Şimdi Ara

Türkiyede dersler ağır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avrupalıların amerikalıların üniversitede gördüğü ders seviyesini biz ortaokulda lisede görüyormuşuz gibi bir geyik duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 21 Ağustos 2021; 2:20:33 >

• yo değil bizden öncekiler karekök ayt sırasına giriyorlarmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • almanyada ortaokul okudum evt dogru. ben almanyada bir bilinmeyenli denklem cozerken(her adimini yazman gerekiyor) 9da bil geldim adamlar icler dislar carpimi yapiyor vay awk dedim. yok etmeyi ve icler dislari yurtta saglik meslek okuyan bi abi ogretmisti ben de almanca ders vermistim ona

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Küme sırasına girenleri de duymuştum.

• üniversitesine bağlı herhalde. thekillingroad yazmıştı, mit'de bizim iki derslik konuyu tek derste ve daha kısa sürede görüyorlarmış. ama işte bu mit yani.

sat sınavının matematiği ortada.

• Onu bilmem de redditte ortalaması mühendisliklerde 3.5+ üstü yapamayan da ne bileyim şimdi falan yazıyorlardı dedim noluyoruz

Tamam 3.5+ güzel de bu mu çerez bu siz mi çok zekisiniz o günden beri cevap bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogru bence. Sınıfa almayandan bi cocuk gelmişti mat seviyesi baya düşüktü,üslü sayı-köklü sayı bile. almanyada ders notları iyiydi karne gibi bişe göstermişti garip gelmişti bana da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • White Death kullanıcısına yanıt

Abd de C alti not pek verilmez F direkt okulu birak demektir ondan dolayi 3.5+ abd de bize gore nispeten daha kolay ztn mastera giden herkes 4.0 ı çakıyor genede research ve olanak olarak çok daha ust seviye bir eğitim veriliyor. Ama top 7 8unideki iyi öğrenciler hiçbir sıkıntı yasamaz zaten de yasamiyor gidenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.