatırım ve geliştirme çalışmaları ülkemizde yabancı endeksli. Ülkemizde iyi iş görebilen insanlar da kendi işlerini yurt dışında daha iyi yapabileceğini biliyor.

Bir de vatandaşımızı dışarda iyi şartlarda eğitip burada kendi ülkesi için güzel şeyler yapma imkanı versek. Ne bileyim herhangi bir pazarda söz sahibi olsak. Güzel olurdu anlattıklarım sayesinde bunların imkanı vardı elbet.

Peki biz neden bu insanları ülkede tutamıyoruz.

Çünkü eğitime siyaset müdahale ediyor çıkar amaçlı. Yoksa o siyasiler o koltuklarda uzun süre oturamayacak.

Onların derdi ülke değil tok karınları rahat yaşamları ve para.

• Kimse bizim sazımızı çalmıyor.

Demek istediğim hükümet hangi parti olursa olsun sazı veriyoruz ama bizim istediğimiz refah huzur türküsünü çalmıyor. Direk sazı çalıyor bizden. Saçma bir örnek oldu ama durum böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha hayla atılmış bir adım yok işsizlik için kimsede takmıyor herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.