Şimdi Ara

Türkiyede ikili opsiyon, güvenilirlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
39.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler anyoption firması üzerinden ikili opsiyon ticareti yapmayı düşünüyorum. Anyoption güvenilir midir? Türkiyede bu işlemler yasal mıdır? Lütfen gerçekten yardıma ihtiyacım var.



  • valla dostum, nette gördüğüm şikayetlere göre bu işlerin hukuki altyapısı daha belli değil.

    parası olan birkaç bin enayi arıyorum sistemlerinden biri bence şimdilik.

    forumda tavsiyelerde bulunan biri vardı bir ara istersen bulursun fazla da uzun süre olmadı bu konuyla ilgili yazılalı.
  • Hocam az önce ben de arıyordum az önce ve hukuki hiçbir dayanağının olmadığını ve pek de güvenilecek bir yer de olmadığını fark ettim. Borsayla, döviz ve kurlarla ilgilenmek hoşuma gidiyor. Sizce ne tür bir platform kullanabilirim?
  • döviz kurları bir ssüredir istikrarlı şekilde gittiği için öyle bir getirisi pek yok.

    Yanlız borsa da iyi zamanlama yapanlar kazanıyor.

    mesela thy hisseleri 3-4 ay önce 3 tl iken 7 tl olmuş bugün.

    %100 den fazla getiri kısa sürede.

    Hisse analizleri veren sitelere bak, sağlam firmaların kağıtlarına bak.Arçelik, Beko vb..

    geçen sene yanılmıyorsam arçelik %200 filan getirmiş.

    yıllık mevduatın %7-8 olduğu ülkede tabii ki süper getiri.
  • Hocam peki hisselerle ilgili vs. işlemleri sanal olarak yapabileceğim bir platform var mı?


    Düzeltme: İşlemlerden kastım hisselerin alımı satımı vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 11 Ocak 2013; 23:06:28 >
  • ben şahsen borsa oynamıyorum ama yıl sonunda o sene en çok getiren hisselere bakıyorum arada.

    panoda borsa oynayanlar vardır muhakkak.
  • Hocam peki bunu bir oyun olarak mı değerlendirmeliyiz yoksa gelir kaynağı haline vs getirebilir miyiz?
  • Arkadaşlar bunlara inanmayın kazanma imkanınız neredeyse %5 ten az. Sebebini örnek olarak vermek gerekirse;

    EURUSD paritesi 1,3000'da iken çıkacak diye aldınız ve 100$ yatırdınız. 1 dk. sonra pozisyonunuz kapanacak. Önümüzde 3 senaryo var.

    1-EURUSD 1,3000 seviyesinin altında mesela 1,2999 değerinde kaldı ve paranızın hepsini kaybedersiniz.
    2-EURUSD 1,3500 seviyesine geldi ve paranız 100$'dan 180$'a çıkartırsınız.
    3-EURUSD 1,3001 seviyesinde kapandı. Siz çıkacak dediniz ve çıktı kazanmanız lazım ama duuur öyle kazanç olur mu derler? Bir kanal yapmışlardır bu kanal mesela 1,3000'ten aldığınız için kaybetmeye yakın olan 1,3000 seviyesi ile kazanmaya uzak olan 1,3400 arasında olur. Bu seviyede arasında kalırsa paranızı aynen size iade eder yani 100$ yatırıp 100$ alırsınız. Bol risk sıfır kazanç elde edersiniz.

    İkili opsiyon piyasalarını anlatırken hep 1 ve 2.senaryoların olabileceği anlatılıyor ama kimse 3.senaryodan bahsetmez.Çünkü ya kaybedeceksin yada kazanamayacağın bir sistem.

    Arkadaşlar yıllardır bu piyasadayım ve inanın bu kadar kısa sürede hiçbir parite %95 ihtimalle bu kadar sert bir hareket yapamaz yani en iyimser tabirle hep 3.senaryo olur.

    2.senaryo oldu kazandınız ve paranız 100$'dan 180$'a çıktı bu imkansız bişey ama hadi üstüne bir kez daha kazandınız ve 180$'nız oldu 324$ oldu. Üçüncü yapacağınız işleminizde mutlaka ve mutlaka paranızın hepsini kaybedersiniz yada 3.senaryo içinde dönüp durarak paranızın hepsini kaybetme süresini biraz uzatırsınız.

    Yani sonuç itibariyle paranızın %100'nü kaybedersiniz. En basit ifadeyle 100 kişi aman ne olacak 100$ değil mi bir şansımı deneyeyim diye girdiğinizi düşünürsek firma 100x100$=10.000$ kazanır ve hiçbir şey yapmadan kazanmış olacaktır.

    Para bu kadar kolay kazanılmıyor lütfen dikkat edelim arkadaşlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • yasinipek Y kullanıcısına yanıt
    Aslında zaten vazgeçmiştim ancak şimdi kararımı daha da kesinleşirmiş oldum, bulaşmayı düşünmüyorum, çok teşekkür ederim yardımınız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibi nasıl böyle şeylere inanıyorsunuz reklamlarda kullanılan tipler size inandırıcımı geliyor cerrah işigücü bırakmış daha az kazanca tamah ediyor
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu çoktan kapanmıştı ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PsychicPower

    Hocam bu konu çoktan kapanmıştı ya

    altta reklamı görünce elektirik boşaltımı yapayım dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WILDBOYS

    quote:

    Orijinalden alıntı: PsychicPower

    Hocam bu konu çoktan kapanmıştı ya

    altta reklamı görünce elektirik boşaltımı yapayım dedim

  • arkadaşlar yıllarca borsayla uğraşmış biri olarak hayatımda kazanmadığım parayı ikili opsiyon piyasasında 2 haftada kazandım.Burada bence işin sırrı hırsına hakim olmakta bi gecede zengin olucam diye gaza gelenler patlıyor.akıllı oynayanların kazanma şansı yüksek.borsacı arkadaşlar hep böyle konuşur durur.ancak herkes bilir borsanında nasıl riskli olduğunu nasıl manüpilasyonlar döndüğünü.bu dünyada risksiz birşey yok.sokağa çıkmakta bir risktir.ticarette risktir.risk almayan kazanamaz bu kadar basit.
  • Risk almayan kazanamaz orasına diyecek bir şey yok ancak bir hastanın hayatını kurtaracak ilaçla , zehir arasındaki fark aralarındaki doz farkıdır.

    Aynı şeyi ekonomi için düşünürsek riskin boyutları vardır.az riskli, orta riskli, büyük riskli gibi.

    Her sene bilançosunda zarar gözüken bir şirketin hisselerinin yükselmesini beklemek ve yatırımcıların gelip o şirkete yatırım yapmasını beklemek %99 gerçekleşmeyecek
    bir hayaldir.

    Kar kokusunu almayan yatırımcılar paralarını yatırmazlar.

    Sonuçta göze alınabilecek riskler vardır alınmayacak riskler vardır.
  • Bu ikili opsiyon olayını ben de merak ediyorum. Özel olarak optionsxo.com sitesine üye oldum ve bugün bana hesabıma 500 dolar eklemem kaydıyla 500 dolar bonus vereceklerini söylediler. Buna ek olarak kendilerine "Internette bu işten dolandırıldıklarını söyleyen pek çok yorum okudum" deyince, arkadaş kendilerinin dünyanın en yüksek hacimli 2. binary option platformu olduğunu, böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtti. Acaba kendilerine güvenmeli miyim? Şimdiye dek borsa tarzı şeylerle bir ilgim olmadı, sadece dolar ve altın alıp satarak para kazandım. Birden fazla yolla para transferi yapılabiliyormuş, bunların içinde kredi kartı da var. Optionsxo da işlem yapmış olan birisi bir yol gösterirse sevinirim.
  • OPTIONSXO sitesi tamamen dolandırıcı. Bonus monus önemsiz. Anaparanızı bile vermiyorlar. Müşteri Hizmetleri numarası yok. Chat üzerinden de kimse bağlanmıyor. Cevap veren yok. Birkaç dolandırıcı kafadarın İngiltereden yaptığı bir şey. VOIP ile İstanbuldan sizi arıyorlar gibi gösteriyorlar. İngilteredeki BİRKAÇ KİŞİDEN OLUŞAN DOLANDIRICILAR. Ben yandım siz yanmayın. Sakın para yatırmayın.
  • İkili opsiyonda birçok risk bulunmaktadır. Bunun nedeni piyasanın hızlı oluşudur. Eğer daha önce farklı yatırım piyasalarında tecrübeniz yoksa ikili opsiyon bir sonraki adım olarak düşünülmelidir. Ek olarak piyasa Türkiye'de yasal değildir. Beklenmedik bir durumda forex'teki gibi şikayet edeceğiniz bir denetim kurumu yoktur karşınızda. O nedenle dikkatli olunmalı!

    İkili opsiyon hakkında diğer bilgileri merak edenler buradan okuyabilir; http://www.borsanasiloynanir1.com/ikili-opsiyon/
  • ARKADAŞLAR RİSKİ OLMAYAN HİÇ BİRŞEY YOK BİZİM HAYATIMIZDA PARA KAZANMAK İSTEYEN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAKSIN VARSA İMKANIN BÜYÜK OYNARSIN YOKSA KÜÇÜK OYNARSIN AMA KİMSE BOŞ DURAN ADAMA PARA VERMEZ BEN BIRKAÇ AY ÖNCE GFM TRADER'e ÜYE OLDUM BEN DE HİÇ ARAŞTIRMADAN ÜYELİK YAPTIM VE ŞÜKÜRLER OLSUN KAZANCIM DA ÇOK İYİ ÇALIŞTIĞIM FİRMA DA PARAMI İSTEDİĞİM ZAMAN YATIRIYOR.TERTEMİZ KAZANÇ TABİKİ KAYIPLARIM DA OLUYOR AMA BU İŞTE EN ÖNEMLİSİ SABIR KENDİNE HAKİM OLABİLİYORSAN DAHA ÇOK KAZANAYIM DİYE SALDIRMIYORSAN EMİN OL ÇOK GÜZEL GELİR ELDE EDİYORSUN . HA İLLA EK GELİRİM OLSUN DİYORSAN HERŞEY BORSA VE TRADER DEĞİL BEN CEP TELEFONUMDAN DA REKLAM İZLEYEREK PARA KAZANIYORUM İLĞİLENEN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİR MAİL ADRESİMİ BIRAKIYORUM HA İLLA BORSA TRADER TAKILCAM DİYORSAN GEL BENİM TİYOLARIMI SANA DA VEREYİM SEN DE KAZANHERKESE İYİ GÜNLER DİLİYORUM .....
  • PARDON MAİL ADRESİ VERMEDİM BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ sekomeko_06@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.