Şimdi Ara

Türkiyede ki En İyi Taraftar Grubu (Objektif) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi diye birşey yok her taraftar elinden geldiğince takimini destekliyor.Takimina zarar verenleri ayri tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Besteyle, kuru gürültüyle, atmosferle taraftar olunmaz. Takımına madden ve manen her konuda ne şartta olursa olsun destek vereceksin.

+1 en iyi taraftar kimseye bağlı olmayan taraftardır yok ua yok gfb falan boş işler
  • Ua gfb çarşı bunlar hikaye,hiçbirinin gs li fb li bjk li olduğunu düşünmüyorum,amaç beleş bilet ve cebine üç beş kuruş koyan yönetimi bulmak,bak bizim sefa ya,lokantası vs var,aynısı diğerleri için de geçerli,böyle çapulcu topluluklarına itimat etmeyin,bi baltaya sap olamamış adamlar utanmadan bi de kamuoyuna açıklama yapıyor ya en komiği de o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Besteyle, kuru gürültüyle, atmosferle taraftar olunmaz. Takımına madden ve manen her konuda ne şartta olursa olsun destek vereceksin.

Aynen bunu yazmaya gelmiştim. Özellikle maddi konularda (forma,kombine vs.) en iyisiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

+1 en iyi taraftar kimseye bağlı olmayan taraftardır yok ua yok gfb falan boş işler

Di mi? Onun için herkes youtube de Fenerium alışveriş videosu izliyor, kimse san lorenzo tribün videosu izleyip ölmeden önce orada olmak isterim demiyor?

siz kendinizi tatmin ediyorsunuz bir şekilde. Sizin avunmanıza göre dünyanın en iyi taraftarları Amerikalılar. Adamlar takımlarına bağlı. hangi spor branşı olursa olsun 1900 lerden kalma oyuncu kartlarını bile saklıyorlar. alışveriş dersen gani gani.

• Bizim ülkemizde iyi taraftar grubu yok ne yazık ki...Ha derseniz misal kareografi o zaman galatasaray..Ha derseniz beste o zaman çarşı ama taraftar grubu yok bu ülkede...Taraftar nedir anlamını bilmeyen bir toplumuz biz....Çok güzel haraketler bunlardaki skeç gibi "Sizede türk olun diyorum maganda oluyorsunuz batılı olun diyorum g*d*ş oluyorsunuz" Ne yazık ki bizim milletimizde ki algı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Di mi? Onun için herkes youtube de Fenerium alışveriş videosu izliyor, kimse san lorenzo tribün videosu izleyip ölmeden önce orada olmak isterim demiyor?

siz kendinizi tatmin ediyorsunuz bir şekilde. Sizin avunmanıza göre dünyanın en iyi taraftarları Amerikalılar. Adamlar takımlarına bağlı. hangi spor branşı olursa olsun 1900 lerden kalma oyuncu kartlarını bile saklıyorlar. alışveriş dersen gani gani.

Takımıma ceza aldıran taraftar gruplarını mı destekleyeyim ? sırf dışarıdan meşale attılar diye salı günkü maçı diken üstünde izleyeceğiz en ufak olayda 1 yıl daha men yiyeceğiz

kendinizi avutan sizsiniz ben takımı düşünüyorum taraftar gruplarını düşünmüyorum

• NeonTrees kullanıcısına yanıt
    gfb ile aralarında fark yok bizimkisi mokun kırmızı olani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar grubu hikaye en iyi traftar bilet alıp forma alıp klubüne katkı yapandır

• Eğer stadyum içinde yarattığı atmosferden bahsediyorsak Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyisi.

Yok ürün alma, store geliri vb. derseniz son sıralarda yer alır. Maça hala 2008 yılının korsan formasıyla gelen adamlar var.
  • Kendi evinde fark yerken stadı terketmek yerine, deplasmanda bile fark yediği zamanda hala birşeylere çabalayan taraftar grubu en iyi taraftar grubudur.
  • Arenada Galatasaray maçı izledim,Şükrü Saraçoğlu'nda Fenerbahçe maçı izledim ikisini topla bir Beşiktaş taraftarı etmez. Bunu Beşiktaş'lı olduğum için değil, gidip gördüğüm, izlediğim için söylüyorum. Hele Galatasaray taraftarı... Takım yenik duruma düştüğü an küfürler havada uçuşuyor,beste söylemeler bitiyor, herkes eline çekirdek alıp çitlemeye başlıyor. Fenerbahçe'de ise sürekli hakemi baskı altına alma çabası var,taraftarlar sürekli hakeme oynuyor bunu gözlemledim. Bunu futbolcularada yansıttıkları zaman takımı ileri itip maçı kazandırabiliyorlar. Beşiktaş taraftarı cidden çok farklı, maçtan önce Kazan'ın orda başlar desteğe maç sonuna kadar... Hatta olimpiyat stadından çıkarken stadı yapan mimara bile beste yapılmıştı onu söyleye söyleye çıkıyorduk . Objektif genel olarak bakarsam en iyi taraftar Beşiktaş'tadır. Ama ürün alma,kombine alma konusunda Fenerbahçe baya önde. Bizim maçlarda hala İlhan Mansız forması giyip maç izleyen adamlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Arenada Galatasaray maçı izledim,Şükrü Saraçoğlu'nda Fenerbahçe maçı izledim ikisini topla bir Beşiktaş taraftarı etmez. Bunu Beşiktaş'lı olduğum için değil, gidip gördüğüm, izlediğim için söylüyorum. Hele Galatasaray taraftarı... Takım yenik duruma düştüğü an küfürler havada uçuşuyor,beste söylemeler bitiyor, herkes eline çekirdek alıp çitlemeye başlıyor. Fenerbahçe'de ise sürekli hakemi baskı altına alma çabası var,taraftarlar sürekli hakeme oynuyor bunu gözlemledim. Bunu futbolcularada yansıttıkları zaman takımı ileri itip maçı kazandırabiliyorlar. Beşiktaş taraftarı cidden çok farklı, maçtan önce Kazan'ın orda başlar desteğe maç sonuna kadar... Hatta olimpiyat stadından çıkarken stadı yapan mimara bile beste yapılmıştı onu söyleye söyleye çıkıyorduk . Objektif genel olarak bakarsam en iyi taraftar Beşiktaş'tadır. Ama ürün alma,kombine alma konusunda Fenerbahçe baya önde. Bizim maçlarda hala İlhan Mansız forması giyip maç izleyen adamlar var

Aynen katılıyorum.Bende Saracoglunda 3-4 maca gittim dedigin gibi sürekli hakemi baskı altına almaya calısıyorlar calınan her düdüge hatta tac kararlarına bile itiraz ediyorlar takıma pek itici gücleri görsellikleri vs. yok sırf baskı cabası ve rakibi etki altına alma cabası fakat izledigim ve gittigim maclarda rakibin etki altında kaldıgını hic görmedim genelde baskı altında kalıp kararları degisen kisi hakem oluyor e tabi buda o taraftarın bir güclü yönünü ortaya cıkartıyor.

GS nin Alisamiyen stadında rahat 9-10 macına gitmisimdir arenada ise sadece 1 maca gidebildim oda 3-2 lik real macıydı onlardada bizdeki eksiklik var mesela fener kadar hakemle ugrasılmıyor daha cok besteler söyleniyor kendilerini eglendirmek bunu bazen bizimkilerde yapıyor mesela " yagmurlu birgündegörmüstüm seni " gibi besteler takıma yarar saglamaya calısmaktan cok kendilerini eglendirme gibi geliyor bana ve takıma hic bir etkisi olmuyor hele hele zaten bu saatten sonra sahada minimum 15-16 yabancı olacagını varsayarsak bestelerin istesede fazla etkisi olamıcak.GS koreografi anlamında 1 numaradır.Fakat rakibi etki altına alan bir taraftar grubu degil.

Bizim stadyumda ise 100lerce kez maca gitmis birisi olarak söylüyorum.Takımı acayip derecede strese sokan bir taraftarımız var tribünde belli bi kısmın bile bi müddet sonra gereksiz gereksiz sinirlendigine 100 lerce kez sahip oldum.Ama diger stadlarada gitmis birisi olarak yapılan destegin cok cok farklı oldugunu ve taraftarın haybeye degil gercekten bagrına basa basa oyunculara gösterdigi sevgiyi hissedebiliyorsunuz sonucta eyvallahı olmayan bir taraftar grubu oldugu icin birsey neyse odur onlar icin duruma göre fazla hareket edilmez eger belli birseye tepki varsa mac 5-0 olsa bile o tepki sürer birde besteleri koreografileri gectim bizim takım topu ayagına aldıgında hücüma cıkarken tribünlerden cıkan sesi hicbirseye degismem hele birde o atak gol olursa bazen stadyumda oldugunuza pisman bile olabiliyorsunuz cünkü o cıkan ses bir haykırma , cıglık veya anırma degil daha dogrusu anlatılacak gibi birsey degil ancak yasamak lazım.

Bence her grubun farklı yönleri ön planda sıralama yapacak olursam.

koreografi : GS > FB > BJK

Beste : BJK > GS > FB

hakeme etki : FB > GS > BJK

tribün : BJK > GS > FB

Rakibi baskı altına alma : BJK > GS = FB

• Texas

• Şuan kıyas yapmak mantıksız.

Bjk'nin stadı bitince sağlıklı bir kıyas yapılabilir.

Ama TT Arena açıldıktan beri Gs taraftarı gerek hakemi ve rakibi baskı altına alma anlamında, gerekse statta yapılan aktiviteler ve koreografilerde oldukça başarılı diğer takımlara göre. Stat açıldığından beri en fazla 5 maç kaçırmışımdır ve hafızamda yer eden çok fazla maç var özellikle seyirci sayesinde 2-0'lardan çevirdiğimiz çok maç oldu, hepsini geçtim derbilerde bariz üstünlük kurduk ezeli rakiplerimize. Geçen sezon her takım gibi bizi de vurdu passolig olayı ama yine 3 büyükler arasında en fazla seyirci ortalaması uzun süredir bizde. Ürün satışlarında da Fb ile Gs kafa kafaya gidiyor 2-3 senedir.

Dediğim gibi Bjk stadı açıldıktan sonra özellikle ilk 2 sene ciddi bir atılım yapacaktır Bjk taraftarı. Maddi manevi yansır bu camiaya.
  • BENCE TARAFTARLIK AFEDERSINIZDE AYI GIBI BÖĞÜRMEK DEGILDIR.. TAKIMA DESTEK PARA KAZANDIRMAKTIR..
  • BESTEDE BJK..
    KAREOGRAFIDE GS..
    HAKEMI BASKI ALTINA ALIP OYUNU YONLENDIRME OYUNU OKUYABILME FB..
  • Karşıyaka alt ligde olmasına karşın , sürekli deplasman oynamasına karşın her maç takımını destekleyen bir taraftara sahip. Ayrıca basketbolda da ev sahibi olduğumuz maçlarda kulakları sağır edebilme potansiyeline sahip bir taraftar kitlesi var.
  • Beşiktaş taraftarının tezahürat ve bestelerini kullanarak büyük taraftar olamazsınız

Çarşı'yla Yarışabilmeniz için Gate 13 veya Kızılyıldız taraftar grubu olmalısınız

Türkiyede ki En İyi Taraftar Grubu (Objektif)

Türkiyede ki En İyi Taraftar Grubu (Objektif)

• FB ve GS taraftarının birbirinden farkı yok. Çarşı ap ayrı bir grubtur, son yıllarda içlerinden irlandalılar çıkmaya başladı imajı zedelendi. Süper Lig'de olmadığı için göze batmayan Karşıyaka taraftarı da süperdir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.