Şimdi Ara

Türkiyede neden açız biz açız diyip oturan siyahi yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özürlü mü bunlar bak suriyelilere açız biz açız diyip bi şekilde parayı götürüyorlar siyahilerde saat satmakla temizlik yapmakla uğraşıyorlar kafa yok bunlarda!!

Şaka bir yana helal olsun siyahilere adamlarda ülkesinden koptu geldi çalışıyorlar uğraşıyorlar ama suriyeliler işin kolayına kaçıyor.

İşin garip tarafı konuda hiç bir küfür olmamasına rağmen yarın sabah merhaba bir konunuz kural dışı konu neseniyle silindi mesajı alacam neyin kural dışıysa

Özellkikle senin yorumun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 1 Mayıs 2016; 21:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cocukken niyeyse o saat saticilariyla dalga gecerdi arkadaslarim ben de la adamlar ne yapiyor bir sey mi yaptilar diyordum simdi o arkadaslarla beraber diyoruz

Yav megerse o adamlar ne serefli ne onurlu adamlarmis be helal olsun ben daha bir tanesinin ev sahibinin bogazini kestigini duymadim

Ancak bu Suriyeliler ev sahibi oldurup betona gomdu , bogaz kesti , kadina taciz var , Kamptaki Türk Bayragi indirme var

Firavuna cekirgeler saldirdi ya bize de suriyelielr boyle musallat oldu adam savaatan kacmis hala ureme pesinde

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bizimkilerde(!) gidip kömür,kara diyip alay ediyorlar.Haberi bile vardı.Arap çıkıp tecavüz etse madalya vercekler nerdeyse.Vicdaniyet meselesi.

• Bugünde 10 konudan 9u suriyeliler Mültecileri bile kıskanıyorsunuz çekemiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 1 Mayıs 2016; 22:42:50 >
  • Benim zenci arkadaş çok. Genel olarak iyi insanlar, aralarında çakalı da var tabi normal olarak. Kendi ülkelerinde genelde su, elektrik, hijyen problemi olduğu için bizim ülkemizi genelde seviyorlar. Benim arkadaşlar öğrenci tabi.

Bir de zencilerin sayısı az olduğu için problem olmuyor olabilir. Bir 3-5 milyon olsa adamlar bir şey yapmasa da üzerlerine yürüyüp sorun çıkartan elbet olacaktır.
  • Siyahiler ile Suriyelilerin durumu farklı

Siyahiler tamamen kendi istekleriyle geldiler

Suriyeliler ise kendi ülkelerinde mutlu mesut yaşarken batinin emri ile türkiyenin yolladığı binlerce tır silah cephane yüzünden mülteci durumuna düşürüldü

Oradaki düzeni altüst eden batı ve türkiyenin ağlamaya hakkı yok

Not:Suriyelilere hiçbir sempatim yok mümkünse bu gece hepsi gitsin istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Bizimkilerde(!) gidip kömür,kara diyip alay ediyorlar.Haberi bile vardı.Arap çıkıp tecavüz etse madalya vercekler nerdeyse.Vicdaniyet meselesi.

Suriyelileden Bicak yeseler ohh ummetten biri bicakladi Allah kabul etsin diyecek var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iniyesta kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam bizim küçük padişah zorladı iç savaşı istediğide oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Siyahiler ile Suriyelilerin durumu farklı

Suriyeliler ise kendi ülkelerinde mutlu mesut yaşarken batinin emri ile türkiyenin yolladığı binlerce tır silah cephane yüzünden mülteci durumuna düşürüldü

Milyon tane inşaat var karın tokluğuna çalıştıracaksın bu kadar basit eline kağıt alıp sokakları doldurmalarına izin verilmemeli bu adamlar kalıcı gibi bişey zaten senin dedin bir kaç ay sonra gidecekler şeklinde anlıyorum seni ama onlar kalıcı

• Neden sildin mesajını ?
  • quote:

bu binlerce tırı nerede gördün?
    türkiyedeki hükümet yabancı bir ülkede isyan çıkartabilecek kadar akla,güce,yeteneğe sahip mi?
    batı suçlu hükümet suçlu ama esad,iran ve rusya masum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Milyon tane inşaat var karın tokluğuna çalıştıracaksın bu kadar basit eline kağıt alıp sokakları doldurmalarına izin verilmemeli bu adamlar kalıcı gibi bişey zaten senin dedin bir kaç ay sonra gidecekler şeklinde anlıyorum seni ama onlar kalıcı

Suriyeliler tamamen Tayyibe bağlı.

Tayyip giderse bunlar da gider

Tayyip kaldığı sürece bunlar milim kımıldamaz

5 milyon kültürü adetleri farklı insanı turkiyede eritmek mümkün değil

Bize çok kaba saba görgüsüz antipatik geliyorlar toplum altüst olmuş durumda

Kiralar emlak gıda bunlar yüzünden uçtu bir anda 5 milyon tüketici kaldırmıyor ülke

Bugün 5 milyon yakında 10 milyon.bu adamlar ac kalan yırtıcı misali saldıracak mecburen

Tek çare bunları başımıza bela eden Tayyibi gönderip peşinden suriyelileri yollamak

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

bu binlerce tırı nerede gördün?
    türkiyedeki hükümet yabancı bir ülkede isyan çıkartabilecek kadar akla,güce,yeteneğe sahip mi?
    batı suçlu hükümet suçlu ama esad,iran ve rusya masum mu?

http://yurtgazetesi.com.tr/m/?id=10164&t=makale

http://www.aydinlikgazete.com/m/?id=71021

Hakan Fidan ın yalancısıyım

• Konuyu unuttum. asdffasg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.