Şimdi Ara

Türkiyede oyun satış RAKAMLARI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok aradım fakat Grand Turismo 5 - Pes 2011 - Ve KİLLZONE 3 çıkacak olan Crysis 2 gibi oyunların TÜrkiyedeki Satış rakamını öğrenmek için fakat bulamadım bu konuda Donanım haber de bilgilendirmiyor bende bu konuyu açma gereği duydum bilen duyan varsa buraya yazarsa sevinirim

• oyun bölümüne git kardeşim burda cevap veren tınlayan olmaz seni
  • oyun bölümüne gittim fakat orda konu açamadım OYUN HABERLER kısmına :( forum izin vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

oyun bölümüne gittim fakat orda konu açamadım OYUN HABERLER kısmına :( forum izin vermedi

Dün komşudan duyduğuma göre gran trusmo 5milyon satmış

• quote:

5milyon 70 milyondan 5 milyon iyi bir rakam mı bilinmez fakat türkiye avrupa da olarak gösterirsek iyi sayılır sizce ?

Yahu ne 5 milyonu 50.000 bile iyi rakam Türkiye için. 5.000.000 mümkün değil hiçbir oyun satamaz...
  • quote:

5milyon 70 milyondan 5 milyon iyi bir rakam mı bilinmez fakat türkiye avrupa da olarak gösterirsek iyi sayılır sizce ?

salladım ben o rakamı dünyada 5 milyon falandı galiba bsc'de okumustum tam hatırlamıyorum rakamı yanlıs bilgilendireyeyim
  • benim anlamdığım nokta şu şimdi KİLLZONE 3 ne kadar satmalı ki yapımcılar memnun olsun kaldıki türkiyede ps3 olan çok az kişi var PC ye çıksa daha iyi olurdu diğe düşünüyorum.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bunun bi açıklayan site olsa çunki ben merak ediyorum crysis ilk çıktığında umduğunu buldu mu?

gerçi umduğunundan fazlasını bulmuş ki bugun KİLLZONE 3,Grand turoismo 5 {başka varmı :)} gibi oyunlar türkçe çıktı öyle değil mi arkadaşlar
  • quote:

Türkiye'de şimdiye kadar satılan tüm orjinal oyunların sayısı 5.000.000'u geçtiyse bi' 5.000k'da ben alacam.
  • türkiye de bir oyunun 5 milyon satması
  • Bazı oyunlar Dünya çağında 5 milyon satmıyor ki Türkiye'de bir oyun 5 milyon satması imkansızdan öte bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Bazı oyunlar Dünya çağında 5 milyon satmıyor ki Türkiye'de bir oyun 5 milyon satması imkansızdan öte bir şey.

ama indirme bakımından türkiye birinci sıraya yerleşir =)
  • quote:

Bir arkadaşımız 5milyon satılması imkansız demiş bende ona HİÇ BİRŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR YETERKİ TALEP OLSUN Türkiyede yeni kuşakların çoğu oyun meraklası nüfüs ise 70milyon bana kalırsa 215 yılından sonra 220 yılında Türkiye oyun pazarında 1 numara olucaktır diğe düşünüyorum.

geçmişe dönecez anlaşılan..
    marioyu yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain-Man -- 5 Mart 2011; 13:02:29 >
  • quote:

Bir arkadaşımız 5milyon satılması imkansız demiş bende ona HİÇ BİRŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR YETERKİ TALEP OLSUN Türkiyede yeni kuşakların çoğu oyun meraklası nüfüs ise 70milyon bana kalırsa 215 yılından sonra 220 yılında Türkiye oyun pazarında 1 numara olucaktır diğe düşünüyorum.

sen daha çok diğe diye düşün...
  • Playstation bölümüne konu ac cevap gelir hemen.
  • God of War 3 için 30.000 hedefi koymuştu geçen sene sony onu geçtiler
  • quote:

Çok akıllısın sen
    Kim 600 lira maaşla 60 liralık oyun alsın ?
  • Arcatera ben Öğrenciyim haftada 40 lira alıyorum Para biriktirip Crysis 2 ön spariş verdim =) Ayıp sana Arcatera

Dünyaninnisi senin dediğini anlamadım ufak bi yanlışlık yaptım onuda düzelttim mesajımda xS
  • quote:

Arcatera ben Öğrenciyim haftada 40 lira alıyorum Para biriktirip Crysis 2 ön spariş verdim =) Ayıp sana Arcatera

Dünyaninnisi senin dediğini anlamadım ufak bi yanlışlık yaptım onuda düzelttim mesajımda xS

Ona kalırsa bende haftada 15 - 20 lira alıyorum biriktirip cort x2 aldım
  • ozaman aylık 600 lira alan biri 60 lira oyuna vere bilirmiş demi Arcatera.?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.