Şimdi Ara

Türkiyede doktorluğun ele ayağa düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün özel bir hastaneye gittim muayene olmak için numara aldım ama içeri giremezmişim neymiş beyefendinin misafiri varmış. Bakın hastası değil, misafiri sadece adamlar içeride çay içiyor hastalar kapıda beyefendinin keyfinin gelmesini bekliyor. En ufak birşey söylediğinizde sizi tersliyorlar, sen kimsin ki seninle muhattap olacağım havasına giriyorlar. Hasta ile doktor arasında bir mesafe olması gerekiyor değil mi ama bu doktorlar siz diye değil de sen diye hitap ediyorlar. Bazen şu doktorları döven adamlara hak vermiyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora siddete hayir diyorlarda bazen doktorlarda hakediyor kimse kusura bakmasin.

Adamlarin zaten dokunulmazliği var ne yaparsa yapsin karsi gelemezsin yoksa haberlere cikarsin saglik personeline siddet uyguladi diye

Bir kac sefer benimde basima geldi kapinin önünde hastalar sira bekliyor beyfendi icerde cay keyfi muhabbet yapiyor.

Hastaları cocuk gibi azarlayanlarda cabasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Doktora siddete hayir diyorlarda bazen doktorlarda hakediyor kimse kusura bakmasin.

Adamlarin zaten dokunulmazliği var ne yaparsa yapsin karsi gelemezsin yoksa haberlere cikarsin saglik personeline siddet uyguladi diye

Bir kac sefer benimde basima geldi kapinin önünde hastalar sira bekliyor beyfendi icerde cay keyfi muhabbet yapiyor.

Hastaları cocuk gibi azarlayanlarda cabasi
    Moruq bazı insanlar bu muameleyi hakediyor, bak hakediyor ama onun veya başkasının bunu yapmaya hakkı yok.
    Şu fantastik filmlerde oluyor ya , bir şeylere seçilecek insanlar test yapıyorlar gizliden gizliye egoistmi bencilmi vs. Bence doktorluk gibi hayati meslekler de bunun yapılması %100 şart.
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben yaptiklari ise saygi duyuyorum zorluklarininda farkindayim gunde kac kisiyle ugrasiyorlar her tur insan geliyor lakin bazilari kendini bi halt saniyor

Lafim onlara zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kardesim ben yaptiklari ise saygi duyuyorum zorluklarininda farkindayim gunde kac kisiyle ugrasiyorlar her tur insan geliyor lakin bazilari kendini bi halt saniyor

Lafim onlara zaten
    Öyle dostum biliyorum. Hastalığın hakkında bir şey soruyorsun cevap verirken bile yoruluyolar :D Özele gidiyorum evime yakın diye. Adama bir şey soruyorum, vereceği cevap çok kısa ama şöyle bi cevap vermeyi tercih ediyor, biz boşunamı okuduk o kadar sene, bende dedım o kadar sene okurken karakterinizi sırada mı bıraktınız bizde okuyoruz inşallah sizin gibi olmayız. Sevmiyorum böyle artis boş insanları. İnşallah hepsini denetlerler şikayetlerde daha çok dikkate alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.